Yüksek İstişare Kurulu

Yüksek İstişare Kurulu

Son dakika Yüksek İstişare Kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yüksek İstişare Kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yüksek İstişare Kurulu haber sayfamızda...

Yüksek İstişare Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.275 yüksek istişare kurulu haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili formülleri olduğunu söyledi.
28.02.2024 Gündem
Bakan Tekin: Birçok meslek lisemizde çocuklarımız istihdam garantili mezun oluyor
Bakan Tekin: Birçok meslek lisemizde çocuklarımız istihdam garantili mezun oluyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, attıkları adımlarla meslek liseleri ve meslek eğitim merkezlerinde ara elaman ihtiyacını giderdiklerini ifade ederek, “Şu an Türkiye'de 400 civarında bu şekilde sektöre hizmet eden, ayakkabıcılıktan konfeksiyonculuğa, tıbbi malzeme üretiminden enerjiye kadar her alanda sektörle iş birliği halinde meslek liseleri açıyoruz. Karşılığında sektörden istediğimiz şey de çocuklarımıza istihdam garantisi vermeleri. Yüksek öğretim, lisans programlarını küçümsemek için söylemiyorum ama bizim birçok meslek lisemizde çocuklarımız istihdam garantili olarak mezun oluyorlar” dedi.
4.01.2024 Eğitim
Bakan Tekin: Çocuklarımız istihdam garantili olarak mezun oluyor
Bakan Tekin: Çocuklarımız istihdam garantili olarak mezun oluyor Kastamonu’da konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, attıkları adımlarla meslek liseleri ve meslek eğitim merkezlerinde ara elaman ihtiyacını giderdiklerini söyledi.
4.01.2024 Gündem
Şehitler ve Gazze için tek yürek
Şehitler ve Gazze için tek yürek ‘Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşü için Galata Köprüsü’nde buluşan yaklaşık 250 bin kişi teröre ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısına tepki gösterdi.
2.01.2024 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu Ağırlıklı olarak daha önce TBMM Başkanlığı yapan isimlerden oluşan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nun (YİK) yeni üyeleri Binali Yıldırım, Mustafa Şentop ve İsmet Yılmaz oldu.
23.11.2023 Gündem
Bilal Erdoğan, Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanına katıldı
Bilal Erdoğan, Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanına katıldı Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) projesi Kitap Kurdu Yarışması'nın 2023-2024 lansmanı TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi N. Bilal Erdoğan'ın katılımıyla Rami Kütüphanesi'nde yapıldı. Geçtiğimiz yıl 111 bin 505 başvuru alan yarışmada bu yıl hedef 300 bin gence ulaşmak.
22.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu açıklaması: Bu bedel ödenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu açıklaması: Bu bedel ödenecek Milli Türk Talebe Birliği 62. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İsrail bir terör devletidir. O devletin başındaki de halkını isyan ettirir hale gelmiştir. O yüzden de eceli yakındır." dedi.
18.11.2023 Gündem
Enerji Müzesi’nde Cumhuriyet Balosu
Enerji Müzesi’nde Cumhuriyet Balosu Can Eğitim Grubu çatısında altında faaliyet gösteren Doğa Koleji ve İstanbul Bilgi Üniversitesi, Cumhuriyet’in 100. yılını 110 yılık Enerji Müzesi’nde düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile kutladı.
1.11.2023 Eğitim
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede asıl heyecan, MKYK üyelikleri için yaşandı. MKYK’nın yüzde 65’i değişti, listeye 49 yeni isim girdi, 26 kişi de yerini korudu. Birçok eski bakan MKYK’da yer alırken, Binali Yıldırım ve Nurettin Canikli gibi AK Parti’nin ağır toplarının listede yer almaması dikkat çekti.
8.10.2023 Gündem
Son dakika... Sözcü Çelik açıkladı! AK Parti MYK belli oldu
Son dakika... Sözcü Çelik açıkladı! AK Parti MYK belli oldu AK Parti'nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Sözcü Çelik açıklama yaptı. Yerel seçimlere AK Parti'nin hazır olduğunu belirten Çelik, yeni MYK'yı da açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere yeni müjde: İlk Kabine'den sonra açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere yeni müjde: İlk Kabine'den sonra açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İlk Kabine toplantısının ardından yeni bir müjde verileceğini duyuran Erdoğan, yeni dönem ile ilgili de çarpıcı mesajlar verdi.
