Yürümek

Yürümek

Son dakika yürümek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yürümek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yürümek haber sayfamızda...

Yürümek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.847 yürümek haberi bulunmuştur.
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!'
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!' Engin Altan Düzyatan, doğal kaynakların hızlı tüketimi ve plastik kullanımının aşırı yaygınlaştırılmasına tepki çekmek amacıyla 'Sen de Fark Et' isimli bir belgesel çekti. Tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, belgeselin hazırlık ve çekim aşamasında ilginç bir görüntüyle karşılaştığını dile getirdi.
18.04.2024 Cadde
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
Sırrını açıkladı!
Sırrını açıkladı! Yıllardır fit formuyla gündem olan Gülşen, sırrını açıkladı.
13.04.2024 Cadde
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekibinden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 1.Lig
Pamukkale'de bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu
Pamukkale'de bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu Denizli'de UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğrarken, giriş alanlarında uzun kuyruklar oluştu. Travertenler üzerinde yürüyen ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı da çektirdi.
10.04.2024 Ekonomi
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı Libertodores Kupası'nda Rosario Central ile Penarol arasındaki karşılaşmanın sonunda büyük olaylar çıktı. Yüzüne taş isabet eden Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
‘Tezer Özlü ışığımız oldu’
‘Tezer Özlü ışığımız oldu’ Tezer Özlü çevirisiyle Amerika’da Gregg Barrios Çeviri Ödülü’nü kazanan Maureen Freely ile konuştuk. Freely, “Tezer Özlü, Türk kadınına kendi ışıklarıyla yaşamaları için ilham verdi. Çevirinin de ilham vermesini umuyorum” diyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
‘Yola devam edeceğim’
‘Yola devam edeceğim’ İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığındaki dönemin son toplantısını Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yaptı.
30.03.2024 Ege
'Kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı!'
'Kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı!' Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalara kazınan Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ile çıktıkları ilk yemek ve aynı günün akşamında iş insanının ailesiyle tanışması hakkında konuştu. İki çocuk annesi oyuncu, sosyal medyada eşine gönderilen müstehcen mesajları ise "Kadınlar da bir tuhaf" sözleriyle tepki gösterdi.
29.03.2024 Cadde
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?'
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?' Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı'nda objektiflere takıldı. İş insanı Malkoç Sulap ile 2013-2016 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruya yanıt verdi.
28.03.2024 Cadde
Alper Gezeravcı: Ay'da bir lojistik üssü kurulması kesin
Alper Gezeravcı: Ay'da bir lojistik üssü kurulması kesin Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, "Türk bilim insanları 8 yıldır Antarktika'ya gidiyor. Sorgulanan konulardan birisi de bu. Türklerin Antarktika'da ne işi var? İlim Çin'de de olsa, kutuplarda da olsa gidip alacağız. İlimin olduğu yerden bizim eksik kalmamız mümkün değil. Eğer bugün bu vizyonu ortaya koyup, oralara gidilmezse yarın bir gün sizin geleceğinizde hak ettiğiniz bir alandan mahrum kalmanıza neden olur. Dolayısıyla ilim neredeyse onu gidip almakla mükellefiz" dedi.
22.03.2024 Gündem
Yürümenin bilimsel olarak kanıtlanmış 6 faydası! Gençleşmek çok kolaymış
Yürümenin bilimsel olarak kanıtlanmış 6 faydası! Gençleşmek çok kolaymış Yürümek pek çok kişi için yaşamın her anında bir yerlere yetişme telaşıyla sık sık başvurulan bir yöntem. Bu yol, aslında daha sağlıklı bir hayatın da anahtarı. İşte yürümenin 6 faydası!
21.03.2024 Genel Sağlık
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Seferihisar’da işçiye yüzde 85 zam
Seferihisar’da işçiye yüzde 85 zam Seferihisar Belediyesi ile DİSK/Genel-İş, Tüm-Bel Sen ve Belediye-İş Sendikaları arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
16.03.2024 Ege
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ben mal varlığımı tüm detayları ile açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum. Göreve başlarken neydi, şimdi ne? Bunların hepsi yazıyor. Bunu duyurmamıza rağmen hala rakiplerimizden tık yok. Dün duydunuz yine, 'Yapacağım, edeceğim' dedi. Herhalde saymakla meşgul daireleri" dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Aday arkadaşlarımızın performansını tek tek çok iyi buluyoruz. Bu açıdan baktığımızda yükselen bir trend olduğunu da görüyoruz" dedi.
12.03.2024 Gündem
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.
7.03.2024 Haberler
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.
7.03.2024 Haberler
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti!
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti! Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'nda yapılamayan seferler nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluşurken, bölgede trafik de kilitlendi.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem de bizim gölgemizde yürümek isteyenlere müsaade etmeyiz. Sadece yalan yanlış konuşacak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız... Bunun adı siyasi şantajcılıktır." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem de bizim gölgemizde yürümek isteyenlere müsaade etmeyiz. Sadece yalan yanlış konuşacak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız... Bunun adı siyasi şantajcılıktır." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, spor salonunda geçirdiği bir kaza sonucu ayağını kırmıştı. Önceki gün Paris Moda haftasında markasının 2024 sonbahar/kış koleksiyonunu defilesi düzenlenen Beckham, hayvan hakları aktivistlerinin protestosuna uğradı. Ünlü isim, defile sonunda sahneye koltuk değnekleriyle çıktı. İşte detaylar...
5.03.2024 Cadde
Bakan Tekin'den eğitimde Türkiye Yüzyılı vurgusu
Bakan Tekin'den eğitimde Türkiye Yüzyılı vurgusu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İzmir Eğitim Yöneticileri Toplantısı'na katıldı.
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yürümek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.