Yusuf Çim

Yusuf Çim

Son dakika Yusuf Çim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yusuf Çim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yusuf Çim haber sayfamızda...

Yusuf Çim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 571 yusuf çim haberi bulunmuştur.
Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi? Serinin son filmi Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 2021 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde ise Yusuf Çim, Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Fırat Albayram gibi isimler yer alıyor. Filmde Mehmet Ali Erbil'de yer almıştır. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
19.07.2022 Bilgi Rehberi
'Hayaller ve Hayatlar' için final kararı!
'Hayaller ve Hayatlar' için final kararı! 'Hayaller ve Hayatlar' dizisinin ikinci sezonunun iptal edildiği iddia edilmişti. Dijital platform ise ikinci sezonun olacağı mesajını vermişti. Ancak diziden sevenlerini üzecek haber geldi.
3.06.2022 Cadde
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Dilek diziden neden ayrılıyor?
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Dilek diziden neden ayrılıyor? TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Sevilen dizinin önemli karakterlerinden biri olan Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı haberlerinin ardından dizinin takipçileri Gönül Dağı Dilek diziden ayrılıyor mu sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte o sorunun yanıtı...
21.05.2022 Cadde
Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede, ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi, serinin son bölümüdür. Filmin çekimleri 2020 yılında yapılmıştır. Koronavirüs nedeniyle ertelenen Hababam Sınıfı'nın son filmi, 2021 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Yusuf Çim yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
14.03.2022 Cadde
Setten kareler
Setten kareler Oyuncu kadrosunda Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim ve Beyza Şekerci gibi isimlerin yer aldığı ‘Hayaller ve Hayatlar’ dizisinden yeni fotoğraflar medyaya yansıdı...
28.01.2022 Cadde
'Hayaller ve Hayatlar' setinden yeni kareler
'Hayaller ve Hayatlar' setinden yeni kareler Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı, dijital platformda yayınlanacak olan 'Hayaller ve Hayatlar' dizisinin setinden yeni kareler paylaşıldı.
27.01.2022 Cadde
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı Yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı, başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin hayatını anlatan 'Hz. Mevlana' dizisinin iki yıl süren hazırlık aşamasından sonra çekimlerine başlandı.
24.09.2021 Cadde
Rakiplerini  geride bıraktı
Rakiplerini geride bıraktı ‘Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’, 2-8 Temmuz haftası vizyona giren dört yerli film arasında açık ara en çok izlenen yapım oldu.
10.07.2021 Cadde
Ücretsiz film
Ücretsiz film Altan Erkekli, Yusuf Çim, Rıfat Albayram ve Giray Altınok gibi isimlerin yer aldığı ‘Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’, 2 Temmuz’da vizyona girecek.
24.06.2021 Cadde
Kırmızı Oda oyuncuları isimleri | Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?
Kırmızı Oda oyuncuları isimleri | Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak? TV8 kanalının büyük beğeniyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. İzleyiciler gerçekte yaşanılan konuları izlemek için televizyon başına geçecek. Peki Kırmızı Oda oyuncuları isimleri neler? Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?
28.05.2021 TV Rehberi
Akrep dizisi oyuncuları ve konusu: Akrep yeni bölüm hangi gün?
Akrep dizisi oyuncuları ve konusu: Akrep yeni bölüm hangi gün? Akrep dizisi her hafta perşembe akşamı yeni bölümleri yayımlanıyor. Usta oyuncu Demet Akbağ'ın yer aldığı oyuncu kadrosu ise göz dolduruyor. Bir süredir ekranlarında olan Akrep, konusu ile hayli merak uyandırdı. İşte, Akrep dizisi oyuncu kadrosu...
27.05.2021 Cadde
'Akrep'in Hünkar'ı Suzan Aksoy diziden ayrıldı
'Akrep'in Hünkar'ı Suzan Aksoy diziden ayrıldı Star TV'de ekrana gelen Akrep dizisinin 21. son bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisinde, Hünkar karakterini canlandıran Suzan Aksoy son bölümle birlikte diziye veda etti.
7.05.2021 Cadde
Renkli görüntüler
Renkli görüntüler Müge Boz, Yusuf Çim ve Cansu Akın, Atasun Optik’in ‘Bu Benim Bakışım’ reklam filmi için bir araya geldi.
