Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi

Son dakika Yüzüklerin Efendisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yüzüklerin Efendisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yüzüklerin Efendisi haber sayfamızda...

Yüzüklerin Efendisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 869 yüzüklerin efendisi haberi bulunmuştur.
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor Üç saate yakın süresinde hiç vites düşürmeyen temposuyla ‘Dune 2’, ilk filmin kurduğu dünyayı iyice büyütüyor ve çölü, seyirciyle hemhal olan canlı bir organizmaya çeviriyor. Çölün ışığını, kumunu, solucan dalgasını canlı kanlı yaşatıyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
20 yıl sonra yeniden
20 yıl sonra yeniden Paribu Cineverse, “Yüzük Kardeşliği”, “İki Kule” ve “Kralın Dönüşü”nden oluşan “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesini yeniden perdeye getiriyor.
15.09.2023 Kültür Sanat
Dijital dünyanın analog kahramanı
Dijital dünyanın analog kahramanı “Mission: Impossible” serisinin yedinci filminde Ethan Hunt yapay zekâ ile mücadele ederken Tom Cruise dublörsüz aksiyon sahneleriyle yine hayranlığımızı kazanıyor.
16.07.2023 Kültür Sanat
ABD'li film şirketinden Sivas'a 'Hobbit' ambargosu
ABD'li film şirketinden Sivas'a 'Hobbit' ambargosu Sivas'ta 'Yüzüklerin Efendisi' filminden esinlenerek ilki 2015 yılında inşa edilen 'Hobbit Oteli', isim haklarının ihlali nedeniyle ABD'li yapım şirketi The Saul Zaentz Company'den telif ihtarı aldı, tesisin adı 'Yamaç Evleri' olarak değiştirildi. İnternet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da 'Hobbit' isimleri kaldırıldı.
14.07.2023 Gündem
Prime Day 11 – 17 Temmuz arasında Amazon.com.tr’de!
Prime Day 11 – 17 Temmuz arasında Amazon.com.tr’de!  Amazon.com.tr’de seçili ürünlerde yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunacak Prime Day 11 Temmuz’da başladı. Amazon.com.tr indirimde kuralları tersine çevirdi ve Prime Day’de indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi!
11.07.2023 Advertorial
Oscar ödüllü Cate Blanchett: Oyunculuğu bırakmaya çalışıyorum!
Oscar ödüllü Cate Blanchett: Oyunculuğu bırakmaya çalışıyorum! 2004 yapımı Martin Scorsese imzalı 'The Aviator' (Göklerin Hakimi) ve 2013 yapımı Woody Allen filmi 'Blue Jasmine' (Mavi Yasemin) ile Oscar ödülü kazanan Cate Blanchett, 33 yıllık kariyerine dair çarpıcı açıklamalara imza attı. Daha önce verdiği bir röportajda ülkesine geri dönmeyi hayal ettiğini söyleyen Avustralyalı oyuncu, 'emeklilik' itirafıyla adından söz ettirdi.
22.05.2023 Cadde
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kendi dalındaki filmlerin hepsini izlediğini söyleyen Ortaylı, "Bir dönem filmi yapılsa hangisini görmek isterdiniz?" sorusuna da cevapladı.
6.05.2023 Cadde
'Yüzüklerin Efendisi'nin Legolas'ı Orlando Bloom'dan yıllar sonra itiraf!
'Yüzüklerin Efendisi'nin Legolas'ı Orlando Bloom'dan yıllar sonra itiraf! Uzun sarı saçları, yayı ve oku ile 'Legolas'a hayat verdiği 'Yüzüklerin Efendisi' (The Lord of The Rings) üçlemesi, Orlando Bloom'a Hollywood'da tanınırlık kazandırdı. Adını tüm dünyaya duyuran ve daha sonra 'Karayip Korsanları'nın Will Tuner'ı olarak hayranlarının karşısına çıkan İngiliz oyuncu, gişe rekortmeni seri hakkında 'sembolik ücret' itirafıyla şaşırttı.
