Yorgan

Yorgan

Son dakika yorgan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yorgan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yorgan haber sayfamızda...

Yorgan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 990 yorgan haberi bulunmuştur.
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı.
23.04.2024 Haberler
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı.
23.04.2024 Gündem
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Akademi butik! Yardımlaşma ağları...
Akademi butik! Yardımlaşma ağları... Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Sevgililer Günü'nde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı!
Sevgililer Günü'nde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı! Sevgililer Günü'nde hediye alamayınca, öfkeden gözü döndü. Erkek arkadaşı için şoke edici intikamı planladı. Dudak uçuklatan intikam videosuna sosyal medyadan yorum yağdı.
17.02.2024 Dünya
Süleymaniye’nin mirası Tasarım Müzesi oldu
Süleymaniye’nin mirası Tasarım Müzesi oldu UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Süleymaniye’deki Sıra Dükkânlar, İBB İstanbul Tasarım Müzesi olarak 31 Ocak Çarşamba günü kapılarını açıyor.
29.01.2024 Kültür Sanat
Rabia Soytürk'ün fille pozları gündem oldu
Rabia Soytürk'ün fille pozları gündem oldu Ünlü oyuncu Rabia Soytürk, Tayland tatilinden paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Rabia Soytürk filli pozlarıyla dikkat çekti ve sosyal medyada rekor beğeni aldı.
10.01.2024 Cadde
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı anma etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehitler anısına, 'Karı yorgan edenler' temasıyla yapılan kardan heykelin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Bakan Bak, 'Şehidiyle, şehadetiyle güçlü bir Türkiye var. Bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz' dedi.
6.01.2024 Haberler
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı anma etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehitler anısına, 'Karı yorgan edenler' temasıyla yapılan kardan heykelin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Bakan Bak, 'Şehidiyle, şehadetiyle güçlü bir Türkiye var. Bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz' dedi.
6.01.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Çin'deki deprem felaketinde can kaybı yükselmeye devam ediyor
Çin'deki deprem felaketinde can kaybı yükselmeye devam ediyor Çin'in kuzeybatısında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 135'e yükseldi.
21.12.2023 Dünya
YARIN RAFLARDA SATIŞTA! 📢 BİM 19-22 ARALIK aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunulacak? Yılbaşı dekor ürünleri, Blender Set, Cam ankastre Set
YARIN RAFLARDA SATIŞTA! 📢 BİM 19-22 ARALIK aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunulacak? Yılbaşı dekor ürünleri, Blender Set, Cam ankastre Set BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel hazırlanan aktüel katalog mağazalarda belirtilen günlerde satışa sunuluyor. Bu hafta BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Düdüklü Tencere Seti, Çerezlik Seti, Kek Kalıbı, Çift Kişilik Yorgan, Braun Blender Set, Braun Filtre Kahve Makinesi, Kumtel Cam Ankastre Set satışta olacak. İşte 19-22 Aralık yeni BİM katalogları...
18.12.2023 Bilgi Rehberi
Kışın yapması hiç zor değil! Yorganı böyle yıkayınca resmen pamuk gibi oluyor
Kışın yapması hiç zor değil! Yorganı böyle yıkayınca resmen pamuk gibi oluyor Sağlıklı bir gece uykusu için en temel ihtiyaçlar doğru bir yatak, yastık ve nevresim takımıdır. Yorganların temizliği ise uyku kalitesinde büyük rol oynar. Ancak yorganları çamaşır makinesinde yıkamak zorlayıcı olabilir. İşte sizin için pratik bir yöntem.
12.12.2023 Püf Noktası
SATIŞA ÇIKTI! 📍 BİM 8 Aralık Cuma aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Notebook, TV, Kahvaltı Seti, Kadife Yorgan, Elektrikli Battaniye...
SATIŞA ÇIKTI! 📍 BİM 8 Aralık Cuma aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Notebook, TV, Kahvaltı Seti, Kadife Yorgan, Elektrikli Battaniye... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günleri için yayımlanan aktüel kataloglar belirtilen günlerde mağazalarda satışa sunuluyor. Bu Cuma BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında LG TV, Katlanabilir Elektrikli Bisiklet, Notebook, Bluetooth Speaker, Elektrikli Çift Kişilik Battaniye yer alıyor. İşte BİM 8 Aralık Cuma aktüel katalog ürünleri...
