Yılın Sporcusu

Yılın Sporcusu

Son dakika yılın sporcusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yılın sporcusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yılın sporcusu haber sayfamızda...

Yılın Sporcusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.266 yılın sporcusu haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.
12.03.2024 Skorer
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor' İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.
28.02.2024 Fenerbahçe
Barcelona'nın mabedi Camp Nou'ya Türk imzası!
Barcelona'nın mabedi Camp Nou'ya Türk imzası! La Liga’nın dev kulübü Barcelona’nın evi, Limak Holding dokunuşu ile dünyanın en büyük üçüncü stadı olma yolunda hızla ilerliyor. Bugüne kadar birçok projeye imza atan iş insanı Nihat Özdemir tarihe geçecek bir adım atarak alkışları toplarken, Katalanlar yeni mabetlerini heyecanla bekliyor.
26.12.2023 İspanya La Liga
Adaylar belli oldu, dev yarış başlıyor!
Adaylar belli oldu, dev yarış başlıyor! Bu yıl 70.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda, 2023’ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
22.12.2023 Skorer
Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe Beko'yla anlaşma sürecini anlattı! 1.5 milyonluk teklif iddialarını cevapladı
Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe Beko'yla anlaşma sürecini anlattı! 1.5 milyonluk teklif iddialarını cevapladı Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Litvanya basınına konuştu. Tecrübeli başantrenör, sarı-lacivertlilerle anlaşma sürecini anlattı.
Başakşehir, Avrupa Süper Ligi'ne katılmayacak!
Başakşehir, Avrupa Süper Ligi'ne katılmayacak! Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir, Avrupa Süper Ligi'nden davet alması halinde organizasyona katılmayacağını açıkladı.
21.12.2023 Basaksehir
Pınar Karşıyaka'nın rakibi Rio Breogan oldu!
Pınar Karşıyaka'nın rakibi Rio Breogan oldu! Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'nu 2'nci sırada bitiren Pınar Karşıyaka'nın play-in turundaki rakibi İspanya temsilcisi Rio Breogan oldu.
21.12.2023 Basketbol
Avrupa Süper Ligi'ne karşı isyan bayrağı! Devler teker teker reddetti
Avrupa Süper Ligi'ne karşı isyan bayrağı! Devler teker teker reddetti Avrupa Adalet Divanı'nın UEFA ve FIFA'nın 2021 yılında Avrupa Süper Ligi'ne karşı rekabet yasalarına aykırı hareket ettiği kararını açıklamasının ardından gözler kulüplere çevrildi. Çok sayıda kulüp, Avrupa Süper Ligi projesinde yer almayacaklarını açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Futbol
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım 70'nci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri jüri toplantısında açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, "Ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ne de Beşiktaş başkanlığına aday olacağım. İşlerimizin yoğunluğu zaman ayırabilmek için imkan vermiyor” dedi.
21.12.2023 Süper Lig
Attila Gökçe, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Bu sezonun prensi! 10 numara 5 yıldızlık oyuncu
Attila Gökçe, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Bu sezonun prensi! 10 numara 5 yıldızlık oyuncu Milliyet Gazetesi'nin duayen spor yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde sarı-lacivertli takımın yıldızı için övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o yazı...
20.12.2023 Fenerbahçe
Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediyesi! Herkesi şaşkına çevirdi
Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediyesi! Herkesi şaşkına çevirdi İtalyan ekibi Imoco Conegliano'da forma giyen Isabelle Haak, geçtiğimiz günlerde oynanan bir maçın ardından şaşırtan bir hediye aldı. Maçın en iyi oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi.
14.11.2023 Voleybol
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar!
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar! Türk futbolu tırtılın kelebeğe dönüşmesi misali kendi teknik direktörlerini yetiştirdi hatta en büyük uluslararası başarılarına onlarla ulaştı. Elbette bugün genç yerli teknik direktörlerimizin çok başarılı olanları var ama onlara bu yolu açan üç isim Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş şimdiden tarihe geçti.
