Feci olay! Doğum günü ölüm günü oldu
Feci olay! Doğum günü ölüm günü oldu Sinop’ta otomobilin ağaca çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Sürücülerden bir tanesinin ise doğum gününde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
3.02.2022 Gündem
Acılı babadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Acılı babadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Ordu'da, evinin önünde cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak, öldürülen Ceren Özdemir'in babası Yılmaz Özdemir, kendisini telefonla arayarak, başsağlığı dileğinde bulunan ve konunun takipçisi olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
8.12.2019 Gündem
Ceren’in babası 'idam' istedi!
Ceren’in babası 'idam' istedi! Ceren Özdemir’in babası Yılmaz Özdemir, idama karşı olduklarını ama bu tür vakalarda idam cezasının gerektiğini söyledi.
6.12.2019 Gündem
Ceren Özdemir'in annesi isyan etti: 'Benim tek isteğim bu'
Ceren Özdemir'in annesi isyan etti: 'Benim tek isteğim bu' Ordu’da evinin önünde öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir’in anne ve babası konuştu. Anne Güfer Özdemir, “Psikopat birisi cezaevinden dışarı bırakılır mı, o zaman onu bırakan da suçlu. Hiç büyümesin yanımda kalsın diyordum ama kalmadı, caniler yedi çocuğumu, başka kimsenin canı yanmasın. Benim tek dileğim böyle potansiyeli olanları toplasınlar, ben bunu istiyorum. Benim tek isteğim bu. Silah ve bıçak vermesinler ellerine” dedi.
5.12.2019 Gündem