Yunus

Yunus

Son dakika yunus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yunus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yunus haber sayfamızda...

Yunus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.456 yunus haberi bulunmuştur.
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması vatandaşlar tarafından merak uyandırdı.
19.04.2024 Gündem
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Mardin’de düzenlenen Uluslararası Beytülmakdis Sempozyumu'na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Yunus Emre Akkor’dan Limonlu Sarımsaklı Tavuk
Yunus Emre Akkor’dan Limonlu Sarımsaklı Tavuk Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Limonlu Sarımsaklı Tavuk
18.04.2024 Milliyet Tv
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli? Survivor'da Yunus Emre yaşadığı tartışmalar sıklıkla gündeme geliyor. Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Yunus Emre'nin yaşamı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir, kaç yaşında?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi!
Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi! Asya Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Al Ain, Al Hilal'i 4-2 mağlup etti.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Parolapara'yı 3-0 mağlup eden Halkbank şampiyon oldu.
17.04.2024 Voleybol
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti!
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti! İzmir'de H.A. (22) tartıştığı Aslan İşcan'ı (46) 8 kez bıçakladı, ağabeyi A.A. (31) da arkasından tabanca ile ateş eti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, İşcan ağır yaralandı.
17.04.2024 Gündem
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler Antalya’da park halindeyken yanan TIR'ın kundaklama sonucu yandığı belirlendi. Jandarmanın özverili çalışması sonucu yakalanan olayın faillerinin, aracı yaktıkları anı cep telefonu ile kaydettikleri belirlendi.
17.04.2024 Gündem
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı birleşme partisindeki değişikliği açıkladı. Oyun esnasında Berna kanlar içerisinde yerde kaldı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
17.04.2024 Cadde
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı Bursa inegöl'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. 2 yaşındaki Umut Ali'nin nefes borusuna mama kaçtı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
'Survivor'da montaj hatası! Yunus Emre'nin cezası bu sözlerden sonra artmış
'Survivor'da montaj hatası! Yunus Emre'nin cezası bu sözlerden sonra artmış 'Survivor All Star 2024’te Yunus Emre Özden ve Ogeday Girişken arasında yaşanan kavga sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Acun Ilıcalı, kavgadan sonra gerçekleşen ada konseyinde Yunus Emre'nin cezasını açıklamıştı. 14 Nisan akşamı yayınlanan bölümde; Ilıcalı, bir 'montaj' hatası yaşandığını vurgularken, Yunus Emre'nin cezasının artmasına neden olan sözler de ekrana geldi.
15.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı yendi: 1-3
Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı yendi: 1-3 Efeler Ligi’nde Play-off final serisinin ikinci maçında Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı 3-1 mağlup etti.
14.04.2024 Voleybol
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Aleyna, Yunus Emre'nin cezasını duyunca kendini tutamadı!
Aleyna, Yunus Emre'nin cezasını duyunca kendini tutamadı! İlgiyle izleyen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün dün akşam yayınlanan bölümünde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden birbirine girdi. Yumrukların havada uçuştuğu kavganın ardından, Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye ceza geldi. Son dönemde Yunus Emre ile samimiyetiyle çok konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşına verilen cezanın ardından kendini tutamadı. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duruma isyan etti. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 15 Haziran 2023'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle, 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin firari sanıklardan biri Batman'da yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza Survivor'da son düelloda adaya veda eden yarışmacı Hakan Hatipoğlu olmuştu. İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oyun alanında sinirler gerildi, Yunus Emre ile Ogeday Girişken yumruk yumruğa kavga etti. Yarışmacıların ve yapım ekibinin müdahale etmesiyle ikili çok zor zapt edilerek, oyun alanından uzaklaştırıldı.Konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
14.04.2024 Cadde
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu Survivor All Star'da tanınan Pınar Saka acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kuzenini kaybetmenin acısını yaşayan Saka, birlikte hastane odasında çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.
14.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yunus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.