26.10.2023 Skorer
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada”
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada” Sevdiğin müzisyenler, beğendiğin oyuncular, hayranı olduğun sporcular… Dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar her türden etkinlikte Volkswagen Arena’da buluşuyoruz.
12.09.2023 Advertorial
ÖZEL | Edin Dzeko transferini değerlendirdi! 'Tüm zamanların en iyi futbolcularından'
ÖZEL | Edin Dzeko transferini değerlendirdi! 'Tüm zamanların en iyi futbolcularından' Fenerbahçe’de dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile resmi sözleşme imzalandı. 9 numaralı formayı alan tecrübeli forvet, “Harika duygular yaşıyorum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” yorumunu yaptı. Edin Dzeko'nun transferini Bosna Hersek basınından Hajrudin Prolic değerlendirdi.
23.06.2023 Fenerbahçe
Mert Aydın yazdı: Olimpiyat'ın yaldızsız kahramanları
Mert Aydın yazdı: Olimpiyat'ın yaldızsız kahramanları Olimpiyat Oyunları her zaman kendi kahramanlarını yaratır. Ama bazıları hep daha öndedir. Jesse Owens, Carl Lewis, Nadia Comaneci, Michael Phelps, Usain Bolt, Michael Jordan hep el üstündedir. Ancak en az onlar kadar hatta zaman zaman onlardan daha başarılı bazı isimler ise spot ışıklarından faydalanamamıştır. Bu yazı onların bir kısmını hatırlatmak için yazılmıştır.
14.05.2023 Diğer
ÖZEL - Adem Asil: Madalya için gideceğim
ÖZEL - Adem Asil: Madalya için gideceğim 69.’su düzenlenen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde zirveye çıkan milli cimnastikçi Adem Asil hedefinin olimpiyat madalyası olduğunu söyledi, “Tokyo’da yarıştım. Artık hedefim sadece yarışmak değil, madalya kazanmak. İnşallah bu kez madalyanın rengi altın olur” dedi.
7.05.2023 Diğer
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Adem Asil, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2022’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
5.05.2023 Skorer
Jose Mourinho'dan görülmemiş hareket! Cebinden ses kayıt cihazı çıktı
Jose Mourinho'dan görülmemiş hareket! Cebinden ses kayıt cihazı çıktı Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho, dün oynanan Monza maçından sonra cebinden ses kayıt cihazı çıkardı ve maçın hakemine çok sert açıklamalarda bulundu.
4.05.2023 Futbol
ÖZEL | Dursun Özbek'ten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş
ÖZEL | Dursun Özbek'ten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek son maç hakkında iddialı bir açıklamada bulundu.
4.05.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 8. kez düzenlenen “69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Türkiye’nin farklı branşlarda spor tarihini yansıtması açısından büyük önem taşıyan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerine bu yıl tarihi bir katılım gerçekleşti. Gecede birbirinden değerli isimler Skorer Tv mikrofonlarına konuştu.
4.05.2023 Programlar
Bandırmaspor: Ali Palabıyık'ın derhal emekli edilmesini istiyoruz
Bandırmaspor: Ali Palabıyık'ın derhal emekli edilmesini istiyoruz Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakem Ali Palabıyık'la ilgili kararı sonrası Bandırmaspor yazılı açıklama yayımladı.
4.05.2023 1.Lig
Gillette Milliyet Spor Ödülü Kazananlar 2023✨69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerini kim kazandı?
Gillette Milliyet Spor Ödülü Kazananlar 2023✨69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerini kim kazandı? Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene 69.'su düzenlenen ödül töreni yaklaşık 8 yıldır Gillette iş birliği ile düzenleniyor. 2023 Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni adayları ve ödül kazananları listesi spor severler tarafından araştırılıyor. İşte, 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü kazananlar...
4.05.2023 Bilgi Rehberi
Volkan Demirel'den anlamlı proje! Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı
Volkan Demirel'den anlamlı proje! Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel'in Almanya seyahatinin sırrı ortaya çıktı.
4.05.2023 Hatayspor

Benzer Haber Etiketleri

Yılın Sporcusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.