6.05.2023 Cadde
Ünlü oyuncu Orlando Bloom Kiev'de Zelenskiy ile görüştü
Ünlü oyuncu Orlando Bloom Kiev'de Zelenskiy ile görüştü UNICEF'in İyi Niyet Elçisi ünlü oyuncu Orlando Bloom, Ukrayna ziyareti çerçevesinde başkent Kiev'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi.
27.03.2023 Dünya
Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama
Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama ABD'li şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz sene verdiği bir konserde tek gözünü açamıyor gibi görünmesiyle sosyal medyada viral olmuştu. Twitter kullanıcıları, ünlü ismin felç geçiriyor olduğunu düşünmüş; hatta şarkıcının aslında bir robot olduğunu bile iddia etmişti. Perry, geçtiğimiz gün çektiği bir TikTok videosunda gündem olan olaya değinerek, 'oyuncak bebek gözü hilesini' açıkladı.
26.03.2023 Cadde
Öfkene hâkim ol!
Öfkene hâkim ol! Bir ergenin süper kahraman gücüne kavuşmasını anlatan “Shazam!”ın devam filmi olan “Shazam! Fury of the Gods/Shazam! Tanrıların Öfkesi” bilgeliğin ne olduğunu sorgulama derdinde.
17.03.2023 Kültür Sanat
Göz doktoru icat etti, ana dili gibi konuşan Türkler anlattı! İşte Esperanto'nun sırrı
Göz doktoru icat etti, ana dili gibi konuşan Türkler anlattı! İşte Esperanto'nun sırrı Hangi milletten ve hangi ırktan olduğu fark etmeksizin dünya üzerindeki herkesin konuşabildiği bir dil yaratma fikriyle ortaya çıkan yapay dil Esperanto'yu günümüzde yaklaşık 1,5 milyon kişi konuşuyor. Öyle ki bu dili ana dili gibi kullananlar bile var. Yalnızca 16 kurala sahip ve Türkiye'den pek çok kişinin öğrenip konuştuğu Esperanto'yu, "Türkçeye benzeyen yanları var" diyen Türk esperantistlerden dinledik.
4.02.2023 Gündem
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Karayip Korsanları' gibi yapımlarda yer alan Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr ve şimdiki nişanlısı Katy Perry, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik kapsamında bir araya geldi. Her fırsatta birbirleri hakkında övgü dolu sözler kullanan ikiliden Perry, Kerr'e ödül takdim ettiği etkinliğin ardından sosyal medyada gündem olan bir paylaşım yaptı.
1.02.2023 Cadde
Şimdiki Zamanın Hikayesi
Şimdiki Zamanın Hikayesi Orta Çağ tablosu Güneşin, gölgelerin ve tepelerin arasında sürüsünü gezdiren çoban; köpeği ve sırtına bindiği eşeğiyle bir Orta Çağ tablosundan çıkmış gibi… Bu antik havaya sahip tabloya Ender Yükseker’in kadrajından tanıklık ediyoruz...
15.01.2023 Kültür Sanat
Bu duvarların sesi var
Bu duvarların sesi var "If These Walls Could Sing", müzik tarihinin meşhur mu meşhur kayıt stüdyosu Abbey Road hakkında bir belgesel. Üstelik belgeselin yönetmeni, bizzat Abbey Road kelimelerini hafızalarımıza nakşeden The Beatles üyesi Paul McCartney’in kızı Mary McCartney...
