Ofiste egzersize hazır mısınız? Sadece 5 dakikanızı ayırın..
Ofiste egzersize hazır mısınız? Sadece 5 dakikanızı ayırın.. Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, kıyafetlerinizi bile çıkarmadan yapabileceğiniz hareketleri fotoğraflar eşliğinde sizler için yazdı:
17.07.2019 PembeNar
Size en uygun egzersiz programı hangisi?
Size en uygun egzersiz programı hangisi? Başarılı bir egzersiz programı size en uygun olan egzersiz programıdır. Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, yedi adımda size en uygun egzersiz programının yol haritasını çizdi.
22.09.2014 Güzellik
Refleksoloji yaptırmanız için 10 neden
Refleksoloji yaptırmanız için 10 neden Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, dokunmayla gelen mucize olarak nitelendirilen refleksolojiyi neden yaptırmamız gerektiğini 10 maddede açıklıyor:
15.05.2014 Güzellik
Diyet ve egzersiz yapmadan nasıl kilo verilir?
Diyet ve egzersiz yapmadan nasıl kilo verilir? Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa'ya kulak vererek aşağıdaki 5 küçük ipucunu günlük hayatınızda uygulayarak diyet, spor yapmadan kilo verebilirsiniz.
14.05.2014 Güzellik
Susuzluk kilo yapar, zamansız yaşlandırır
Susuzluk kilo yapar, zamansız yaşlandırır Yeterli yağış olmaması nedeniyle tarım alanları başta olmak üzere tüm yaşamı tehdit eden susuzluk, yanıbaşındaki sürahide öylece durduğu halde yeterince su içmeyen insanlarda geri dönülmez hasarlara yol açıyor.
6.07.2021 Bilgi