Yuan

Yuan

Son dakika Yuan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yuan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yuan haber sayfamızda...

Yuan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.069 yuan haberi bulunmuştur.
Çin'in mali gelirleri ilk çeyrekte geriledi
Çin'in mali gelirleri ilk çeyrekte geriledi Çin Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, Çin'in ilk çeyrekteki mali gelirinin önceki vergi indirimi politikaları da dahil olmak üzere bazı özel faktörlerin etkisiyle bir önceki yıla göre %2,3 düştüğünü söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı Yaşadıkları dolu dizgin aşk sonrası dünyaevine girmeye hazırlardı. Ancak gelinin ailesinin akılalmaz bir şartı vardı. Yıkılan damadı ise, tahmin edilemez bir 'sürpriz' bekliyordu.
20.04.2024 Dünya
Çin politika faizini sabit tuttu
Çin politika faizini sabit tuttu Çin Merkez Bankası (PBOC) vadesi gelen orta vadeli kredileri çevirirken beklendiği gibi politika faizini (MLF) değiştirmedi ve bankacılık sisteminden bir miktar nakit çekti.
15.04.2024 Uzmanpara
BYD’den rekor kâr
BYD’den rekor kâr Çinli elektrikli araç devi BYD 2023 için rekor kâr açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi?
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi? Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. Peki mevduat faizlerindeki yükseliş yatırımcı tercihini nasıl etkiliyor. Borsa, altın ve dövizdeki para mevduata gider mi? Banka mevduat faizlerinde daha da yükselecek mi? Ekonomist Belgin Maviş merak edilenleri cevapladı.
27.03.2024 Ekonomi
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis 67 yaşındaki eski başkan Chen Xuyuan, rüşvet suçu nedeniyle ömür boyu hapis cezası aldı.
26.03.2024 Diğer
Xiaomi dördüncü çeyrekte karını artırdı
Xiaomi dördüncü çeyrekte karını artırdı Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi, dördüncü çeyrekte gelirini %10,9 artırdı.
19.03.2024 Uzmanpara
‘Merkezler’ haftasında altın yön arıyor
‘Merkezler’ haftasında altın yön arıyor Küresel piyasaların gözü ABD, İngiltere ve Japonya merkez bankalarının bu hafta alacağı faiz kararlarına çevrilirken piyasalar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) alacağı para politikası kararlarını da yakından takip ediyor.
19.03.2024 Ekonomi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası (PBOC), Kasım 2022'den bu yana ilk kez orta vadeli politika kredisi operasyonundan nakit çekerken beklentilere paralel olarak temel politika faizini değiştirmedi ve yetkililer kur istikrarına öncelik vermeye devam etti.
15.03.2024 Uzmanpara
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı Çin'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Country Garden Holdings Co. ilk kez yuan cinsinden bir tahvilin kupon ödemesini kaçırdı.
13.03.2024 Uzmanpara
Çin yönetimi yüzde 5 büyüme hedefliyor
Çin yönetimi yüzde 5 büyüme hedefliyor Çin Ulusal Halk Kongresi'nin açılışında konuşan Başbakan Li, yıllık büyüme hedefinin yüzde 5 civarında olduğunu açıkladı. Çin, askeri harcamaların ise yüzde 7,2 artırılmasını öngörüyor.
5.03.2024 Dünya
ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı
ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı ile şampiyonluk yarışı veren VakıfBank'ta önümüzdeki sezon için bomba bir ismi gündemine aldı.
5.03.2024 Voleybol
Çin'de yeni konut fiyatları artış gösterdi
Çin'de yeni konut fiyatları artış gösterdi Çin'de yeni konut fiyatları şubat ayında bir önceki aya göre biraz daha yavaş bir artış gösterdi.
1.03.2024 Uzmanpara
'Çin'de devlet destekli fonlar hisse aldı'
'Çin'de devlet destekli fonlar hisse aldı' UBS Group AG'nin tahminlerine göre Çin'in devlet destekli fonları piyasayı desteklemek amacıyla bu yıl Çin'in ana kara hisselerinden 410 milyar yuan (57 milyar dolar) büyüklüğünde alım yaptı.
27.02.2024 Uzmanpara
Çin’de ucuz mini-EV çılgınlığı
Çin’de ucuz mini-EV çılgınlığı Çin’in fakir bölgelerinde trafikte dolaşan minik elektrikli arabalar, ucuz ve neşeli tasarımlarıyla ülkenin göz ardı edilen şehirlerindeki elektrikli araç devrimine renk katıyor.
24.02.2024 Otomobil
Çin Merkez Bankası döviz aldı
Çin Merkez Bankası döviz aldı Çin Merkez Bankası ocak ayında 87,8 milyar yuan tutarında döviz aldı.
19.02.2024 Uzmanpara
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası (PBoC) bugün vadesi dolan orta vadeli kredileri yenilerken, politika faizini beklendiği gibi değiştirmedi.
18.02.2024 Uzmanpara
Çinli şirketler hisse geri alımlarını artırdı
Çinli şirketler hisse geri alımlarını artırdı Çinli şirketler hisse geri alımlarını 3 yılın en yüksek seviyesine çıkardı.
7.02.2024 Uzmanpara
Çin piyasalara likidite sağladı
Çin piyasalara likidite sağladı Çin Merkez Bankası yaklaşan tatil dönemi öncesi piyasalara likidite sağladı.
6.02.2024 Uzmanpara
Rusya'nın yuan kullanımı arttı
Rusya'nın yuan kullanımı arttı Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina ihracat ödemelerinde yuan kullanımının toplam ödemelerin yüzde 34,5'ine ulaştığını bildirdi.
30.01.2024 Uzmanpara
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası orta vadeli kredi kolaylığı faiz oranını değiştirmedi.
15.01.2024 Uzmanpara
500 milyon dolar kaynak sağladı
500 milyon dolar kaynak sağladı Ziraat Bankası, Çin Exim Bank’tan üç yıl vadeli 500 milyon dolar kaynak temin ettiğini açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada şöyle denildi:
9.01.2024 Ekonomi
BYD, Çin'de pil tesisi kuruyor
BYD, Çin'de pil tesisi kuruyor Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, Çin'de 1,4 milyar dolarlık sodyum-iyon pil tesisi kurmaya başladı.
5.01.2024 Uzmanpara
Çin Hakkında Bilgiler; Çin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Çin Hakkında Bilgiler; Çin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Uzak Doğu'nun gelişmiş ülkelerinden birisi olan Çin, nüfus yoğunluğuyla dikkat çeken ülkelerden birisidir. 292 farklı dilin kullanıldığı ve dünya nüfusunun büyük kısmının bulunduğu ülke, yüz ölçümüyle de Asya'nın en büyük ülkeleri arasında yer alıyor. Çin neredir, başkenti neresi, ne kadar nüfusu var, para birimi ne, resmi ve konuşulan diller neler gibi soruların yanıtlarını sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Yuanın, dolar karşısında güçlenmesi bekleniyor
Yuanın, dolar karşısında güçlenmesi bekleniyor Çin yuanının 2024'te ABD doları karşısında güçlenmesi bekleniyor.
29.12.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Yuan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.