Molatik Yıllar Sonra: Deli Yürek
Molatik Yıllar Sonra: Deli Yürek Türk dizi tarihinin mihenk taşlarından birisi ‘Deli Yürek’tir. ‘Deli Yürek’ten önce dizilerimiz daha çok mahalle arasında, aile dizileriyken ‘Deli Yürek’ bir anda her şeyi değiştirdi. İlk defa aksiyon dizisi çekilirken, birçok yeni ismi de bizlerle buluşturdu. Bizler de ‘Deli Yürek’in efsane oyuncularının ne kadar değiştiğine Molatik olduk.
18.06.2021 Ekran
Kurtlar Vadisi ile Deli Yürek arasındaki farklar nelerdi?
Kurtlar Vadisi ile Deli Yürek arasındaki farklar nelerdi? Türk dizi tarihinin unutulmaz birkaç dizisi vardır. Onlardan ikisi de Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek. Yıllarca seyircileri ekran başına bağlayan bu iki dizi birbirine çok benzemekle birlikte derin farklılıklar da barındırıyordu. Peki, Kurtlar Vadisi ile Deli Yürek arasındaki farklar nelerdi?
11.06.2020 Ekran
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filmi konusu ve başrol oyuncuları
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filmi konusu ve başrol oyuncuları Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. 2001 yılında vizyona giren Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filminin yönetmen koltuğunda Osman Sınav yer alıyor. 47 hafta boyunca vizyonda kalan film 1.053.685 seyirci tarafından izlenirken 2.996.122,30 TL hasılat elde etti. Peki Deli Yürek: Bumerang Cehennemi filminin başrollerinde hangi oyuncular yer almaktadır?
6.08.2019 Gündem