YKS AÇIKLANDI MI? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün kaldı?
YKS AÇIKLANDI MI? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün kaldı? Üniversite sınavı YKS için sonuç heyecanı devam ediyor. 2022 YKS sonuçları henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin net tarih ÖSYM tarafından duyuruldu. Üniversite adayları ise YKS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap aramaya başladı. Geçen ay uygulanan, bu ay da sonuçlarının açıklanması beklenen YKS başarı puanlarının erişime açılacağı tarih haberimizde...
5.07.2022 Gündem
YKS üniversite sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak?
YKS üniversite sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ÖSYM tarafından üç oturumda gerçekleşen üniversite sınavının sonuçları elektronik ortamda açıklanacak. Peki, YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih ne olacak? Tercihler ne zaman başlayacak?
12.07.2019 Gündem
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 YKS sonuçları için heyecan dorukta!
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 YKS sonuçları için heyecan dorukta! YKS sonuçları ile ilgili flaş bir açıklama yayınladı.. 30 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sınavının hemen ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyordu. Peki YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?
13.07.2018 Gündem