Hırvatistan'da Zagreb Belediye Başkanı Bandic hayatını kaybetti
Hırvatistan'da Zagreb Belediye Başkanı Bandic hayatını kaybetti Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'in belediye başkanlığını 21 yıl sürdüren Milan Bandic, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.
28.02.2021 Dünya
İşte Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan 3 takım
İşte Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan 3 takım UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda üç rövanş mücadelesi yapıldı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Hırvat Başkan'ın pantolonu düştü
Hırvat Başkan'ın pantolonu düştü Helsinki İnsan Hakları Komitesi'nin Hırvat Başkanı Ivan Zvonimir Cicak, ülkesinin ilk kadın Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic ile başkent Zagreb'te bir etkinliğe katılmıştı. Etkinlik için fotoğraf çekimi sırasında başına talihsiz bir olay geldi. Helsinki İnsan Hakları Komitesi'nin Hırvat Başkanı Ivan Zvonimir Cicak'ın fotoğraf çekimi sırasında, pantolonu düştü. Mahcubiyetini belli etmedi. Eğilerek pantolonunu yukarı çekti. O sırada kendisi ile fotoğraf çekiminde bulunan ekip ve Hırvatistan'ın ilk kadın Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar- Kitarovic de ciddiyetinden ödün vermedi. O sırada kendisi ile fotoğraf çekiminde bulunan ekip ve Hırvatistan'ın ilk kadın Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar- Kitarovic de ciddiyetinden ödün vermemeye çalıştı. Cicak ve Ketarovic, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinliği için bir araya gelmişti.
11.09.2019 Haberler
Zagrep’te futbol zirvesi
Zagrep’te futbol zirvesi Yıldırım Demirören, Hırvatistan Futbol Federasyonu’nun 100. yıl kutlamalarına katıldı, burada birçok ülkenin futbol federasyonu başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu
1.07.2020 Milli Takım