Bodrum'da sağanak; cadde ve sokaklar suyla doldu, sürücüler zor anlar yaşadı
Bodrum'da sağanak; cadde ve sokaklar suyla doldu, sürücüler zor anlar yaşadı Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kentte araç sürücüleri zor anlar yaşarken, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
6.11.2022 Haberler
Kağıthane'de sokaklar göle döndü, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti
Kağıthane'de sokaklar göle döndü, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti İstanbul Seyrantepe’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Otomobillerin sular içerisinde kaldığı caddede vatandaşlar yürümekte güçlük çekti.
15.08.2022 Haberler
İstanbul'da yollar göle döndü
İstanbul'da yollar göle döndü İstanbul’da sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Yağış nedeniyle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yolların adeta göle döndüğü görüldü. Yolda ilerleyen otomobiller ilerlemekte zorlandı. Sokaktaki vatandaşlar ise şemsiyelerle yürümek zorunda kaldı
18.10.2020 Haberler
Bodrum'da içme suyu hattında patlama
Bodrum'da içme suyu hattında patlama Muğla'nın Bodrum ilçesinde içme suyu isale hattında meydana gelen patlamanın ardından yolda göçük oluştu.
7.07.2020 Haberler
Tekirdağ'da araçlar suya gömüldü
Tekirdağ'da araçlar suya gömüldü Tekirdağ'ın Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.
23.06.2020 Haberler
Karabük'te sağanak yağmur yolları göle çevirdi
Karabük'te sağanak yağmur yolları göle çevirdi Karabük'te, akşam saatlerinde etkili olan yağış yolları göle çevirdi, Sürücüler göle dönen caddelerde zor anlar yaşadı,
17.06.2020 Haberler
Tokat'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Tokat'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi Tokat'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak etkili oldu. Kentte bazı iş yerlerini su bastı. 
11.09.2019 Haberler
Zonguldak'ta şiddetli yağış yolları göle çevirdi
Zonguldak'ta şiddetli yağış yolları göle çevirdi onguldak'ta akşamüzeri aniden bastıran kuvvetli yağış sebebiyle Kozlu Sahil Yolu sular altında kaldı. Araçlar yollarda mahsur kaldı.
11.09.2019 Haberler
Ordu'da sağanak yağış
Ordu'da sağanak yağış  Ordu'da bazı ilçelerde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı. 
11.09.2019 Haberler
Şiddetli sağanak etkili oldu
Şiddetli sağanak etkili oldu Kırklareli'nde aniden etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
11.09.2019 Haberler
Erzurum’da şiddetli yağış
Erzurum’da şiddetli yağış Erzurum'da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Metrekareye yaklaşık 7 kilogram yağış düşen şehirde alt geçitler suyla doldu. Son bir haftadır mevsim normalleri üzerinde sıcaklık yaşayan Erzurum'da bugün akşam saat 19.00'da başlayan sağanak ve dolu etkili oldu. Meterooloji yetkililerinin konvektif yağışlar olarak adlandırdığı şehirler üzerinde ani ısınmalarla gelişen sağanak, kent merkezinde başta ulaşım olmak üzere yaşamı olumsuz etkiledi. Alt geçitlerin suyla dolduğu Erzurum'da mahsur kalan araçlara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Cadde ve sokaklarda yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çatı altlarında korunmaya çalıştı. Doluyla birlikte etkili olan sağanak sebebiyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yaklaşık yarım saatte metrekareye 7 kilogram yağış düşen kent merkezinde bazı mahallelerde su baskınları yaşandı.
11.09.2019 Haberler
Antalya ve Muğla'da, gök gürültülü sağanak
Antalya ve Muğla'da, gök gürültülü sağanak Antalya'da sabah saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde yerini gök gürültülü sağanağa bıraktı. Kuvvetli yağış nedeniyle kent merkezinde cadde ve sokakları su  kapladı. Zaman zaman hasarlı trafik kazası meydana geldi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde ise sağanağa hazırlıksız yakalanan  vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kıbrıs Şehitleri, Cevat Şakir, Neyzen Tevfik ve Üçkuyular caddeleri  ile Dere Sokak'ta su birikintileri oluştu. Dere Sokak'ta vatandaşlar, suyun  akması için mazgallardaki yaprak ve çeşitli atıkları temizledi. Çamurlu suların denize döküldüğü alanlarda, denizin rengi kahverengiye  döndü. Marmaris ilçesinde Hisarönü, Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun  mahalleleri arasındaki yol, köprü yapımının sürdüğü noktada suyun debisinin  yükselmesinden dolayı trafiğe kapatıldı. Değirmenyanı mevkisindeki 3 iş yeri ve bir evde, dere taşmasından  dolayı su baskını meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İtfaiye  Grup Amirliği ekipleri, baskın olan ev ve iş yerlerindeki su tahliyesi için  çalışma başlattı. Evi ve iş yerini su basan Adem Üsküdar, gazetecilere yaptığı  açıklamada, derelerin tıkamasından dolayı su taşkını yaşadıklarını belirterek,  suyun evin içinden girip çıktığını dile getirdi.
