YÖKDİL sonuçları açıklandı mı? Sınav sonucu ne zaman açıklanacak?
YÖKDİL sonuçları açıklandı mı? Sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Geçen hafta pazar günü YÖKDİL sınavı gerçekleşti. Soru ve cevaplar yayımlandı ama sonuçlar hala açıklanmış değil. Adayalar, bir an evvel sonuçların ilan edilmesini isterken YÖKDİL sonuçları açıklandı mı? Sınav sonucu ne zaman açıklanacak? soruları da yoğunlaştı.
10.03.2020 Gündem
YÖKDİL soru ve cevapları yayımlandı | YÖKDİL sonuçları ne zman açıklanacak?
YÖKDİL soru ve cevapları yayımlandı | YÖKDİL sonuçları ne zman açıklanacak? 03 Kasım 2019 tarihinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavının (2019-YÖKDİL) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları yayımlandı. Kendi başarılarını ölçmek isteyen YÖKDİL adayları, sınav soru ve cevaplarını incelemeye başladı. Peki YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanır?
4.11.2019 Eğitim
YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YÖKDİL soru ve cevapları yayınlandı mı?
YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YÖKDİL soru ve cevapları yayınlandı mı? 22 Eylül 2018'de yapılan YÖKDİL sınavı için heyecan başladı. YÖKDİL sınavına katılan adaylar, YÖKDİL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Peki YÖKDİL sınav sonuçları için tarih belirlendi mi? Sınav itirazı yapmak isteyen adaylar ise 24-28 Eylül 2018 tarih aralığında YÖKDİL sınav itirazlarını yapabilecek.
25.09.2018 Gündem