Yunan Askerleri

Yunan Askerleri

Son dakika yunan askerleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yunan askerleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yunan askerleri haber sayfamızda...

Yunan Askerleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 yunan askerleri haberi bulunmuştur.
İsrail askerinin kaskında görüldü! Skandalda Yunanistan detayı
İsrail askerinin kaskında görüldü! Skandalda Yunanistan detayı İsrail ordusu aralarında yaşlı ve bebeklerinde olduğu Filistinli sivilleri, Gazze'deki bir stadyumda yarı çıplak gözaltına aldı. Skandal görüntüler dünyada infial yarattı. Gündem olan videonun hemen başında bir askerin kaskındaki Yunan bayrağı ise dikkat çekti.
26.12.2023 Dünya
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde 1901 yılında inşa edilen Çarşı Camiinin ikinci katının duvarında bulunan top mermisi görenleri hayrete düşürüyor. Yunan Ordusunun kaçarken top atışına tuttuğu kasabada mermilerden birinin isabet ettiği Çarşı Camiinin ikinci katındaki mermi ilk günkü gibi muhafaza ediliyor.
7.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan AB'ye vize serbestisi çağrısı
Bakan Fidan'dan AB'ye vize serbestisi çağrısı Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve AB üyesi ülkelerin Ankara Büyükelçilerini kabul eden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan önemli mesajlar verdi.
30.10.2023 Dünya
Devrilen kovandan çıkan arılar mahalleyi istila etti! Yaralananlar var
Devrilen kovandan çıkan arılar mahalleyi istila etti! Yaralananlar var Kamyonetin kasasından düşen kovandan çıkan arılar mahalleyi istila etti. Arıların saldırısı sonucu 3 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
30.10.2023 Gündem
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türklere demir çubukla saldırdı
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türklere demir çubukla saldırdı 2 Türk balıkçı teknesi, Yunan Sahil Güvenlik ekibinin demir çubuklu tacizine maruz kaldı. Kuşadası açıklarında yaşanan sıcak anlarda Yunan botu Türk karasularına da girdi. Bu esnada Türk Sahil Güvenlik ekipleri Yunan botunu bölgeden çıkardı.
30.10.2023 Haberler
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türk balıkçılara demir çubukla saldırdı
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türk balıkçılara demir çubukla saldırdı 2 Türk balıkçı teknesi, Yunan Sahil Güvenlik ekibinin demir çubuklu tacizine maruz kaldı. Kuşadası açıklarında yaşanan sıcak anlarda Yunan botu Türk karasularına da girdi. Bu esnada Türk Sahil Güvenlik ekipleri Yunan botunu bölgeden çıkardı.
30.10.2023 Gündem
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Savaş alanından Büyük Taarruz
Savaş alanından Büyük Taarruz İsmet Paşa, düşmanın Anadolu’da imha edilmesini emrediyor. Yunan kuvvetlerinin telefon ve telgraf hatları kesiliyor, demir yolu ulaşımı engelleniyor, düşmanın menzil kollarına baskınlar düzenleniyor.
29.08.2023 Gündem
Yunan komutanlar konuştu: Türk ordusu taktik değiştirdi!
Yunan komutanlar konuştu: Türk ordusu taktik değiştirdi! Vilnius zirvesi kapsamında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek. Kritik görüşmenin en önemli konularından biri de F-16'lar olacak. Söz konusu görüşme öncesi ise Yunan medyasına ülkenin önemli komutanları konuştu. Kathimerini de yer alan analizde Yunan askerleri Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında dikkat çekici ifadelere imza attı.
11.07.2023 Dünya
Yaban - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Yaban - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun biyografik özellikler taşıyan Yaban adlı romanının 1. baskısı 1932 yılında yapılmıştır. Realist ögeler taşıyan eserde betimlemelerden ve karakter analizlerinden çok gözlemlere ve tespitlere yer verilmiştir. Yaban kitabında ne anlatılmaktadır? Karakterleri kimlerdir? İşte, tüm detaylar.
13.04.2023 Eğitim
Yunan askerlerinin sırtından bıçakladığı Abdullah'a 30 dikiş atıldı
Yunan askerlerinin sırtından bıçakladığı Abdullah'a 30 dikiş atıldı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 34 kaçak göçmenle botla yasa dışı geçiş yapmak isterken Yunan unsurlarınca sırtından bıçaklanıp denize atıldığı öne sürülen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan Yemen uyruklu Abdullah Muhammed İsaak’ın (25) yaralarına 30 dikiş atıldı.
18.03.2023 Gündem
Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği göçmen yaşadığı dehşeti anlattı
Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği göçmen yaşadığı dehşeti anlattı Yunanistan, yasa dışı yollardan ülkelerine geçen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup göçmeni darbedip, para ve telefonlarını aldıktan sonra uluslararası hukuka aykırı olarak Meriç Nehri üzerinden botla Türkiye'ye geri itti.
19.12.2022 Haberler
Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği göçmen yaşadığı dehşeti anlattı!
Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği göçmen yaşadığı dehşeti anlattı! Yunanistan, yasa dışı yollardan ülkelerine geçen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup göçmeni darbedip, para ve telefonlarını aldıktan sonra uluslararası hukuka aykırı olarak Meriç Nehri üzerinden botla Türkiye'ye geri itti.
19.12.2022 Gündem
Bilecik’in hafızası
Bilecik’in hafızası Bilecik Müzesi, 1794 yılında serbest Osmanlı mimari üslubuyla yapılmış, iki katlı ahşap bir yapıdır. Bina ilk olarak Jandarma binası olarak kullanılmış, Milli Mücadele Dönemi’nde Yunan askerleri geri çekilirken bina yakılmıştır.
18.12.2022 Arkeoloji
Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği göçmen: Dövdüler, işkence ettiler
Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği göçmen: Dövdüler, işkence ettiler Yunanistan, yasa dışı yollardan ülkelerine geçen bir grup göçmeni darbedip, para ve cep telefonları aldıktan sonra uluslararası hukuka aykırı olarak Meriç Nehri üzerinden botla Türkiye'ye geri etti. Yunan güvenlik güçlerinin darbettiği Fas uyruklu Omar Halımı (26), "Bizi dövdüler, işkence ettiler" dedi.
18.11.2022 Gündem
Bozgundan sonra...
Bozgundan sonra... Stelyo Berberakis Milliyet için yazdı.
30.08.2022 Gündem
Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz: ‘Kurtuluşun mührü kuruluş anahtarı’
Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz: ‘Kurtuluşun mührü kuruluş anahtarı’ Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un, stratejik planlama ve sonrasındaki siyasal etkilerini Milliyet okuyucuları için değerlendirdi.
30.08.2022 Gündem
‘Atatürk Yunan Ordusu’nu gafil avladı’
‘Atatürk Yunan Ordusu’nu gafil avladı’ Büyük Taarruz, ‘Büyük Komutan’ Mustafa Kemal Atatürk’ün taktik, stratejik ve askeri dehasının sahadaki yansımasıydı. Öyle ki, Atatürk’ün; Büyük Taarruz sırasındaki stratejik deha ve üstün komutanlık vasıfları, Amerikan askeri raporlarına da yansıyacaktı. ABD arşiv belgelerine göre, 100 yıl önceki zaferin baş mimarı, Yunan Ordusu’nu adeta gafil avlamıştı...
30.08.2022 Gündem
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’ Mustafa Kemal, ABD Büyükelçisi Sherrill’e 30 Ağustos Zaferi’ni, çizdiği krokiyle anlatmıştı. Sherrill, Büyük Taarruz’un kazanıldığı Dumlupınar Meydan Muhaberesi krokisinin “Mustafa Kemal’in bütün askerî kavramları yıkan” taktiğini gösterdiğini kaydeder...
30.08.2022 Gündem
'Büyük Taarruz' alanında 100 yıllık miğfer ve mermiler bulundu
'Büyük Taarruz' alanında 100 yıllık miğfer ve mermiler bulundu Afyonkarahisar'ın 100 yıl önce işgalden kurtarılması için başlatılan Büyük Taarruz'un yaşandığı bölgede, alan kılavuzluğu yapan Hasan Özpınar, bir süre önce, Yunan askerlerine ait olduğu belirtilen miğfer ve çok sayıda mermi buldu.
27.08.2022 Haberler
'Büyük Taarruz' alanında 100 yıllık miğfer ve mermiler bulundu
'Büyük Taarruz' alanında 100 yıllık miğfer ve mermiler bulundu Afyonkarahisar'ın 100 yıl önce işgalden kurtarılması için başlatılan Büyük Taarruz'un yaşandığı bölgede, alan kılavuzluğu yapan Hasan Özpınar, bir süre önce, Yunan askerlerine ait olduğu belirtilen miğfer ve çok sayıda mermi buldu.
27.08.2022 Gündem
‘Zafer, galibiyet ve şeref sizin hakkınız’
‘Zafer, galibiyet ve şeref sizin hakkınız’ Atatürk’ün yakın arkadaşı Salih Bozok’un Büyük Taarruz’un başladığı günden itibaren tuttuğu muharebe notları mücadelenin zorluğunu ve zaferin haklı gururunu anlatan anılarla doludur… Dumlupınar’da Mustafa Kemal Paşa’yla karşılaşan esir Yunan askerleri şaşırır, muharebeyi bizzat alandan yönettiğini öğrenen bir Yunan komutanın ağzından başlıktaki sözler dökülür...
26.08.2022 Gündem
Ege'de utanç görüntüleri! Yunan rezaleti İHA kamerasında
Ege'de utanç görüntüleri! Yunan rezaleti İHA kamerasında Milli Savunma Bakanlığı, kaçak göçmenlerin bulunduğu botun Yunanistan tarafından Türk kara sularına itilmesinin insansız hava aracı (İHA) ile tespit edildiğini ve konuyla ilgili Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bilgi verildiğini duyurdu.
7.08.2022 Gündem
Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi
Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi İstanbul’da başlayan Bodrum’da son bulan 51. Deniz kuvvetleri kupası uluslararası açık deniz yat yarışını Yunan askerleri Bodrum açıklarında taciz etti. Türk Sahil Güvenlik ekipleri tacizi edilen tekneye anons geçerek “Dümeninizi kırmayın, rotanızı değiştirmeyin, yarış bırakmayın, tam yol ileri” diyerek Yunan askerini püskürttü.
26.07.2022 Haberler
Yunanistan'dan Ege'de taciz! Sahil Güvenlik müdahale etti
Yunanistan'dan Ege'de taciz! Sahil Güvenlik müdahale etti İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uzaklaştırıldığını duyurdu.
26.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Askerleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.