YÖKDİL NE ZAMAN? 💻 2024 YÖKDİL/1 sınav tarihi ve saati
YÖKDİL NE ZAMAN? 💻 2024 YÖKDİL/1 sınav tarihi ve saati 2024 YÖKDİL/1 başvuru işlemleri tamamlandı. Ardından başvuru tarih aralığını kaçıran adaylar için YÖKDİL geç başvuru işlemi için tarih duyuruldu. YÖKDİL geç başvuru işlemleri de alındı. Peki YÖKDİL ne zaman?
25.01.2024 Bilgi Rehberi
YÖKDİL GEÇ BAŞVURU 2024: YÖKDİL geç başvuruları ne zaman? YÖKDİL/1 geç başvurusu nasıl yapılır ve ücreti ne kadar?
YÖKDİL GEÇ BAŞVURU 2024: YÖKDİL geç başvuruları ne zaman? YÖKDİL/1 geç başvurusu nasıl yapılır ve ücreti ne kadar? 2024-YÖKDİL/1 başvuruları 10-17 Ocak tarihleri arasında tamamlandı. Başvuru yapamayan adaylar ise YÖKDİL geç başvuru tarihini bekliyor. Adaylar başvurularını, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek. Peki, YÖKDİL geç başvuruları ne zaman? YÖKDİL geç başvurusu nasıl yapılır ve ücreti ne kadar?
23.01.2024 Bilgi Rehberi
YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar? 2022 YÖKDİL geç başvuru nasıl, nereye yapılır, sınav ne zaman?
YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar? 2022 YÖKDİL geç başvuru nasıl, nereye yapılır, sınav ne zaman? YÖKDİL geç başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı. YÖKDİL başvuru tarihlerini kaçıran adaylar, YÖKDİL geç başvuru gününde başvuru işlemi yapabilecek. Bugün alınacak olan YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar? 2022 YÖKDİL geç başvuru nasıl, nereye yapılır, sınav ne zaman? İşte detaylar...
26.07.2022 Bilgi Rehberi
YÖKDİL geç başvuruları bugün alınacak! YÖKDİL geç başvurusu nasıl yapılır?
YÖKDİL geç başvuruları bugün alınacak! YÖKDİL geç başvurusu nasıl yapılır? YÖKDİL geç başvuruları bugün ÖSYM tarafından alınacak. 1 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan YÖKDİL sınavı için başvuru tarihlerini kaçıran adaylar için geç başvuru işlemleri gün içerisinde alınacak. Başvuru işlemleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre girildikten sonra yapılabilecek.
28.01.2020 Gündem
YÖKDİL geç başvuru nasıl yapılır? YÖKDİL geç başvuru ücreti...
YÖKDİL geç başvuru nasıl yapılır? YÖKDİL geç başvuru ücreti... YÖKDİL geç başvurusu için beklenen gün. Başvuru tarihleri arasında YÖKDİL başvuru işlemlerini gerçekleştiremeyen adaylar için ÖSYM geç başvuru imkanı tanıdı. YÖKDİL geç başvuruları bugün alınacak. Peki, YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar?
2.10.2019 Eğitim
YÖKDİL ne zaman? YÖKDİL geç başvuru tarihi...
YÖKDİL ne zaman? YÖKDİL geç başvuru tarihi... YÖKDİL başvuruları 23 Eylül itibariyle sona ermişti. YÖKDİL sınavı heyecanla beklenirken başvuru işlemlerini tamamlayamayan adaylar YÖKDİL geç başvuru tarihlerini merak ediyor. Peki, YÖKDİL geç başvuruları ne zaman yapılacak? Sınav hangi tarihte?
28.09.2019 Eğitim