19.04.2021 Cadde
Bekir Aksoy, 'Akrep' dizisine veda etti
Bekir Aksoy, 'Akrep' dizisine veda etti Star TV'de perşembe akşamları yayınlanan 'Akrep' dizisinde Fikret karakterine hayat veren Bekir Aksoy, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Başrol oyuncularından Aksoy, sosyal medya hesabından duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
12.03.2021 Cadde
'Akrep' dizisine yeni oyuncu
'Akrep' dizisine yeni oyuncu Star TV'de yayınlanan 'Akrep' dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Çağdaş Onur Öztürk, dizide 'Ahmet' karakterine hayat verecek.
1.03.2021 Cadde
Bertan Asllani, 'Akrep' dizisinde
Bertan Asllani, 'Akrep' dizisinde Star TV ekranlarında yayınlanan 'Akrep' dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Bertan Asllani, 'Akrep'te ‘Efe’ karakterini canlandıracak.
24.02.2021 Cadde
Akrep dizisi oyuncuları kimler? Akrep dizisi konusu nedir, ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Akrep dizisi oyuncuları kimler? Akrep dizisi konusu nedir, ve oyuncu kadrosunda kimler var? Akrep dizisi 7.bölümü ile bu akşam ekranlarda yer alacak. Gökçen Usta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Akrep dizisinin senaryosunu ise Erkan Birgören yazıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise merakla araştırılıyor. Peki Akrep dizisi oyuncuları kimler?
22.01.2021 Cadde
Akrep oyuncuları kimler? Akrep dizisi Ferda, Şahin ve Duru kimdir, kaç yaşında?
Akrep oyuncuları kimler? Akrep dizisi Ferda, Şahin ve Duru kimdir, kaç yaşında? Akrep dizisi oyuncuları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Akrep dizisinde Ferda karakterine Evrim Alasya hayat veriyor.Cuma günleri ekranlara gelen dizi bu akşam yeni bölü ile izleyicilerle buluşuyor. Peki Akrep dizisi oyuncuları kimler?
25.12.2020 Cadde
Akrep yeni bölüm ne zaman, hangi gün ? Akrep dizisi oyuncuları kim, konusu nedir?
Akrep yeni bölüm ne zaman, hangi gün ? Akrep dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Ekranların yeni soluklu dizisi Akrep yeni bölümleri hangi gün yayımlanacak merak ediliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın yer aldığı dizi Star TV'de izleyicisi ile buluşuyor. Akrep dizisi konusu nedir?
23.12.2020 Cadde
Akrep dizisi hangi gün, konusu nedir? Akrep oyuncu kadrosu...
Akrep dizisi hangi gün, konusu nedir? Akrep oyuncu kadrosu... Akrep dizisi ilk bölümü ile kısa süre önce seyircilerin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosuyla heyecan yaratan dizinin konusu da bir o kadar etkileyici. Star TV'de diziseverlerin beğenisine sunuldu. Akrep oyuncuları kim?
13.12.2020 Gündem
Akrep 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Akrep konusu ve oyuncu kadrosu
Akrep 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Akrep konusu ve oyuncu kadrosu Akrep dizisi ilk bölümüyle bu akşam STAR TV'de yayınlandı. İzleyiciler ise yeni dizi hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Peki Akrep dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Akrep ilk bölümünden sonra 2. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte cevabı...
11.12.2020 Cadde
'Akrep' bu akşam Star'da
'Akrep' bu akşam Star'da Yapımını 1441 Productions’ın, yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; ihanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını Star TV ekranına getirecek ‘Akrep’ bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor.
11.12.2020 Cadde
'Akrep' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Akrep' dizisinin yayın tarihi belli oldu Star TV'nin yeni dizisi 'Akrep'in başlayacağı tarih belli oldu.
5.12.2020 Cadde
'Akrep' dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak
'Akrep' dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak Star’ın yeni dizisi 'Akrep’in afişi yayınlandı. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizinin afişinde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadın yer alıyor.
1.12.2020 Cadde
Sağlık çalışanları unutulmadı
Sağlık çalışanları unutulmadı Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram ve Hakan Meriçliler’in başrolünü paylaştığı ‘Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’, 20 Kasım’da sinemaseverlerin karşısına çıkacak.
11.11.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Çim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.