Yılın 11

Yılın 11

Son dakika yılın 11 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yılın 11 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yılın 11 haber sayfamızda...

Yılın 11

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.312 yılın 11 haberi bulunmuştur.
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Kız bebek bekleyen anne ve baba adaylarının yaşadığı en eğlenceli süreçlerden birisi de isimler. Aile üyelerine yeni katılacak olan bireyin heyecanını yaşayan aileler kız bebeklerine verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kızlarının haya boyu taşıyacağı ismi seçerken aileler özellikle anlamlarına da dikkat ediyor. Bu konuda yakınlarından fikir alan aileler internet ortamında da derin bir araştırma içerisine giriyor. Popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik isimler ve modern çağa uygun isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. T harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
11 ayda, 2774 kişi kaza kurbanı
11 ayda, 2774 kişi kaza kurbanı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Ocak ve Kasım arasındaki döneme ait kaza istatistiklerini kamuoyu ile paylaştı.
11.12.2023 Gündem
Antalya'da turizm rekoru
Antalya'da turizm rekoru Turizm kenti Antalya'da, 15 milyon 280 bin turistin geldiği 2019 yılındaki tüm zamanların rekoru, 2023 yılı kasım ayı sonu itibarıyla 200'e yakın ülkeden gelen 15 milyon 371 bin turistle geride bırakıldı. 2023 yılı, Antalya turizm tarihinin en yüksek turist sayısına ulaşılan yeni rekor yılı oldu.
6.12.2023 Ekonomi
Araç piyasasında kasım hareketi! En çok talep gören 4 model belli oldu
Araç piyasasında kasım hareketi! En çok talep gören 4 model belli oldu Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı, yılın 11 ayında 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 60,8 artışla rekor seviye olan 1 milyon 73 bin 982 adet oldu. Peki en çok hangi modeller talep gördü? İşte detaylar...
5.12.2023 Ekonomi
Bakan Bolat, S. Arabistan ile hedefi açıkladı: 30 milyar dolar
Bakan Bolat, S. Arabistan ile hedefi açıkladı: 30 milyar dolar Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu açılış törenine katıldı. Bolat, "İnşallah orta vadede 10 milyar dolar, uzun vadede de 30 milyar dolarlık karşılıklı ticaret, iki ülkenin stratejik hedefleridir" dedi.
3.12.2023 Ekonomi
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği! Tenis yapısı gereği ekonomi ile bağlantılı bir spor. Bir tenisçinin transfer, yıllık ücret, sözleşme gibi şansları bulunmuyor. Sıralamada yukarılarda olduğunuz zaman ekonomik olarak rahatlama şansınız var. Eğer bunu başaramazsanız gelecek yıllar önünüzde belirsizlik olarak duruyor.
12.11.2023 Tenis
Alkışlar antrenör Fikret Ören'e! Tam 44 milli sporcu yetiştirdi
Alkışlar antrenör Fikret Ören'e! Tam 44 milli sporcu yetiştirdi Avrupa, Balkan ve uluslararası şampiyonalarda başarıları bulunan Fikret Ören (54), 20 yıldır milli takım antrenörü olarak Hakkari'de sporcu yetiştiriyor.
11.11.2023 Diğer
ASGARİ ÜCRET 2024 toplantıları ne zaman başlar, hangi tarihte? Asgari Ücret zammı bekleniyor... Asgari ücrette son durum
ASGARİ ÜCRET 2024 toplantıları ne zaman başlar, hangi tarihte? Asgari Ücret zammı bekleniyor... Asgari ücrette son durum Asgari ücret ile ilgili araştırmalar arttı. Yılın 11. ayında yeni yıl hakkında en çok merak edilen konu asgari ücret oldu. Asgari ücret 2024 ne kadar olur? Yeni asgari ücret net - brüt günlük ve aylık olarak kaç para hesaplanır? İşte yeni yılın asgari ücreti ile ilgili yapılan son açıklamalar...
4.11.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya Gazze mesajı: Soykırıma varan katliamlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya Gazze mesajı: Soykırıma varan katliamlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ekim BM Günü ve BM Teşkilatı'nın kuruluşunun 78. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
24.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.
24.10.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.
24.10.2023 Gündem
15 saatte mayalanıyor, 15 dakikada pişiyor! Lezzeti il dışına taştı, kargo ile gönderiyorlar
15 saatte mayalanıyor, 15 dakikada pişiyor! Lezzeti il dışına taştı, kargo ile gönderiyorlar Tokat'ta, Ramazan ayına özel lezzetler arasında yer alan nohut mayalı çörek, tezgahlardaki yerini aldı. Taş fırınlarda yaklaşık 15 dakikada pişirilen çörekler iftar ve sahur sofralarını süslüyor.
28.03.2023 Haberler
15 saatte mayalanıyor, 15 dakikada pişiyor! Lezzeti il dışına taştı, kargo ile gönderiyorlar
