Yozgat

Yozgat

Son dakika Yozgat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yozgat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yozgat haber sayfamızda...

Yozgat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.447 yozgat haberi bulunmuştur.
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Gündem
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama Tokat’ın Turhal ilçesinde bugün saat 15.03’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çakarken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür’den de bir açıklama geldi.
21.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Tokat depremi 338 konutta hasara yol açtı
Tokat depremi 338 konutta hasara yol açtı Tokat, önceki gün art arda depremlerle sarsıldı. Sulusaray ilçesinde peş peşe 4.7, 4.1 ve 5.6 büyüklüğünde depremler kaydedildi.
20.04.2024 Gündem
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’ CHP lideri Özgür Özel, kapalı grup toplantısında yaptığı konuşmada “Önümüzdeki dönemde Meclis’teki sayımız artacak. Partimize katılacak vekiller olacak. Tabi hemen değil. Önümüzde bir anayasa süreci var. Onların zamanlamasını süreç içerisinde değerlendireceğiz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, dün Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Tuzcuoğlu, deprem nedeniyle Tokat'ta 5 binanın yıkıldığını, 15 binanın ağır hasar gördüğünü, Yozgat'ta da 5 binanın yıkıldığını ve 5 binanın ağır hasar gördüğünü söyledi.
19.04.2024 Gündem
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Ortaya çıkan ilginç görüntü kameraya böyle yansıdı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Deprem sonrası Yozgat’ta 147 ev için hasar ihbarı yapıldı
Deprem sonrası Yozgat’ta 147 ev için hasar ihbarı yapıldı Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 ev, 14 ahır ve 8 camiden hasar ihbarı aldıklarını söyledi.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir'
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir' Türkiye'de son birkaç gündür peş peşe farkı bölgelerde depremler meydana geliyor. Gazi Üniversitesi DEMAR Müdürü Prof. Dr. Abdussamet Arslan ise o fay hattına dikkat çekip 'deprem olma ihtimali yüzde 90' deyip uyardı.
19.04.2024 Haberler
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir'
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir' Türkiye'de son birkaç gündür peş peşe farkı bölgelerde depremler meydana geliyor. Gazi Üniversitesi DEMAR Müdürü Prof. Dr. Abdussamet Arslan ise o fay hattına dikkat çekip 'deprem olma ihtimali yüzde 90' deyip uyardı.
19.04.2024 Gündem
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü Tokat’ın Sulusaray ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen depremlerde 338 konut hasar gördü. Bölgedeki son durumla ilgili Tokat Valisi Numan Hatipoğlu bilgi verdi.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım'
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım' En son 20 Aralık 1942’de yerel saatle 17.05'te meydana gelen, 3 bin can kaybıyla sonuçlanan 7 büyüklüğündeki 1942 Niksar-Erbaa depremi Tokat’ta unutulmaz yaralar açmıştı. Dün yaşanan ve çevre şehirlerden de hissedilen Tokat merkezli depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi!
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından vatandaşlar panikle sokağa döküldü. Gerekli çalışmalar hızlandırılırken okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Tokat'ta bugün okullar tatil mi? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? İşte Valilikten gelen açıklama…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin belki de en tehlikeli deprem yeri! Şükrü Ersoy açıkladı: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en tehlikeli deprem yeri! Şükrü Ersoy açıkladı: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek paylaştığı bölgeyi paylaşarak orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Haberler
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek bölgeyi paylaştı ve orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı.
18.04.2024 Haberler
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken AFAD tarafından veriler paylaşıldı.
18.04.2024 Gündem
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu AFAD, Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 01.06 sularında meydana geldi ve büyük paniğe neden oldu. Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
18.04.2024 Gündem
Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu
Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu Muğla Menteşe'de saat 23.43 sularında 3,9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yozgat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.