11.09.2019 Haberler
Bodrum'da beklenen yağış başladı
Bodrum'da beklenen yağış başladı Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan sağanak yağmur şiddetini arttırınca cadde ve sokaklar göle döndü. Kısa sürede hayatın felç olduğu ilçede vatandaşlar zor anlar yaşadı.
11.09.2019 Yaşam
Edirne'de sağanak yağış
Edirne'de sağanak yağış Edirne'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Bazı cadde ve sokaklar göle dönerken sürücüler trafikte zaman zaman zor anlar yaşadı. Akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışının yarında devam etmesi beklenirken Perşembe günü karla karışık yağmur Cuma günü ise kentte kar yağışı tahmin ediliyor.
11.09.2019 Yaşam
Balıkesir'de sağanak etkili oldu
Balıkesir'de sağanak etkili oldu Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış sel felaketine dönüştü. Kentin bir çok yerinde işyeri ve evleri su basarken, itfaiye ve su kanalizasyon ekipleri ihbarlara yetişmekte güçlük çekiyor. Bandırma'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış kısa sürede sel felaketine dönüştü. Kentin bir çok yerinde ev işyerlerini su basarken caddelerde araçlar mahsur kaldı. Meteoroloji Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere 90 dakika içerisinde kentte metrekareye 100 kg yağmur düştü. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm itfaiye ve su kanalizasyon ekiplerinin Bandırma'ya sevk edildiğini ve tüm ekiplerin sahada olduğunu ifade etti. Kafaoğlu, durumun afet halini aldığını ifade etti.
11.09.2019 Haberler
Sakarya’da yollar göle döndü
Sakarya’da yollar göle döndü Sakarya’da etkili olan ve metrekareye 35 kilogram yağışın düştüğü sağanak yağışlar nedeniyle onlarca araç göle dönen yollarda suya gömüldü. Sakarya’da öğleden sonra başlayan yoğun yağış hayatı olumsuz etkileyerek, şehir merkezinde su baskınlarına neden oldu. Aniden bastıran sağanak yağış şehri kısa sürede etkisi altına aldı. Su birikintilerinde mahsur kalan sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Yaşanan yağışlarda metrekareye 35 kilogram yağış düştü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ekiplerin sorun yaşanmaması için sahada oldukları belirtildi.
11.09.2019 Yaşam
Tekirdağ’da sokaklar göle döndü
Tekirdağ’da sokaklar göle döndü Tekirdağ’da akşam saatlerinde birden bastıran şiddetli yağmur trafikteki sürücülere zor anlar yaşatırken, sürücüler yollarda mahsur kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Tekirdağ’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle şehir içi ulaşımda da aksamalar meydana geldi. Zaman zaman şiddetini artıran yağış sonucu bazı vatandaşlar, iş yeri ve otobüs duraklarına sığınarak korunmaya çalıştı. Yolda seyir halinde yağmura yakalanan araç sürücüleri araçlarıyla birlikte yolda mahsur kaldı. Sürücüler sular altında kalan araçlarını kendi imkanlarıyla sudan çıkartmaya çalıştı.
11.09.2019 Haberler
Kuvvetli sağanak sonrası aracın içinde böyle kaldı
Kuvvetli sağanak sonrası aracın içinde böyle kaldı Aydın'ın Nazilli ve Söke ilçesinde kuvvetli sağanak  hayatı olumsuz etkiledi. Nazilli'de akşam başlayan kuvvetli sağanak dolayısıyla bazı ev ve iş  yerlerini su bastı. Albay İbrahim Karaoğlan Caddesi, 75. Yıl Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve  Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bulunan demiryolu alt geçitlerinde su birikintisi  oluştu. Alt geçitlerde birçok araç su su içinde kaldı, bir minibüsün  içerisindeki 3 kişi ekiplerce kurtarıldı. Yeni Mahalle'de evlerini su basan vatandaşlar belediye ekiplerine  tepki gösterdi.
11.09.2019 Haberler
Başkent sele teslim
Başkent sele teslim Başkent'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'da bir süredir etkili olan yağışlı hava akşam saatlerinde kendini dolu ve sağanak yağmur olarak gösterdi. Yaşğış nedeniyle Eskişehir Yolu göle dönerken araçlar mahsur kaldı.
