YKS sınav sonuç tarihi belli oldu! ÖSYM, YKS sınav sonuç tarihi
YKS sınav sonuç tarihi belli oldu! ÖSYM, YKS sınav sonuç tarihi 15-16 Haziran tarihlerinde üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sınavının ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Adaylar Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlik Testi ve Yabancı Dil Testleri'nde ter döktü. Hayalini kurdukları üniversitede eğitim almak ve kariyerlerine ilk adımı atmak isteyen adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. İşte ÖSYM işlem takvimine göre YKS sonuçlarının açıklanacağı o tarih...
29.06.2019 Gündem
YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak?
YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 15-16 Haziran tarihleri arasında üç farklı oturumda gerçekleştirildi. YKS sınavlarının tamamlanmasının ardından ÖSYM sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını yayımladı. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sınavının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu?
25.06.2019 Gündem
Üniversite sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu? ÖSYM duyurdu
Üniversite sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu? ÖSYM duyurdu Üniversite sınavına giren yüz binlerce genci yakından ilgilendiren YKS sınavının ardından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından adayların erişimine sunuldu. 15-16 Haziran tarihlerinde üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de belli oldu. Peki YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
20.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri