Zafer

Zafer

Son dakika zafer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zafer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zafer haber sayfamızda...

Zafer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.389 zafer haberi bulunmuştur.
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Televizyon
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
Çizginin unutulmaz ustası
Çizginin unutulmaz ustası Usta çizer Latif Demirci vefatının ikinci yılında, yarım asırlık sanat hayatını anlatan bir sergiyle anılıyor. Sergi Demirci’nin çizimleri Türkiye’nin yakın tarihine hicivle bakma imkânı tanıyor.
25.04.2024 Kültür Sanat
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu İtalya Serie A'da Inter ile şampiyonluğa ulaşan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'ın taraftarları için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 İtalya Serie A
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi Çanakkale Savaşları’nda Gelibolu’da düşman askerini durdurarak Anafartalar Kahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Binbaşı Haydar Mehmet Alganer tarafından 17 Haziran 1915 tarihinde 18’nci Alay’ın siperlerinin bulunduğu bölgede çekilen o tarihi fotoğrafın bulunduğu noktaya 109 yıl sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Yolu projesi kapsamında Atatürk Anıtı yapıldı.
24.04.2024 Gündem
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş'
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş' Başakşehir'de kamyonu yanan şoför Zafer Çamlı, "Arkadaki arabalarda yemek yiyorduk. Üşüdüm montumu almaya geldiğimde arabanın içinden alev çıktı. Biz orada yemek yerken araba burada yanıyormuş" ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.
23.04.2024 Dünya
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun!
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun! Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı. Razgatlıoğlu, 9. sıradan başladığı yarışta yaptığı harika ataklarla podyumun ilk basamağında yer aldı.
21.04.2024 Motor Sporları
Formula 1 Çin Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in!
Formula 1 Çin Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in! Formula 1'de Çin Grand Prix'sini Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
21.04.2024 Motor Sporları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
21.04.2024 Futbol
‘Partide gruplaşma istemiyorum’
‘Partide gruplaşma istemiyorum’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PM’de, ana hatlarıyla partinin yeni döneme ilişkin yol haritasını anlattı.
21.04.2024 Gündem
Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u farklı geçti!
Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u 83-68 mağlup etti.
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans'
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans' Yeşilçam efsanelerinden Gülşen Bubikoğlu, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, kaybettiği 50 yıllık eşi, 'Bay Sinema' lakaplı Türker İnanoğlu'nu nostaljik bir fotoğraf ve romantik bir mesajla andı.
20.04.2024 Cadde
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1 Trendyol 1. Lig'de. 31. haftasında Bandırmaspor konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.
20.04.2024 1.Lig
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi Maltepe’de etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle boş arazide bulunan dut ağacı, park halindeki otomobil ve servis minibüsünün üzerine devrildi.
20.04.2024 Haberler
Seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı!
Seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı! Antalya’nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı. Sürücünün aracın yoldan çıkmaması için yaptığı mücadele anbean araç kamarası tarafından kaydedildi.
19.04.2024 Haberler
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Mardin’de düzenlenen Uluslararası Beytülmakdis Sempozyumu'na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
‘Bayan Bacak’a destek gecesi
‘Bayan Bacak’a destek gecesi Yeşilçam’a ‘Bayan Bacak’ lakabıyla damga vuran Serpil Örümcer’e destek amacıyla önceki akşam Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aygün Karadoğan konseri yoğun ilgi gördü.
18.04.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e Trendyol 1. Lig’de son 4 haftaya en yakın rakiplerinin 8 puan önünde ikinci sırada giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık geri sayıma geçildi. Rehavete kapılmadan hedefe odaklanmalılar. Bir şehir arkalarından şampiyonluğa hazırlanıyor' dedi.
17.04.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Zafer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.