Yükseliş

Yükseliş

Son dakika Yükseliş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yükseliş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yükseliş haber sayfamızda...

Yükseliş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.309 yükseliş haberi bulunmuştur.
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
İTO sanayiciye arsa önerecek
İTO sanayiciye arsa önerecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Japonya'da enflasyon %2'lik hedefin üzerinde
Japonya'da enflasyon %2'lik hedefin üzerinde Japonya'da tüketici enflasyonu mart ayında da Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) %2'lik hedefinin üzerinde seyretmeye devam etti.
19.04.2024 Uzmanpara
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda kabul edilen, Türkiye’yi “Lider Ülke ve Süper Güç” yapma hedefi doğrultusunda hazırlanan “Millî Yükseliş İradesi” başlıklı yeni parti programını kamuoyuna ilan etti.
19.04.2024 Gündem
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı!
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı! Gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım merak edilen soruları cevapladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş Perakende satışların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri düşürmek için acele etmeyeceğine dair beklentileri güçlendirmesi Wall Street'e teknoloji hisseleri öncülüğünde satış getirdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini İran’ın İsrail’e yönelik saldırıları sonrası devam eden gerginliğin piyasalara etkisini Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel yorumladı. “İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları, küresel borsalarda satış dalgasını tetiklerken altın ve petrol fiyatlarında da önemli dalgalanmalara sebep oldu” şeklinde konuşan Öngel, “Yıl sonu altının ons fiyatı 2 bin 700 dolar seviyelerini görebilir” ifadelerini kullandı.
15.04.2024 Ekonomi
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı.
15.04.2024 Ekonomi
Goldman Sachs'tan altın tahmini
Goldman Sachs'tan altın tahmini Goldman Sachs, 2024 sonu için ons altın fiyat hedefini 2700 dolara çıkardı.
15.04.2024 Uzmanpara
Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal hedefi açıkladı!
Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal hedefi açıkladı! Özel bir hastanenin onkoloji bölümündeki kanser hastalarını ziyaret eden Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı takımın hedeflerinden bahsetti.
10.04.2024 Basketbol
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu
Piyasalarda bayram havası! Mesajlar etkili oldu Borsa arife günü yapılan tek seansta çifte rekor kırdı. 9849 puanla gün içi rekorunu yenileyen BIST 100 Endeksi 9814 puanla da yeni kapanış rekoruna imza attı.
10.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi piyasalar hareketlendi: Altındaki sert yükselişin nedeni belli oldu
Bayram öncesi piyasalar hareketlendi: Altındaki sert yükselişin nedeni belli oldu Altın fiyatları, bayram haftasına tarihi zirvelerde başlangıç yapıyor. Gram altın, 2,425 TL seviyesiyle rekor seviyeye yükselirken, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını da yükseliş eğiliminde. Peki altındaki sert yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
9.04.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan sanayi üretimi açıklaması
Bakan Kacır'dan sanayi üretimi açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayi üretim endeksinin şubat ayında yüzde 3,2 yükseldiğini, yıllık bazda yüzde 11,5 artışla son 2 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.
8.04.2024 Ekonomi
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’ İrfan Tözüm’ün kızı Melodi Tözüm ilk uzun metrajı “Üç Harfliler: Nazar”da “Korku klişesini kırarak güçlü ve bağımsız kadın karakterler yaratmaya çalıştık” diyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
Araç alacaklar dikkat! İkinci el otoda 'zam' uyarısı
Araç alacaklar dikkat! İkinci el otoda 'zam' uyarısı Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
Dolar, borsa ve gram altın için yeni tahmin! Ekonomist Baydar yıl sonu beklentisini açıkladı
Dolar, borsa ve gram altın için yeni tahmin! Ekonomist Baydar yıl sonu beklentisini açıkladı Bu hafta altın, döviz ve borsa için oldukça hareketli geçti. Gram altın fiyatı rekor kırarken, dolar/TL 32’nin altını gördü. Borsada ise haftanın son işlem gününde önemli yükselişler dikkat çekti. Ekonomist Hikmet Baydar, altın ve dolar için rakam verdi ve yıl sonu beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yükseliş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.