Yusuf Günay

Yusuf Günay

Son dakika yusuf günay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yusuf günay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yusuf günay haber sayfamızda...

Yusuf Günay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 992 yusuf günay haberi bulunmuştur.
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti!
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti! A Milli Takımımızın, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynayacağı maç öncesi Macaristan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu heyetine iftar daveti verdi.
22.03.2024 Milli Takım
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
19.02.2024 Süper Lig
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, süresiz erteleme kararı alınan Süper Lig'in başlangıç tarihini duyurdu.
13.12.2023 Süper Lig
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz kabri başında anıldı
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz kabri başında anıldı Galatasaray Kulübü'nün 37'nci Başkanı Mustafa Cengiz, vefatının 2'nci yıl dönümünde kabri başında anıldı.
28.11.2023 Galatasaray
TFF ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan dostluk yemeği!
TFF ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan dostluk yemeği! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB) yetkilileri, A Millî Takımımız ile Almanya'nın karşılaşacağı özel maçın öncesinde Berlin'de düzenlenen dostluk yemeği organizasyonunda bir araya geldi.
18.11.2023 Futbol
Bizim Çocuklar'da Almanya mesaisi devam etti!
Bizim Çocuklar'da Almanya mesaisi devam etti! Almanya ile özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda hazırlıklar devam etti.
17.11.2023 Milli Takım
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ   Ümraniye Vergi Dairesi Müdürlüğü mükelleflerine ait bu ilan listesinde adı, soyadı ve unvanı yazılı mükellefler adına salınan vergi ve cezalara tahakkuk eden miktarlara tanzim olunan ödeme emirleri, ilgililerin bilinen adreslerinde bulunamamaları nedeniyle posta yolu ile tebliğ edilemediğinden 213 sayılı V...
15.11.2023 Resmi İlanlar
Fenerbahçe'den hakem tepkisi: Ahlaksızlık diz boyu!
Fenerbahçe'den hakem tepkisi: Ahlaksızlık diz boyu! Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Trabzonspor maçının ardından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.
4.11.2023 Fenerbahçe
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın UEFA, EURO 2028 ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri düzenlediği törenle açıkladı. EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya ev sahipliği yapacak.
10.10.2023 Dünyadan Futbol
EURO 2028 ve EURO 2032 ev sahipleri belli oluyor! Volkan Demirel sürprizi
EURO 2028 ve EURO 2032 ev sahipleri belli oluyor! Volkan Demirel sürprizi UEFA, yarın 2028 ve 2032 yıllarında gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri resmen duyuracak.
9.10.2023 Dünyadan Futbol
Kenan Koçak: Montella'nın yolunu açmak için TFF'nin teklifini kabul etmedim
Kenan Koçak: Montella'nın yolunu açmak için TFF'nin teklifini kabul etmedim Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak, ayrılık sürecinde yaşananları ve hedeflerini anlattı. İşte detaylar...
2.10.2023 Milli Takım
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Haziran ayında atanan İstanbul Valisi Davut Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
28.09.2023 Futbol
Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ziyaret etti
Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ziyaret etti Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nı altın madalya ile noktalayan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ziyarette bulundu.
13.09.2023 Futbol
TFF Başkanı Büyükekşi, Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile buluştu
TFF Başkanı Büyükekşi, Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile buluştu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İtalya'da 3-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi son kampını Riva'da yapan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile bir araya geldi.
29.08.2023 Diğer
Mehmet Büyükekşi, yeniden TFF başkanlığına seçildi! Yönetim kurulu ibra edildi
Mehmet Büyükekşi, yeniden TFF başkanlığına seçildi! Yönetim kurulu ibra edildi Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda tek aday olan mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 4 yıllığına bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu faaliyetlerinden dolayı ibra edildi. Genel kurulda verilen oyların sayısı belli oldu.
23.06.2023 Süper Lig
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıkladı: Bitmek üzere olan 2 transfer var! Mauro Icardi ve Milot Rashica'da son durum
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıkladı: Bitmek üzere olan 2 transfer var! Mauro Icardi ve Milot Rashica'da son durum Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonlukla tamamlanan sezonu değerlendirdi. Başkan Özbek, Mauro Icardi transferindeki son durumu anlattı. Sarı-kırmızılıların 2 transferde sona yaklaştığını belirten Dursun Özbek, Erden Timur'la ilgili de konuştu.
8.06.2023 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk kupasına kavuştu! Simge Sağın ve Mauro Icardi düet yaptı
Galatasaray şampiyonluk kupasına kavuştu! Simge Sağın ve Mauro Icardi düet yaptı Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da kupa töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, Simge Sağın'la düet yaptı.
5.06.2023 Galatasaray
Türkiye hidrojen trenini kaçırmamalı!
Türkiye hidrojen trenini kaçırmamalı! Türkiye’de hidrojen stratejisinin hayata geçirilmesi, hidrojen başlığına özel bir otoritenin kurulmasıyla başlayacaktır. Yeşil hidrojen üretimi için “Özel Hidrojen Üretim Bölgeleri” de ilan edilmeli.
30.05.2023 Milliyet Enerji
Milliyet Enerji ile 10 milyar dolarlık tasarrufun ipuçları
Milliyet Enerji ile 10 milyar dolarlık tasarrufun ipuçları Milliyet Enerji dergisi, yenilenebilir enerji kaynakları ışığında Türkiye ekonomisinin kazanımlarını değerlendiriyor. İlk defa yeni sayıda yer alacak SHURA Enerji Dönüşüm Merkezi’nin yayınladığı rapor, uzmanların yorumları eşliğinde okuyucuyla buluşuyor.
30.05.2023 Milliyet Enerji
Milliyet Enerji ile 10 milyar dolarlık tasarrufun ipuçları
Milliyet Enerji ile 10 milyar dolarlık tasarrufun ipuçları Milliyet Enerji dergisi, yenilenebilir enerji kaynakları ışığında Türkiye ekonomisinin kazanımlarını değerlendiriyor. İlk defa yeni sayıda yer alacak SHURA Enerji Dönüşüm Merkezi’nin yayınladığı rapor, uzmanların yorumları eşliğinde okuyucuyla buluşuyor.
26.05.2023 Milliyet Enerji
Galatasaray zirvede hata yapmadı! Deplasmanda galip
Galatasaray zirvede hata yapmadı! Deplasmanda galip Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı Galatasaray 2-0'lık skorla kazandı.
17.05.2023 İstanbulspor
Fenerbahçeli yönetici Sertac Komsuoğlu'ndan Yusuf Günay tepkisi
Fenerbahçeli yönetici Sertac Komsuoğlu'ndan Yusuf Günay tepkisi Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı 3-1 yendi. Derbinin ardından Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'ndan sürpriz bir paylaşım geldi.
1.05.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Günay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.