8.12.2023 Bilgi Rehberi
Yorgan yıkamanın incelikleri! Yatakta yemek yemek yorganın ömrünü kısaltıyor
Yorgan yıkamanın incelikleri! Yatakta yemek yemek yorganın ömrünü kısaltıyor Sıcak, yumuşak bir yorganın altında uyumak rahat bir gece uykusu için oldukça önemli. Bu yüzden yorganın nasıl temizleneceğini bilmek çok önemli. Yorgan yıkamanın birkaç püf noktası var bunları bilmek daha hijyenik bir yorgana sahip olmayı sunuyor.
30.11.2023 Püf Noktası
Emine Erdoğan'dan dünyaya Gazze mesajı: Derhal kalıcı ve sürdürülebilir barış talep ediyoruz
Emine Erdoğan'dan dünyaya Gazze mesajı: Derhal kalıcı ve sürdürülebilir barış talep ediyoruz Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazze için kalıcı ateşkes çağrısında bulundu. Erdoğan paylaşımında, 'Filistin’in özgürlük mücadelesinin yanındayız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri...
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri... ŞOK 15-21 Kasım haftanın fırsat katalogları yayımlandı. Bu hafta ŞOK mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Çift Kişilik Baskılı Yorgan 369 TL, Katlanır Yatak 899 TL, Çok Amaçlı Dolap 5 Raflı 999 TL, Duru Şampuan/Saç Kremi çeşitleri 37,40 TL, BabyOne Bebek Bezi Çeşitleri 142 TL, Amboss Delta 6 Parça Güveç Seti 999 TL, Amboss Delta Çelik Derin Tencere 599 TL, Esse Palermo Porselen 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı 899 TL, Sinbo Filtre Kahve Makinesi 499 TL, Paşabahçe 12 Parça Çay Takımı 79,95 TL'ye satışta olacak. İşte 15-21 Kasım ŞOK aktüel ürünler katalogları...
16.11.2023 Bilgi Rehberi
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
9.11.2023 Skorer
Ev, okul gibi ortamlarda bulunuyor! İşte kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirler
Ev, okul gibi ortamlarda bulunuyor! İşte kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirler İnsanlar kışın özellikle yeterli havalandırma yapılmayan iç ortamlarda daha fazla zaman geçirdikleri için kış alerjilerine bağlı yakınmaların daha sık görüldüğünü söyleyen Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Uzman Hekimleri, kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirleri açıkladı.
7.11.2023 Genel Sağlık
Sadece yalnız insanlar yapıyor! Yastığa yorgana sarılıp solunumunuzu bozmayın
Sadece yalnız insanlar yapıyor! Yastığa yorgana sarılıp solunumunuzu bozmayın Pek çok kişi uyurken yorganı yüzüne kadar çekip yastıklara sarılarak uyur. Bu uyku pozisyonunu tercih eden kişilerin ortak noktası ise sağlıksız solunum, sağlıksız psikoloji. Peki insanlar neden böyle uyuyor?
3.11.2023 Genel Sağlık
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Aksaraylı gurbetçinin renkli kıyafet tutkusu
Aksaraylı gurbetçinin renkli kıyafet tutkusu Hollanda'da yaşayan, tatil için memleketi Aksaray'a gelen gurbetçi Kadir Demir (64), renkli kıyafet tercihiyle dikkat çekiyor.
29.08.2023 Haberler
Öksürüğe Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Evde Kuru ve Balgamlı Öksürüğe İyi Gelen Doğal Yöntemler
Öksürüğe Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Evde Kuru ve Balgamlı Öksürüğe İyi Gelen Doğal Yöntemler Öksürük vücudun istemli veya istemsiz olarak boğaz ve solunum yollarını temizlemek için verdiği tepkidir. Kış aylarında soğuk algınlığı nedeniyle, korona veya mevsim geçişlerinde alerjik reaksiyonların neden olduğu sağlık problemidir. Bazen kendini boğazda gıcık şeklinde gösteren öksürük kuru öksürük ve balgamlı öksürük olabilir. Çocuklarda, bebeklerde ve yetişkin bireylerde sıklıkla görülen öksürük gidermek için evde yapılabilecek doğal ve bitkisel yöntemler vardır. Evde tedavi edilerek geçirilebilir. Öksürüğe ne iyi gelir, nasıl geçer? Öksürüğü en hızlı ne keser, hangi yöntemler giderir? Evde kuru ve balgamlı öksürük kesici doğal yöntemler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Sağlık
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Öğrencilerin ev ve yurt arayışı
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Öğrencilerin ev ve yurt arayışı Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin yurt ve ev arayışı başladı. Kayıt yaptırmadan giden de var koşulları zorlayan da...
24.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yorgan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.