Youtube Mobil

Youtube Mobil

Son dakika youtube mobil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan youtube mobil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan youtube mobil haber sayfamızda...

Youtube Mobil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 youtube mobil haberi bulunmuştur.
YouTube mobil internetin lideri
YouTube mobil internetin lideri Yapılan bir araştırmaya göre mobil internet trafiğinin yüzde 37’sini video içerik sitesi Youtube’un üstlendiği açıklandı. Netflix’in mobilde oluşturduğu trafiğin oranı ise yüzde 2.4 olarak belirlendi.
2.08.2019 Sosyalmedya
YouTube mobil versiyonuna dikey reklamlar ekliyor
YouTube mobil versiyonuna dikey reklamlar ekliyor YouTube'un mobil versiyonuna dikey reklamlar geliyor. Kullanıcılar bundan böyle mobil uygulamada Instagram ve Snapchat gibi dikey reklamlar görecek.
14.09.2018 Teknoloji
YouTube Android için koyu temayı kullanıcılarına sundu
YouTube Android için koyu temayı kullanıcılarına sundu YouTube, karanlık modu iOS kullanıcıları için daha önce yayınlamıştı. YouTube, karanlık modu bazı Android kullanıcılarının erişimine açmaya başladı. Peki YouTube Dark Mode Android için nasıl etkinleştiriliyor?
6.09.2018 Teknoloji
YouTube, platformda ne kadar zaman geçirdiğinizi size gösterecek
YouTube, platformda ne kadar zaman geçirdiğinizi size gösterecek YouTube, "izleme süresi" adlı özelliğiyle kullanıcılara platformda ne kadar vakit geçirdiklerini detaylı bir şekilde gösterecek.  Yapmanız gereken YouTube mobil uygulamasında profil fotoğrafınıza ardından "İzleme Süresi" adlı seçeneğe dokunmak.
28.08.2018 Teknoloji
YouTube'un Android sürümüne yeni özellik: Ana sayfada otomatik oynat
YouTube'un Android sürümüne yeni özellik: Ana sayfada otomatik oynat Geçtiğimiz Ekim ayında, YouTube, mobil uygulamanın Ana Sayfa feed'inde otomatik olarak video oynatmayı test etmeye başladı. Ana Sayfada Otomatik Oynat özelliği sonunda YouTube Android uygulaması için yayınlanmaya başladı.
12.04.2018 Sosyalmedya
YouTube'ta masaüstünden canlı yayın yapmak daha kolay hale geliyor
YouTube'ta masaüstünden canlı yayın yapmak daha kolay hale geliyor YouTube, yayıncılara ekstra bir yazılım indirmeden kendi web kameralarından canlı yayın akışı sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Bu sayede direkt webcam üzerinden YouTube'ta canlı yayın yapabileceksiniz.
21.03.2018 Teknoloji
YouTube'un mobil uygulaması da sonunda koyu temayı aldı
YouTube'un mobil uygulaması da sonunda koyu temayı aldı YouTube'un masaüstü sürümü için kullanıma sunulan koyu tema seçeneği şimdi de mobil uygulamasına geldi. Bunda böyle uygulamayı gece kullanırken gözleriniz daha az yorulacak.
14.03.2018 Teknoloji
YouTube Go Türkiye'de kullanıma sunuluyor! Peki YouTube Go ne işe yarıyor?
YouTube Go Türkiye'de kullanıma sunuluyor! Peki YouTube Go ne işe yarıyor? Kullanıcıların YouTube’dan video indirip daha sonra internete bağlı değilken bile izlemesine ve yakındakilerle paylaşmasına izin veren YouTube Go, Türkiye ile birlikte 130’u aşkın ülkede kullanıma sunuluyor.
2.02.2018 Teknoloji
YouTube'un mobil uygulamasına gece modu ve gizli mod gelebilir
YouTube'un mobil uygulamasına gece modu ve gizli mod gelebilir YouTube uygulamasına gelen yeni güncelleme, karanlık bir temayı etkinleştirme seçeneğinin gelecekte kullanıcılara sunulabileceğini ortaya koydu. Yolda olan diğer bir özellik Gizli mod. Bu özellikler YouTube Android uygulamasının son versiyonunun (v.13) kodları üzerinde bulunduğundan gerçekten geleceklerini garanti etmiyor.
15.01.2018 Teknoloji
YouTube uzun süre sonra logosunda değişikliğe gitti
YouTube uzun süre sonra logosunda değişikliğe gitti YouTube logosunu 12 yıl sonra tamamen değiştirdi. Çevrim içi video platformunun yeni logosuyla birlikte "Tube" kısmı masaüstü ve mobil cihazlarda daha rahat okunur hale geliyor.
