Yunus Özyavuz

Yunus Özyavuz

Son dakika Yunus Özyavuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yunus Özyavuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yunus Özyavuz haber sayfamızda...

Yunus Özyavuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 yunus özyavuz haberi bulunmuştur.
SAGOPA KAJMER albümleri ve şarkıları! Sagopa Kajmer gerçek adı nedir, aslen nereli?
SAGOPA KAJMER albümleri ve şarkıları! Sagopa Kajmer gerçek adı nedir, aslen nereli? Gerçek adı Yunus Özyavuz olan Sagopa Kajmer Türk rap müziğinin önde gelen isimlerinden birisidir. Yılbaşında ekranda olan Sagopa Kajmer ile ilgili bilgiler bir kez daha merak ediliyor. Peki, Sagopa Kajmer kimdir?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Sagopa Kajmer: Kelimeleri dans ettiren adam
Sagopa Kajmer: Kelimeleri dans ettiren adam Sagopa Kajmer! Gerçek adıyla Yunus Özyavuz. Twitter'da hemen hemen her hafta TT listesine girmeyi başaran, Türk rap müziğinde alışılagelmişin dışında sözlerindeki anlam ve derinlikle bambaşka bir kapı açan bir müzisyen...
10.09.2020 Müzik
Sagopa Kajmer'in klibine soruşturma gereği görülmedi!
Sagopa Kajmer'in klibine soruşturma gereği görülmedi! Rapçi Sagopa Kajmer, 'Toz Taneleri' adlı klibinde 'sigara içerek insanları sigaraya özendirdiği' gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Savcılık, Kajmer hakkında 'soruşturma yapılmasına yer olmadığı' kararı vererek, dosyayı incelenmek üzere RTÜK'e gönderdi. 
18.01.2020 Cadde
Sagopa ve Ceza'nın barışması ölümün önüne geçecek kadar mı önemli?
Sagopa ve Ceza'nın barışması ölümün önüne geçecek kadar mı önemli? Ceza'nın (Bilgin Özçalkan) babasının vefatının ardından Sagopa Kajmer'in (Yunus Özyavuz) baş sağlığı mesajı yayınlaması, ikilinin hayranları tarafından 'barışma sinyali' olarak algılandı. İş o kadar büyüdü ki Ceza'nın babasının ölümünün bile önüne geçti. Babası vefat eden bir insana sırf bizim paşa gönlümüz olacak, eskileri güzel yâd edeceğiz diye 'barışma baskısı' yapmaya başladık. İyi niyetli bir istek olabilir fakat kesinlikle vicdanlı değil.
10.06.2019 Kaos
Sagopa’nın sessizliği
Sagopa’nın sessizliği Magazinn.com Video Müzik Ödülleri, önceki akşam Torun Center Artı Sahne’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
2.05.2019 Cadde
Kolera kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapçi Kolera (Esen Güler)'den Sagopa Kajmer açıklaması
Kolera kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapçi Kolera (Esen Güler)'den Sagopa Kajmer açıklaması Türkçe Rap müziğin önde gelen kadın vokallerinden Kolera (Esen Güler), bir süre önce boşandığı kendisi gibi rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) ile ilgili oldukça önemli açıklamalara imza attı. Peki Kolera kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.04.2019 Gündem
Sagopa Kajmer'in eski eşi: Kemiklerimi kırana kadar dövdü
Sagopa Kajmer'in eski eşi: Kemiklerimi kırana kadar dövdü Sagopa Kajmer ismiyle tanınan ünlü rapçi Yunus Özyavuz'un eski eşi Kolera lakaplı Esen Güler, eski eşi Sagopa ile ilgili yaptığı açıklamalarla sosyal medyayı salladı. Güler, eski eşi tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek, "Kemiklerimi kırdı" dedi.
3.04.2019 Cadde
Sagopa Kajmer sahnede çarpıldı
Sagopa Kajmer sahnede çarpıldı Ünlü rap’çi Sagopa Kajmer, geçen hafta konser verdiği sırada bastıran yağmurun kurbanı oldu. Monitörlerden biri kısa devre yapınca Sagopa’yı elektrik çarptı.
23.09.2018 Cadde
Sagopa Kajmer 'dini inancım yok' dedi!
Sagopa Kajmer 'dini inancım yok' dedi! Yıllardır dini temalı sözler yazan ve tasavvufa ilgisi olduğunu söyleyen rapçi Sagopa Kajmer, bir takipçisinden gelen 'dini inancın ne?' sorusuna "yok" cevabı verdi. Bu cevap büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.
28.05.2018 Cadde
Sagopa Kajmer 'dini inancım yok' dedi!
Sagopa Kajmer 'dini inancım yok' dedi! Yıllardır dini temalı sözler yazan ve tasavvufa ilgisi olduğunu söyleyen rapçi Sagopa Kajmer, bir takipçisinden gelen 'dini inancın ne?' sorusuna "yok" cevabı verdi. Bu cevap büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.
