Yunak

Yunak

Son dakika yunak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yunak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yunak haber sayfamızda...

Yunak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 327 yunak haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığının belirterek, "Karaman, Aksaray, Niğde yine Konya kuzeyindeki Ankara'da, Eskişehir'de, Sivas, Çankırı, Yozgat, Çorum'da, daha Doğu'ya doğru Bitlis'te, Siirt'te, Batman'da, Diyarbakır'da, daha batıya gittiğimizde Afyonkarahisar'da, Denizli'de, Manisa'da obruklar oluyor, olmaya devam ediyor" dedi.
8.04.2024 Haberler
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeniden başkan seçildi. İlçelerde ise AK Parti 16, CHP 5, YPR 5, BBP 2, MHP 1 belediye kazanırken, 1 ilçeyi de bağımsız aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 YUNAK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Yunak Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 YUNAK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Yunak Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Konya Yunak Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Yunak ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Konya Yunak Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu açıkladı: İki ilçe arasındaki seyahat süresi 24 dakikadan 17 dakikaya indi
Bakan Uraloğlu açıkladı: İki ilçe arasındaki seyahat süresi 24 dakikadan 17 dakikaya indi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Konya’da Beyşehir-Seydişehir ilçelerini birbirine bağlayan tek yol standardındaki yolumuzu bölünmüş yol standardına yükseltecek çalışmaları başlattık ve hızla tamamladık. Bugün de huzurlarınızda bu projemizi açmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
27.02.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş'tan yerel seçim mesajı: AK Parti belediyeciliği artık bir markadır
Bakan Göktaş'tan yerel seçim mesajı: AK Parti belediyeciliği artık bir markadır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş. 'AK Parti’nin 22 yıllık başarı hikayesinde yerel yönetimlerimizin payı büyüktür. AK Parti belediyeciliği artık bir markadır” dedi.
24.02.2024 Gündem
Kazada oğulları Murat ile ölen çift ile ilgili kahreden detay ortaya çıktı
Kazada oğulları Murat ile ölen çift ile ilgili kahreden detay ortaya çıktı Konya’da, ağaca çarpan otomobilde ölen İsa Özburun (43), eşi Gülhan (43) ve oğlu Murat Özburun (19) toprağa verildi. Ağır yaralanan kızları Tuğba Nur (10) ve Rabia Özburun'un (7) tedavileri sürüyor. Özburun aile ile ilgili detay ise herkesi kahretti.
21.02.2024 Gündem
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyada tarifi olmayan en güzel ve özel duygulardan birisi de anne ve baba olmak. Hamilelik döneminde aileye yeni katılacak birey için hazırlıklar önceden yapılmaya başlanır. Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu dönemde anne ve baba adaylarının isim konusu kafalarını kurcalar. Kız bebekleri için ebeveynler derin bir isim araştırma içerisine girer. Ömürleri boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin en güzel ve en eşsiz olmasını isterler. Bunun için keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, modern isimleri vermek isterler. Y harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Obruklarda volkanik gaz çıkışı görüldü: Bu bizi korkutmaya başladı
Obruklarda volkanik gaz çıkışı görüldü: Bu bizi korkutmaya başladı Konya'da yer altı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle oluşan obrukların sayıları 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. 
11.11.2023 Gündem
Salomon Ultra Trail'in 10'uncu yılında rekor geldi!
Salomon Ultra Trail'in 10'uncu yılında rekor geldi! Kapadokya'nın ev sahipliğinda düzenlenen Salomon Ultra Trail'in 10'uncu yılında Rus atlet Dmitry Mityaev zirvenin sahibi oldu. Mityaev, Salomon Ultra Trail'in rekorunu kırdı.
14.10.2023 Diğer
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Konya Ovası'nda alarm: Su çıkmıyor
Konya Ovası'nda alarm: Su çıkmıyor Yüz ölçümünün yüzde 67'si tarım arazisi olarak kullanılan Konya'da su kaynakları alarm veriyor.
22.08.2023 Haberler
Konya Ovası'nda alarm: Su çıkmıyor
Konya Ovası'nda alarm: Su çıkmıyor Yüz ölçümünün yüzde 67'si tarım arazisi olarak kullanılan Konya'da su kaynakları alarm veriyor.
22.08.2023 Gündem
Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazada sürücü gözlatına alındı
Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazada sürücü gözlatına alındı Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazanın ardından ışık ihlali yaptığı iddia edilen sürücü gözaltına alındı.
15.08.2023 Gündem
Görev yaptığı hastanede öldürülen Dr. Ekrem Karakaya, anıldı
Görev yaptığı hastanede öldürülen Dr. Ekrem Karakaya, anıldı Konya’da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya (47) görev yaptığı hastanede, güvenlik görevlisinin silahlı saldırıda yaşamını yitirmesinin 1’inci yıl dönümünde mesai arkadaşları tarafından törenle anıldı. 
6.07.2023 Gündem
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Obruk Araştırma, Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, bölgedeki obruk sayısına ilişkin son bilgileri aktardı.
30.06.2023 Haberler
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler
Tehlikeli derecede artıyor! İşte obrukların yayıldığı son bölgeler Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Obruk Araştırma, Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, bölgedeki obruk sayısına ilişkin son bilgileri aktardı.
30.06.2023 Gündem
ÖSS şampiyonu Bakan Yardımcısı İnan'ın annesi: Bizim çocuklar hep çalışkandı
ÖSS şampiyonu Bakan Yardımcısı İnan'ın annesi: Bizim çocuklar hep çalışkandı Konya'da, 2000 yılında köyünde ahır inşaatında çalışırken Türkiye birincisi olduğunu öğrenen ve yeni kararnameyle Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı’na atanan Oruç Baba İnan'ın annesi Elif İnan konuştu.
23.06.2023 Haberler
ÖSS şampiyonu Bakan Yardımcısı İnan'ın annesi: Bizim çocuklar hep çalışkandı
ÖSS şampiyonu Bakan Yardımcısı İnan'ın annesi: Bizim çocuklar hep çalışkandı Konya'da, 2000 yılında köyünde ahır inşaatında çalışırken Türkiye birincisi olduğunu öğrenen ve yeni kararnameyle Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı’na atanan Oruç Baba İnan'ın annesi Elif İnan konuştu.
23.06.2023 Gündem
Bürokraside kan değişimi
Bürokraside kan değişimi Cumhurbaşkanlığı atama kararları ile 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Hazine Bakanı Şimşek ile İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın bakan yardımcıları tümden değişti.
23.06.2023 Gündem
Yunak Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Yunak Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Yunak Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Yunak için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Konya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Tarım işçisi aileyi taşıyan kamyonet bariyere çarptı! 8'i çocuk 10 yaralı
Tarım işçisi aileyi taşıyan kamyonet bariyere çarptı! 8'i çocuk 10 yaralı Aksaray’da tarım işçisi aileyi taşıyan kamyonet, bariyerlere çarptı. 8’i çocuk 10 kişinin yaralandığı kazadan yara almadan kurtulan Cenap Durmaz, "Şanlıurfa’dan Konya'nın Yunak ilçesine tarlalarda çalışmaya gidiyorduk. Aracı kardeşim kullanıyordu, uyuması sonucu bariyerle çarpıp kaza yaptık" dedi.
14.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.