Yüzleşme oyuncusu Fikret Kalenderoğlu'nu canlandıran Uğur Yücel kimdir?
Yüzleşme oyuncusu Fikret Kalenderoğlu'nu canlandıran Uğur Yücel kimdir? Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Yüzleşme bu akşam başlıyor. İzleyici tarafından oyuncuların kim olduğu ise merakla araştırılıyor. Yüzleşme oyuncusu Fikret Kalenderoğlu'nu canlandıran Uğur Yücel kimdir?
5.03.2019 Gündem
Yüzleşme dizisi 2. yeni bölüm fragmanı! Yüzleşme 1. bölümde neler oldu?
Yüzleşme dizisi 2. yeni bölüm fragmanı! Yüzleşme 1. bölümde neler oldu? Kanal D'nin büyük bir merakla beklenen dizisi Yüzleşme bu akşam 1. bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gibi büyük oyuncuların yer aldığı dizi ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Peki Yüzleşme dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte hem bu sorunun cevabı hem de 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.03.2019 Gündem
Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu
Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu Kanal D'nin yeni başlayacak dizilerinden biri olan Yüzleşme'nin ne zaman başlayacağı sorusunun cevabı belli oldu. Peki Yüzleşme dizisinin konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
22.02.2019 Gündem
Yüzleşme dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Yüzleşme dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Yüzleşme, Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yüzleşme, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla seyirciden büyük ilgi göreceğe benziyor. Peki Yüzleşme dizisinin oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak?
1.02.2019 Gündem