11.09.2019 Haberler
Sağanak yağış hayatı felç etti
Sağanak yağış hayatı felç etti Yozgat’ta etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan yağmur ve dolu nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Aniden bastıran ve aralıklarla devam eden sağanağa karşı vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Bazı vatandaşlar çevredeki bina ve iş yerlerinin tentelerinin altında yağmur ve dolu yağışının dinmesini bekledi. Yağmur ve dolu nedeniyle rögarlar tıkanınca Yozgat-Kayseri bağlantılı Atatürk yolu göle döndü. Trafikte sürücüler güçlükle ilerlerken göle dönen yolu Yozgat Belediyesi ve karayolları ekipleri uzun uğraşlar sonunda temizleyerek ulaşıma açtı. Her yağmur sonrası bu yolun göle döndüğünü ve mağdur olduklarını söyleyen Mustafa Cırık isimli vatandaş, yetkililerin bu olaya bir an önce çözüm bulmalarını istedi. Diğer yandan ise Ankara-Yozgat Karayolu yağış nedeniyle yarılmalar oluştu. Olay yerine gelen karayolları ekipleri oluşan yarığın etrafında olası bir tehlikeye karşı önlem aldı.
11.09.2019 Haberler
Aniden bastıran yağış sonrası yollar göle döndü
Aniden bastıran yağış sonrası yollar göle döndü Aydın'da günlerdir beklenen yağış Mayıs ayının ilk gününde sağanak şeklinde meydana geldi. Aniden bastıran yağış sonrası il merkezinde cadde ve sokaklar göle döndü. Ekiplerin çalışmaları sonucu yağmur suyu nedeniyle tıkanan yollar kısa sürede açıldı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Hava sıcaklığının 2 haftadır mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Aydın'da aniden bastıran yağış nedeniyle hava kışa döndü. Bardaktan boşalırcasına yağan yağışlar sonucu Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bulunan çatal Köprü bir süre trafiğe kapandı. Şehir merkezinde bazı bölgelerde trafik yoğunluğu yaşandı.
11.09.2019 Yaşam
Yollar göle döndü: Sürücüler zor anlar yaşadı
Yollar göle döndü: Sürücüler zor anlar yaşadı Yozgat’ta etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı. Yozgat’ta şehir merkezinde akşam saatlerinde etkili olan yağmur ve dolu yağışının ardından yollar göle döndü. Bazı araçlar ilerlemekte zorlanırken vatandaşlar da kaldırımlara kadar biriken suda yürümekte zorluk çekti. Yozgat-Kayseri bağlantılı Atatürk Yolu güzergahında yarım metre derinliğinde su birikintisi meydana geldi. Su birikintisine giren otomobiller ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar arızalanarak yolda kalırken araçlar yol kenarına çekildi. Araçları arızalanan sürücüler çareyi oto tamircisi çağırmada buldu. Tahliye olmayan ve yolda biriken suyu belediye ve karayolları ekipleri uzun uğraşlar sonunda temizleyerek yolu ulaşıma açtı. Sürücü Can Karaöz, "Yozgat’ta dolu yağdı yolar suyla doldu ve kapandı. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti" dedi. Sürücü Muhammet Darıcı ise, "Yolda kalan bir araç sürücüsü ise sudan geçtiğimiz için bujilerimiz ıslandı. Yolda kaldık. Aracımız çalışmıyor tamirci getireceğiz" şeklinde konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Muğla sular altında
Muğla sular altında Fethiye-Muğla karayolu sağanak yağış nedeniyle trafiğe kapandı. Ekiplerin çalışmalarına devam ettiği yolda, trafik tek şeritten kontrollü olarak verilirken, çalışmalar nedeniyle yolda uzun kuyruklar oluştu. Güney Ege’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar Köyceğiz civarında da etkisini gösterdi. Aniden bastıran sağanak yağış sonrası Köyceğiz Balıklar mevkiinde iki ayrı noktada karayolu sular altında kalarak yol ulaşıma kapandı. Trafiğin, Fethiye-Muğla istikametine tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı yolda belediye ve karayolları ekipleri çalışmalarına devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Tekirdağ’da taşan dere su baskınlarına yol açtı
Tekirdağ’da taşan dere su baskınlarına yol açtı Tekirdağ'da akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Değirmenaltı Deresinin taşması ile bazı alt geçitler su ile dolarken, ulaşım durma noktasına geldi. Polis, itfaiye, AFAD, TESKİ ve belediye ekipleri kurtarma çalışmalarına katılarak, su baskınlarından etkilenen vatandaşlara yardım etti.
11.09.2019 Haberler
Suya gömülen araçtan canını zor kurtardı
Suya gömülen araçtan canını zor kurtardı Adana’da içme suyu ana boru hattının patlaması sonucu yolda oluşan çukura bir otomobil düştü. Sürücü araçtan güçlükle çıkarken, yol adeta göle döndü.
11.09.2019 Haberler