Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz
Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Ünlü model, yeni pozlarını Instagram'dan paylaştı.
6.10.2023 Cadde
Hülya Avşar derin yırtmacıyla kortta
Hülya Avşar derin yırtmacıyla kortta 20 yıldır düzenlenen Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvasının Bursa ayağına katılan Hülya Avşar, turnuvanın son gününde gösteri maçı yaptı. Avşar, derin yırtmacıyla göz kamaştırdı.
30.09.2019 Cadde
Funda Arar'ın derin yırtmacı dikkat çekti!
Funda Arar'ın derin yırtmacı dikkat çekti! Funda Arar'ın derin yırtmacı dikkat çekti!
11.09.2019 Magazin
After Party'de dekolte yarışı
After Party'de dekolte yarışı 2017 Altın Küre Ödülleri sonrası düzenlenen partilerde ünlüler dekolte yarışına girdi. Rüküşlükleriyle göze çarpan ünlüler arasındaki rekabet birkaç frikikle sonuçlandı.
9.01.2017 Stil
StarStyle: Derin Yırtmaçlar
StarStyle: Derin Yırtmaçlar Yıldızlar arasındaki yeni trendleri incelediğimiz starstyle bölümünden herkese merhaba.Ünlüler normalde göğüs dekoltelerini öne çıkarmayı tercih ederler. Fakat artık tercih edilen dekolte yırtmaçlar da yer alıyor Bu yeni trend 2012 yılı Oscar töreninde, kırmızı halıda Angelina Jolie'nin giydiği derin bacak dekolteli elbise ile başladı.Jolie'den sonra yırtmaçlı elbiseler çok fazla tercih edilmeye başlandı. En cüretkar olan dekolteler ise Jennifer Lopez, Selana Gomez ve Ciara gibi bronz ve kıvrımlı bacaklara sahip ünlülerin giydiği çift yırtmaçlı elbiselerle ortaya çıktı.Bu trend seksi ve son derece cüretkar olabiliyor. Yırtmaçların çarpıcı örneklerine beraber göz atalım.
11.09.2019 Nevidyo