Yüz germe ameliyatında dikkat edilmesi gerekenler
Yüz germe ameliyatında dikkat edilmesi gerekenler Yüz germe, yaş almanın yüzde ortaya çıkan görsel belirtilerini iyileştirmeyi içeren yaygın bir estetik cerrahi ameliyatıdır. Ritidektomi olarak da bilinen yüz germe estetiği ameliyatı cildin, yağın ve kasların yeniden konumlandırılması ya da çıkarılması yoluyla yüzdeki ve/veya boyundaki yaş alma belirtilerini iyileştirir. Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz yüz germe ameliyatında etkili sonuçların alınması için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
17.06.2022 Estetik
Yüz germe işlemi nasıl yapılır?
Yüz germe işlemi nasıl yapılır? İstenmeyen kırışıklık ve sarkmaların giderilmesi için yapılan yüz germe ameliyatı kadın ve erkekler arasında oldukça tercih edilen estetik ameliyatlarından biri. Peki yüz gerdirme ameliyatı nasıl yapılır? Merve Dinçkol sordu, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Coşkun Levent Taşcı cevapladı.
9.05.2018 Güzellik
Mini Face Lift Nedir?
Mini Face Lift Nedir? Mini Face Lift uygulaması nasıl yapılır? Mini Face Lift operasyonunun diğer yüz germe operasyonlarından farkı nedir? Op. Dr. Tunç Tiryaki Face Lift Yönteminin nasıl yapıldığını anlattı.
10.01.2017 Güzellik
Yüz germe ameliyatı tek çare mi?
Yüz germe ameliyatı tek çare mi? Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdem Aksoy, “ Sorunun en kesin çözümü olan ve yıllar öncesine dönmemizi sağlayan yüz germe ameliyatları tek çare mi?” konularına değiniyor.
18.12.2014 Estetik