Yüzde 60

Yüzde 60

Son dakika yüzde 60 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yüzde 60 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yüzde 60 haber sayfamızda...

Yüzde 60

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.660 yüzde 60 haberi bulunmuştur.
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
5 dakikadan fazla pişirse vitamini yüzde 60 ölüyor! 2 gün yiyen hastalık nedir bilmez
5 dakikadan fazla pişirse vitamini yüzde 60 ölüyor! 2 gün yiyen hastalık nedir bilmez Daha sağlıklı ve zinde bir bünyeye sahip olabilmek için beslenmede sebze-meyve dengesinin sağlanması önemli. Brokolinin lif ve karbonhidrat bakımından oldukça zengin olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, brokoliden maksimum düzeyde faydalanmanın sırrını anlattı.
15.04.2024 Genel Sağlık
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesinin ardından haftanın ilk gününde İstanbul Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde, D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu başladı. İstanbul'da bayram dönüşü haftanın ilk gününde trafik yüzde 60'lara ulaştı.
15.04.2024 Haberler
Cinsiyetler arası uyku farklılığı
Cinsiyetler arası uyku farklılığı Harvard, Stanford ve Southampton üniversitelerinden kadın akademisyenler ekibi, kadınların uykusuzluk çekme riskinin neden erkeklerden yüzde 60 daha fazla olduğunu araştırdı.
14.04.2024 Dünya
İYİ Parti’den CHP’ye salvolar
İYİ Parti’den CHP’ye salvolar İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, 24 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarını Milliyet’e değerlendirdi.
14.04.2024 Gündem
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı...
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı... Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu Hepsiburada bünyesinde sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini 2023 yılında tüm perakende sektörünün kullanımına açan Hepsipay, 2024 Mart ayı itibarıyla 15 milyon dijital cüzdan kullanıcısına ulaştı.
9.04.2024 Ekonomi
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyon için Hükümet'e bilgilendirici açık mektubunu yayımladı. Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Asgari ücretin yılda bir kez güncellenmesi enflasyon tahminleri açısında kritik önem taşıyor. " denildi.
5.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’a turist akını!
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’a turist akını! Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İstanbul, turistlerin ilgi odağı haline geldi. Ramazan Bayramı’nda özellikle Orta Doğu ülkelerinden İstanbul’a yoğun talep var.
5.04.2024 Ekonomi
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı Amasya’da, yüzde 60 engelli Muharrem Arduç'un (61) akülü tekerlekli sandalyesini çalan ve tespit edilip yakalanan Nihat K.'nin (56) de yüzde 54 bedensel engelli olduğu ortaya çıktı.
5.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son durum.... İran ayakta! Saldırı beklenirken milyonlar sokakta, bayraklara dikkat
Gazze'deki savaşta son durum.... İran ayakta! Saldırı beklenirken milyonlar sokakta, bayraklara dikkat Başkent Tahran'daki yürüyüşe Cumhurbaşkanı Reisi ve Kudüs Gücü komutanı Kaani de katıldı, IRNA haber ajansı güneydeki şehirler ve Isfahan'daki Ermeni dini liderlerin yaptığı çağrıyı sayfasına taşıdı.
5.04.2024 Dünya
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık son faiz artışının ardından bankalarda mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Pek çok banka mevduat faizlerini bir iki puan daha artırdı. Peki şu anda faizler ne durumda? 1 milyon TL’yi mevduata yatıran aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Dünyanın en uzun bacaklı kadını! Sayısız sorunla baş ediyor: Erkekler beni istemiyor
Dünyanın en uzun bacaklı kadını! Sayısız sorunla baş ediyor: Erkekler beni istemiyor Henüz 17 yaşındayken 'dünyanın en boylu insanı' rekorunu kırdı. 'Benzersiz olmayı sevdiğini' belirten genç kadın, buna rağmen her biri 132 cm olan bacaklarının başına birçok sorun çıkardığını anlattı.
4.04.2024 Dünya
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün sürmesi nedeniyle 30 ile 35 milyon vatandaşın seyahat etmesini beklediklerini belirterek, bu kapsamda kara, hava ve demiryollarında tüm önlemlerini aldıklarını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları sonrası gözler zam oranına çevrildi: En düşük emekli maaşı için yeni tahmin
Enflasyon rakamları sonrası gözler zam oranına çevrildi: En düşük emekli maaşı için yeni tahmin Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yılın ilk 3 ayına ilişkin enflasyon farkı belli oldu. Memur ve emeklilerin 6 aylık zam farkının belli olmasına 3 enflasyon verisi kaldı. Peki son açıklanan enflasyon rakamına göre memur ve emekli maaşları için tahminler neler? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Haberler
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz'
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz' Ankara'da resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, "Ankara halkı 5 yıllık hizmetimizi onayladı.
2.04.2024 Gündem
Sandık ittifakı başarı getirdi
Sandık ittifakı başarı getirdi Genel seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan CHP, yerelde oylarını 13 puan artırarak tarihi bir başarı elde etti. Muhalif seçmen sandıkta birleşerek CHP’yi birinci parti yaptı. Eski ittifak ortaklarının seçmenleri kadar AK Parti tabanının bir kısmının sandığa gitmemesi de CHP’ye yaradı...
2.04.2024 Gündem
Bayramiç Barajı'nda son durum: Su seviyesi yüzde 100'e ulaştı
Bayramiç Barajı'nda son durum: Su seviyesi yüzde 100'e ulaştı Çanakkale’de çok sayıda su kaynağını içerisinde barındırdığı için mitolojide 'Bin pınarlı ida' olarak geçen Kaz Dağları'ndan beslenen Bayramiç Barajı'nda doluluk oranı, yüzde 100'e ulaştı.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüzde 60 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.