7.10.2023 Gündem
İYİ Parti'de 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu
İYİ Parti'de 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu İYİ Parti Kurucular Kurulu üyeleri Ethem Baykal ve İsmet Koçak'ın sözcülüğünde 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu.
13.06.2023 Gündem
AYM töreninde ‘sessiz’ gerilim
AYM töreninde ‘sessiz’ gerilim Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) 61. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.
26.04.2023 Gündem
Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu
Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 17-23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda serbest stilde mücadele edecek milli sporcular belli oldu.
30.03.2023 Güreş
Mardin’de Çelebi aşireti ikiye bölündü
Mardin’de Çelebi aşireti ikiye bölündü Siyasi partiler milletvekili adayı listelerine son şeklini vermeye çalışırken bazı seçim bölgelerinde aşiret ve akrabalar farklı partilerden adaylık başvurusu yaparak karşıya geldi. Bölgede siyasi partilerden toplu istifalar ve başka partilere geçme törenleri sıklaştı.
26.03.2023 Gündem
İzmir’in dikkatli olması gerekiyor
İzmir’in dikkatli olması gerekiyor İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İzmir için endişeli olduklarını belirtti, “Aktif fay sistemi var. Bunlar bugün olmazsa yarın deprem yaratacak” dedi.
23.02.2023 Ege
İzmir'deki endişe! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Çok az kentimizde var
İzmir'deki endişe! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Çok az kentimizde var Jeolog, Deniz Jeolojisi Uzmanı ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İzmir ile ilgili çok önemli uyarılarda bulundu.
23.02.2023 Gündem
Turizmcinin inancı var
Turizmcinin inancı var Destination İzmir Başkanı Bülent Tercan, kentin inanç turizmi potansiyeline dikkat çekti, “Vatikan ile boy ölçüşecek bir hazinenin üzerinde yaşıyoruz” dedi.
22.02.2023 Ege
Üç kurum, İzmir için el ele verdi
Üç kurum, İzmir için el ele verdi İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası, 22 Şubat'ta düzenleyeceği ortak meclis toplantısında deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’ü ağırlayacak. Kantin deprem riski mevcut durumu ve yapılması gereken hazırlıklar ele alınacak.
14.02.2023 Ege
‘Mutabakat olursa benim için onur’
‘Mutabakat olursa benim için onur’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, 13 Şubat toplantısında kendi isminin aday olarak masaya getirilme olasılığına ilişkin “Benim itiraz etmeye hakkım yok. Diyelim ki ismim üzerinde mutabakat oldu, elbette bu görevi yapmak onurdur” dedi.
4.02.2023 Gündem
‘Turist sayısı artmalı eleman yetiştirilmeli’
‘Turist sayısı artmalı eleman yetiştirilmeli’ İzmir Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Tercan, 17 Şubat’ta düzenlenecek olan Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi öncesi, kent turizmi ve ara eleman yetiştirilmesi konusunda önerilerini paylaştı. 
2.02.2023 Ege
‘Altın İğne’yle istihdama destek
‘Altın İğne’yle istihdama destek İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki kadın istihdamını artırmak için 9 Eylül Rotary Kulübü ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği ile bebek giysileri dikimi alanında “Altın İğne” projesini başlatıyor.
29.01.2023 Ege
İkinci İktisat Kongresi Türkiye’ye ışık tutacak
İkinci İktisat Kongresi Türkiye’ye ışık tutacak Şubat 2023’te “Geleceğin Türkiyesi’ni inşa ediyoruz” sloganıyla 100 yıl sonra yeniden İzmir’de düzenlenecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için oluşturulan Yüksek İstişare Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ev sahipliğinde ilk toplantısını yaptı.
12.12.2022 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı 6'lı masanın anayasa çalışmasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünü kollayan ucube bir teklif çıkardılar." ifadelerini kullandı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun '3 Aralık' çıkışıyla ilgili de dikkat çeken bir mesaj verdi.
30.11.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek İstişare Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.