15 saatte mayalanıyor, 15 dakikada pişiyor! Lezzeti il dışına taştı, kargo ile gönderiyorlar Tokat'ta, Ramazan ayına özel lezzetler arasında yer alan nohut mayalı çörek, tezgahlardaki yerini aldı. Taş fırınlarda yaklaşık 15 dakikada pişirilen çörekler iftar ve sahur sofralarını süslüyor.
28.03.2023 Gündem
Kim Min Jae'den transfer açıklaması: Rahatsız değilim ama ilgilenmiyorum
Kim Min Jae'den transfer açıklaması: Rahatsız değilim ama ilgilenmiyorum Fenerbahçe'den yaklaşık 18 milyon euroya Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, Tottenham'a gideceği iddialarına açıklık getirdi.
26.03.2023 İtalya Serie A
'FIFA The Best' ödülleri sahiplerini buldu! Ronaldo'ya büyük şok
'FIFA The Best' ödülleri sahiplerini buldu! Ronaldo'ya büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
4.03.2023 Dünyadan Futbol
İGA İstanbul Havalimanı, 2022 yılının ilk 11 ayında Avrupa'da zirvede
İGA İstanbul Havalimanı, 2022 yılının ilk 11 ayında Avrupa'da zirvede Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) tarafından 01 Ocak-06 Aralık 2022 dönemi 'Kapsamlı Değerlendirme Raporu' yayınlandı. Avrupa'daki ağırladığı yolcu sayısı bakımından en yoğun havalimanlarının belirlendiği listenin ilk sırasında, günlük ortalama bin 206 uçuş ile İGA İstanbul Havalimanı yer aldı. Açıklanan rapor ile İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
10.12.2022 Ekonomi
Yunanistan, 11 ayda 19 bin 636 göçmeni ölüme itti
Yunanistan, 11 ayda 19 bin 636 göçmeni ölüme itti Ege ve Akdeniz'den bu yılın 11 aylık döneminde çeşitli deniz araçlarıyla çıktıkları yolculukta, Yunan askerlerince darbedilip, havası indirilen lastik botlarla geri itilen 19 bin 636 göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı kayıtlarına göre geri itme olaylarında 10 göçmen öldü.
6.12.2022 Gündem
Mohamed Salah, PFA Yılın Futbolcusu ödülünü kazandı
Mohamed Salah, PFA Yılın Futbolcusu ödülünü kazandı Mısırlı futbolcu Mohamed Salah, PFA tarafından yılın futbolcusu seçildi.
ABD'den Kuzey Kore'nin füze denemelerine karşı yeni adım
ABD'den Kuzey Kore'nin füze denemelerine karşı yeni adım ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Kore'nin kıtalararası balistik füze testlerinin ardından ülkeyle bağlantılı 5 kuruluşa ek yaptırım uygulama kararı alırken, silah testlerinin devam etmesi durumunda yaptırımların daha da artacağını açıkladı.
2.04.2022 Dünya
Japonya'dan Kuzey Kore'ye ek yaptırım kararı
Japonya'dan Kuzey Kore'ye ek yaptırım kararı Japonya'da hükümet, Kuzey Kore'nin nükleer ve füze geliştirme programına destek olduklarına inanılan 6 Kuzey Koreli, 3 Rus vatandaşı ile 4 Rus kuruluşunun varlıklarının dondurulacağını açıkladı.
1.04.2022 Dünya
Kuzey Kore kıtalararası balistik füze testini doğruladı
Kuzey Kore kıtalararası balistik füze testini doğruladı Kim Jong-un'un 2022'de fırlattığı füzelerin sayısı 11'i buldu, 6 bin 248 kilometre irtifaya çıkan yeni füzenin Hwasong-17 tipi olduğu belirtiliyor.
25.03.2022 Dünya
İngiltere'de kamu borçlanması beklentiyi aştı
İngiltere'de kamu borçlanması beklentiyi aştı İngiltere'de kamu sektörü net borçlanması şubat ayında 8,1 milyar sterlin olan beklentilerin çok üzerinde 13,1 milyar sterlin olarak gerçekleşti.
22.03.2022 Uzmanpara
Mersin’de 28 yıl sonra Mart’ta zirai don nöbeti
Mersin’de 28 yıl sonra Mart’ta zirai don nöbeti Aybar kar fırtınası ülke genelinde birçok ilde etkili olurken sıcaklığı da düşürmesi nedeniyle Mersinli üreticiler 28 yıl sonra Mart ayında örtü altında yetiştirdikleri sebzeler için zirai don nöbeti tutmaya başladı.
13.03.2022 Haberler
Mersin’de 28 yıl sonra Mart ayında zirai don nöbeti
Mersin’de 28 yıl sonra Mart ayında zirai don nöbeti Aybar kar fırtınası ülke genelinde birçok ilde etkili olurken sıcaklığı da düşürmesi nedeniyle Mersinli üreticiler 28 yıl sonra Mart ayında örtü altında yetiştirdikleri sebzeler için zirai don nöbeti tutmaya başladı.
13.03.2022 Gündem
Putin'den peş peşe 'Ukrayna' temasları! 'Batı görmezden geldi'
Putin'den peş peşe 'Ukrayna' temasları! 'Batı görmezden geldi' Kremlin'den Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile gerçekleştirdiği telefonda görüşmesine dair yapılan açıklamada, "Mario Draghi, Ukrayna konusundaki endişelerini dile getirirken, Putin üzerine aldığı yükümlülükleri yerine getirmekten kaçınan Kiev’in eylemlerini değerlendirdi" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Putin, Macaristan Başbakanı Victor Orban ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Rusya'nın güvenlik talepleri Batı tarafından görmezden gelindi" dedi.
1.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yılın 11 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.