Zekeriya Ünlü'den Kuruçeşme Açıkhava'da müzik ziyafeti
Zekeriya Ünlü'den Kuruçeşme Açıkhava'da müzik ziyafeti Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Zekeriya Ünlü ile Sıra gecesi ekibini ağırladı.
27.07.2022 Cadde
Zekeriya Ünlü kaç yaşında kimdir? Zekariya Ünlü biyografisi...
Zekeriya Ünlü kaç yaşında kimdir? Zekariya Ünlü biyografisi... İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan Zekeriya Ünlü kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şanlıurfa'da 1962 yılında dünyaya gelen Zekeriya Ünlü müzik kariyerine Şanlıurfa sıra gecesi arkadaşları ile devam etmektedir. Peki Zekeriya Ünlü kimdir, kaç yaşında? İşte Zekeriya Ünlü albümleri ve türküleri...
24.04.2021 Cadde
İbo Show yeni bölüm konukları belli oldu! İşte 24 Nisan İbo Show konukları
İbo Show yeni bölüm konukları belli oldu! İşte 24 Nisan İbo Show konukları İbo Show konukları bu hafta kim? Cumartesi akşamları ekrana gelen ve izleyenlere müzik şöleni yaşatan İbo Show'da bu hafta sıra gecesi var. Peki, 24 Nisan İbrahim Tatlıses ile İbo Show'un yeni bölüm konukları kim?
23.04.2021 Cadde
Bir söz söyledi sosyal medya yıkıldı!
Bir söz söyledi sosyal medya yıkıldı! Show Tv'de yayınlanan "Bülent Ersoy Show" sosyal medyayı salladı. Ersoy'un konukları Bülent Serttaş, Sevcan Orhan, Yağız, Zekeriya Ünlü ve Urfa Sıra Gecesi Grubu'ydu. Bir yanda türküler söylenen, bir yanda çiğ köfte yapılan programda renkli görüntüler ortaya çıktı. Diva'nın çiğ köfte yedikten sonra 'Yanıyorum Zekeriya' diye bağırması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.
11.09.2019 Televizyon