Yücel Yılmaz

Yücel Yılmaz

Son dakika Yücel Yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yücel Yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yücel Yılmaz haber sayfamızda...

Yücel Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.471 yücel yılmaz haberi bulunmuştur.
20 yıl sonra CHP’de
20 yıl sonra CHP’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Marmara Bölgesi’ndeki 11 ilde CHP, 2 ilde AK Parti kazandı. Kırklareli’de CHP ile başa baş giden seçimi MHP adayı Derya Bulut aldı. Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanlıkları 2004 yerel seçimlerinden 20 yıl sonra ilk kez CHP’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart seçimlerinde 600 bin personeliyle bakanlığının görevde olacağını vurgulayarak “Seçimin yapıldığı bütün yerlerde seçimin güvenliği, huzuru, iradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık. 600 bin mesai arkadaşımız, o büyük İçişleri Bakanlığı ailesiyle beraber, o büyük tecrübeyle beraber sandığa hür iradenin yansımasıyla ilgili elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız” dedi.
27.03.2024 Gündem
Simav Çayı için düğmeye basıldı
Simav Çayı için düğmeye basıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve DSİ’den söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Simav Çayı için düğmeye bastı.
23.03.2024 Ege
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Taksicilere ücretsiz kamera müjdesi
Taksicilere ücretsiz kamera müjdesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şoför esnafıyla iftar programında bir araya gelerek projelerinden bahsetti.
16.03.2024 Ege
Bakan Yumaklı: Balıkesir’in potansiyeline ulaşması için her şeyi yapacağız
Bakan Yumaklı: Balıkesir’in potansiyeline ulaşması için her şeyi yapacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir’de 100 damızlık koç ve 13 yem ezme makinesinin üreticilerle buluştuğu dağıtım törenine katıldı. Bakan Yumaklı, Balıkesir'in potansiyeline vurgu yaptı.
15.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey'
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir’de basına açıklamalarda bulundu. Açıklamalar sırasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer aldı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki Balıkesir'de açılışa katıldı
Bakan Özhaseki Balıkesir'de açılışa katıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Balıkesir Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) ve şehrin simgesi olan mimari yapılarından oluşan Mini10 alanlarının açılış programına katıldı.
8.03.2024 Gündem
'Bunlar da deprem turistleriydi'
'Bunlar da deprem turistleriydi' Bakan Özhaseki, "Nüfusu, milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen, her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabaların, uçakların içi televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler. Bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar, selfieler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiz. Bunlar da deprem turistleriydi" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Balıkesir’de üreticiye 5 bin arı kovanı
Balıkesir’de üreticiye 5 bin arı kovanı Balıkesir Belediyesi, Karesi ilçesi Kabakdere Mahallesi’nde bulunan Ana Arı ve Arı Ürünleri Üretim Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle üreticilere 5000 bin kovan hibe etti.
24.02.2024 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'teröristanı delik deşik ederiz' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'teröristanı delik deşik ederiz' mesajı Balıkesir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koskoca CHP'yi bölücü örgütün güdümündeki DEM'in ve marjinal örgütlerin oyuncağı haline dönüştürenler utansın.' dedi. Ekonomideki iki önceliği açıklayan Erdoğan, terörle mücadele konusunda da net mesajlar verdi.
23.02.2024 Gündem
Feyzullah Aktürk: "3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşıyorum"
Feyzullah Aktürk: "3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşıyorum" Avrupa şampiyonu güreşçi Feyzullah Aktürk, Avrupa Şampiyonası'nda 3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşadığını söyledi.
18.02.2024 Diğer Sporlar
Balıkesir işçisine yüzde 75 zam
Balıkesir işçisine yüzde 75 zam Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; HAK-İŞ Sendikası, YERELSEN, Memur-Sen, Hizmet-İş Sendikası, Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası, Öz Taşıma İş Sendikası ile Bem-Bir-Sen sendikalarıyla “İşçi ve Memur Sendikaları Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü İmza Töreni” için masaya oturdu.
10.02.2024 Ege
Balıkesir deprem bölgesinde tek yürek
Balıkesir deprem bölgesinde tek yürek Binden fazla personeli yüzlerce araç ve ekipmanıyla 6 Şubat depremlerinin vurduğu 11 ilde gece gündüz çalışan Balıkesir Büyükşehir, Başkan Yılmaz’ın öncülüğünde  100 bine yakın vatandaşa da kucak açtı.
6.02.2024 Gündem
Balıkesir’de sınav ücretleri belediyeden
Balıkesir’de sınav ücretleri belediyeden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin “sınav giriş ücretlerini” ödeyecek.
3.02.2024 Ege
İzmir’de karne sevinci
İzmir’de karne sevinci İzmir’de eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla, 784 bin 242 öğrenci karne sevinci yaşadı.
20.01.2024 Ege
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi Sporda tesisleşme konusunda yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çeken Balıkesir, şimdi de bir basketbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
19.01.2024 Basketbol
AK Parti'de büyük heyecan: 17’si büyükşehir, 48 belediye başkan adayı belli oluyor
AK Parti'de büyük heyecan: 17’si büyükşehir, 48 belediye başkan adayı belli oluyor Pençe Kilit Harekâtı Bölgesi’nde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenen AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının Ankara ayağı bugün ATO Congresium’da gerçekleştirilecek.
18.01.2024 Haberler
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK 2024? 📍 AK Parti Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak ve ne zaman açıklanacak?
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK 2024? 📍 AK Parti Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak ve ne zaman açıklanacak? AK Parti belediye başkan adayları merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 26 ilin AK Parti belediye başkan adayları açıklanmıştı. Gözler diğer illere çevrildi. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve diğer illerin belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki AK Parti belediye başkan adayları kimler olacak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
AK Parti'de büyük heyecan: 17’si büyükşehir, 48 belediye başkan adayı belli oluyor
AK Parti'de büyük heyecan: 17’si büyükşehir, 48 belediye başkan adayı belli oluyor Pençe Kilit Harekâtı Bölgesi’nde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenen AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının Ankara ayağı bugün ATO Congresium’da gerçekleştirilecek.
18.01.2024 Gündem
Şehit Astsubay Bahadır Canbulak'a veda
Şehit Astsubay Bahadır Canbulak'a veda Denizkurdu Tatbikatı’nda dalış eğitiminde rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat (26) son yolculuğuna uğurlandı.
12.01.2024 Gündem
YÜCEL YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? AK PARTİ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz hayatı ve kariyeri
YÜCEL YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? AK PARTİ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz hayatı ve kariyeri Yücel Yılmaz hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler yakından takip ediliyor. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Yücel Yılmaz, Balıkesir Ticaret Odası'nda 2 dönem meclis üyeliği yapmıştır. Karesi Belediyesi kurucu Belediye Başkanı olduktan sonra 2014 yılında Karesi Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. İşte Yücel Yılmaz hakkında merak edilenler...
8.01.2024 Bilgi Rehberi
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz." dedi.
8.01.2024 Haberler
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı Seçim startını veren AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, iki önemli başlığa dikkat çekti.
8.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yücel Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.