28.05.2018 Cadde
Sagopa Kajmer ile Kolera boşandı
Sagopa Kajmer ile Kolera boşandı Rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), meslektaşı Kolera (Esen Güzel) ile 11 yıllık evliliklerinin sonlandığını açıkladı.
20.11.2017 Cadde
Sagopa Kajmer ile Kolera boşandı
Sagopa Kajmer ile Kolera boşandı Rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), meslektaşı Kolera (Esen Güzel) ile 11 yıllık evliliklerinin sonlandığını açıkladı.
20.11.2017 Cadde
Erol Köse yine tazminat ödeyecek
Erol Köse yine tazminat ödeyecek Rap müziğin ünlü isimleri olan ve Sagopa Kajmer ile Kolera lakabıyla tanınan Yunus Özyavuz ile eşi Esen Güler Özyavuz çiftinin yapımcı Erol Köse’ye açtıkları davada mahkeme Köse’yi 4 bin 800 TL para cezasına çarptırdı.
23.10.2015 Cadde
Konuşmayı Rap müzikle çözdü
Konuşmayı Rap müzikle çözdü Muğla’da bebeklikte geçirdiği sarılık hastalığı nedeniyle konuşma güçlüğü çeken Tolga Ülgün, rap müzikle konuşmasını düzeltip çevresindekilerle iletişim kurmaya başladı.
15.02.2015 Gündem
Sagopa Kajmer'in 17 yıl hapsi isteniyor
Sagopa Kajmer'in 17 yıl hapsi isteniyor Yurtdışından getirttiği 5 CD’de uyuşturucu bulunan rap’çi Sagapo Kajmer’e 17 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
1.11.2013 Gündem
Sagopa Kajmer serbest bırakıldı
Sagopa Kajmer serbest bırakıldı Sagopa Kajmer mahlası ile bilinen Rap şarkıcısı Yunus Özyavuz, yurtdışından sipariş ettiği bitki tohumlarından dolayı gözaltına alınmıştı. Bugün mahkemece serbest bırakılan ünlü rapçi, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.
18.07.2013 Gündem
Sagopa Kajmer sebest bırakıldı
Sagopa Kajmer sebest bırakıldı Sagopa Kajmer olarak bilinen ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz, tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkemden serbest bırakıldı.
18.07.2013 Gündem
Sagopa Kajmer uyuşturucudan gözaltına alındı
Sagopa Kajmer uyuşturucudan gözaltına alındı Sagopa Kajmer olarak bilinen ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz Bakırköy’deki evinde gözaltına alındı. İngiltere’den esrar tohumu sipariş ettiği için gözaltına alındığı ileri sürülen Kajmer, sağlık kontrolünden geçirildi.
11.09.2019 Haberler
Sagopa kajmer gözaltına alındı
Sagopa kajmer gözaltına alındı Sagopa Kajmer adıyla bilinen ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz gözaltına alındı.
17.07.2013 Cadde
Sagopa Kajmer'e büyük şok!
Sagopa Kajmer'e büyük şok! Sagopa Kajmer adıyla bilinen ünlü rap sanatçısı Yunuz Özyavuz gözaltına alındı. Ünlü rapçi konu ile alakalı Twitter'dan açıklama yaptı.
18.07.2013 Gündem
Sagopa Kajmer: Yapılanlar bölücülük
Sagopa Kajmer: Yapılanlar bölücülük Ünlü rapçi Sagopa Kajmer, Gezi Parkı eylemleri sonrasında çıkan olayları tasvip etmediğini belirtti.
5.06.2013 Gündem
Rapçi Sagopa Kajmer'e tepki ilanı
Rapçi Sagopa Kajmer'e tepki ilanı TRABZON’da konserlerde ses sistemi kuran şirket sahibi Haydar Sümer, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla mahkemelik olduğu rap müzik sanatçısı Yunus Özyavuz’un, Ak Parti’nin ’Gençlik Şöleni’ne geleceğini öğrenince yerel gazeye ’Edep ya hu’ başlığıyla ilan verdi...
10.05.2012 Gündem
Erol Köse bu kez de Sagopa Kajmer'e patladı
Erol Köse bu kez de Sagopa Kajmer'e patladı Twitter'a üye olmasıyla beraber ünlüler hakkında yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düşen Erol Köse'nin bu kez ki hedefi ise ünlü rapci...
28.07.2011 Cadde
RAPÇİ çifte hakaret yüzünden suç duyurusu
RAPÇİ çifte hakaret yüzünden suç duyurusu Trabzon’a 3 ay önce konser vermek için gelen “Sagopa Kajmer” adıyla tanınan rap müzik şarkıcısı Yunus Özyavuz ve “Kolera” adıyla tanınan eşi Esen Güler Özyavuz’un, ses sistemini iyi düzenlemediği gerekçesiyle tartıştıkları organizatör Haydar Sümer’e hakaretler yağdırdıkları iddia edildi
23.02.2011 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Özyavuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.