30.08.2017 Teknoloji
YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor
YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor YouTube, videoların aynı anda izlenme sayılarını gösteren yeni bir özelliği test ediyor. Böylelikle bir videoyu aynı zamanda izleyen kaç kişinin olduğu görülebilecek.
15.08.2017 Teknoloji
YouTube uygulama içine mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu
YouTube uygulama içine mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu YouTube, mobil uygulaması içine mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu. Share on YouTube (YouTube'ta Paylaş) adlı özellikle kullanıcılar uygulamadan ayrılmadan video paylaşıp sohbet edebilecek.
8.08.2017 Teknoloji
YouTube'ta mobil canlı yayın için istenen abone sayısı şartı kaldırıldı
YouTube'ta mobil canlı yayın için istenen abone sayısı şartı kaldırıldı Google tarafından yapılan açıklamaya göre artık YouTube kanallarının mobil uygulamadan canlı yayın yapabilmesi için gerekli ön koşullar kaldırıldı.
19.05.2017 Teknoloji
YouTube, mobil canlı yayın koşullarında değişiklik yaptı
YouTube, mobil canlı yayın koşullarında değişiklik yaptı YouTube, mobil canlı yayın özelliğinin etkinleştirilmesi için kullanıcıların en az 10 bin takipçisi olma şartını bin aboneye çekti.
18.04.2017 Teknoloji
Youtube, canlı yayın şartlarında esnekliğe gitti
Youtube, canlı yayın şartlarında esnekliğe gitti Dünyanın en çok kullanılan video platformu YouTube, Youtube, mobil cihazlarından canlı yayın yapmak isteyen kullanıcılar için şartlarını esnetti.
4.04.2017 Teknoloji
YouTube mobil canlı yayın aracını daha fazla kişiye açacak
YouTube mobil canlı yayın aracını daha fazla kişiye açacak Geçtiğimiz yıl mobil canlı yayın aracını kısıtlı bir grubun kullanımına açan YouTube, yakında bu aracı 10 binden fazla abonesi bulunan kanallar için açacağını duyurdu.
8.02.2017 Teknoloji
YouTube’a canlı yayın desteği
YouTube’a canlı yayın desteği Video paylaşım sitesi Youtube, mobil uygulamasına canlı yayın desteği getireceğini açıkladı.
24.06.2016 Dünya
YouTube Mobil Canlı Yayın Desteği Getirdi
YouTube Mobil Canlı Yayın Desteği Getirdi Youtube bugün yaptığı açıklama ile rakiplerine bir adım yaklaştı. Şirket mobil uygulaması üzerinden canlı yayın özelliğini duyurdu.
24.06.2016 Teknoloji
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Futbol
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Nokta Atış e-pazarlama
Nokta Atış e-pazarlama E- pazarlamada püf kitleninin aradığı anahtar kelimeleri ve noktalarına dikkat edenler rakiplerinin bir adım önüne geçebiliyor. Doğru tanıtım hedefi 12'den vuruyor. Videolu reklamda ilk 30 saniyeye dikkat etmek şart! Peki hangi sektör için hangi mecra öne çıkıyor? İşte ayrıntılar...
12.02.2024 Milliyet Executive
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
Tracker ile Akışına Bırak!
Tracker ile Akışına Bırak! Intra lighting, çığır açan bir yeniliğe imza atarak Tracker ile akışkan formlu mimaride gömme lineer aydınlatma sorununu çözüyor.
1.01.2024 Mimarlık
Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D’de
Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D’de Oyunseverlerin heyecanla beklediği, büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kaldı.
30.12.2023 Ekonomi
Türkiye’ye güvenle yatırımlara devam
Türkiye’ye güvenle yatırımlara devam Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Vodafone Yanımda’nın Türkiye’nin ilk geniş kapsamlı süper uygulaması olması için yatırım yaptıklarını anlattı.
25.08.2023 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Youtube Mobil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.