15.01.2023 Pazar
Yeni Yılın İlk Günü Hoşgeldin 2023 Yılbaşı! Yılbaşında Ne Yapılır? İşte, Yeni Yıl Mesajları
Yeni Yılın İlk Günü Hoşgeldin 2023 Yılbaşı! Yılbaşında Ne Yapılır? İşte, Yeni Yıl Mesajları Geçmiş yılı geride bırakarak 2023 yılına ilk adımını atan insanlık yeni yıl heyecanını yaşıyor. Yeni umutların, yeni fırsatların, yeni bir yaşam döngüsünün ilk adımları yılbaşı herkes için yeni bir başlangıç anlamına gelir. Kimisi için hüzün, kimisi için mutluluk anlamına gelen 2022 yılı arkada bırakılırken 2023 her iki kesim için yeni hedefler, yeni istekler demek. Geçmişin hüzünlerini, acılarını, kötü yaşanmışlıklarını geride bırakıp 2023 yılını umutla karşılayan insanlık yeni yılın güzel geçmesini diliyor. Tüm dünyada ‘Hoşgeldin 2023’ diyerek yeni yılı karşılayan insanlar 1 Ocak’ta vakitlerini nasıl geçireceği hakkında kararsız kalıyor. Peki 1 Ocak’ta evde veya dışarıda yapılabilecek aktiviteler nelerdir? Yılbaşında ne yapılır? Konu ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
1.01.2023 Bilgi Rehberi
İlber Ortaylı: 'Yüzüklerin Efendisi' gibi tarih dizisi olmaz
İlber Ortaylı: 'Yüzüklerin Efendisi' gibi tarih dizisi olmaz Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, önceki gün dostlarıyla yürüyüşe çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Son dönemde ekrandaki tarih dizilerini eleştiren Ortaylı, "Yüzüklerin Efendisi' gibi uzatmak olmaz. Kısa kısa yapacaksın ki insanları bıktırmayacaksın" sözleriyle dikkat çekti.
8.11.2022 Cadde
Adnan Çoker’e vefa sergisi
Adnan Çoker’e vefa sergisi  Soyut resmin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden geçtiğimiz ağustos ayında kaybettiğimiz Prof. Dr. Adnan Çoker, Merkur Galeri’de düzenlenen “Benim Siyahım” başlıklı sergiyle anılıyor.
23.10.2022 Kültür Sanat
Osmanlı şairi icat etti, Türk profesör çözdü! İşte Bâleybelen'in sırrı
Osmanlı şairi icat etti, Türk profesör çözdü! İşte Bâleybelen'in sırrı Hangi milletten hangi ırktan olduğu fark etmeksizin dünya üzerindeki herkesin konuşabildiği bir dil yaratmak... Bu bakış açısıyla yola çıkılarak oluşturulmuş ilk yapay dilin Esperanto değil, Bâleybelen olduğunu biliyor muydunuz? Prof. Dr. Mustafa Koç sırrını çözmek için beş kuruşsuz yollara düştü ve 5 yıl boyunca çalmadık kapı, girilmedik yer bırakmadı.
23.10.2022 Gündem
Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından The Crown'ın izlenmeleri fırladı
Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından The Crown'ın izlenmeleri fırladı Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından Netflix dizisi The Crown'a olan ilgide de büyük artış yaşandı.
12.09.2022 Dünya
Katy Perry daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor! 'Ben bir plancıyım'
Katy Perry daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor! 'Ben bir plancıyım' Nişanlısı Orlando Bloom ile uzun süredir aşk yaşayan 2020'de kızı Daisy Dove'u kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan şarkıcı Katy Perry, ailesini genişletmek istediğini açıkladı. Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Perry, kızıyla yaşadığı deneyimi ise sevdiğini anlattı.
5.08.2022 Cadde
KPSS lisans sınav yorumları: Genel yetenek ve genel kültür ile eğitim bilimleri soruları zor muydu, kolay mıydı?
KPSS lisans sınav yorumları: Genel yetenek ve genel kültür ile eğitim bilimleri soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS Lisans (genel yetenek ve genel kültür) oturumu sona erdi. Sırada ise eğitim bilimleri var. Fakat Genel yetenek ve genel kültür oturumundan çıkan memur adayları yorumları merak ediyor ve "Sınav zor muydu kolay mıydı" diye soruyor.
31.07.2022 Bilgi Rehberi
Seyirci sizi asla unutmaz, unutamaz!
Seyirci sizi asla unutmaz, unutamaz! Efsanevi besteci Henry Mancini ve büyük usta Peter Sellers’ın iş birliği beyaz perdenin unutulmaz filmlerini çıkardı ortaya. “Pembe Panter” serisi ve “The Party” desek yeterli olur. Gelin onları başka bir usta, Sevin Okyay’la yâd edelim...
31.07.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Yüzüklerin Efendisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.