Zenit Saint Petersburg

Zenit Saint Petersburg

Son dakika Zenit Saint Petersburg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zenit Saint Petersburg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zenit Saint Petersburg haber sayfamızda...

Zenit Saint Petersburg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 zenit saint petersburg haberi bulunmuştur.
Galatasaray, PSG ile anlaştı! İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam
Galatasaray, PSG ile anlaştı! İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam Gelecek sezon çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcu Leandro Paredes'in transferi için kulübü PSG ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcu için ödeyeceği rakam belli oldu.
17.07.2023 Galatasaray
Rus futbolcu Artem Dzyuba'dan Ukraynalı Mykolenko'ya çok sert yanıt! "Korkmuyorum, binlerce insan sıraya girsin"
Rus futbolcu Artem Dzyuba'dan Ukraynalı Mykolenko'ya çok sert yanıt! "Korkmuyorum, binlerce insan sıraya girsin" Zenit Saint Petersburg'un forveti, Ukraynalı oyuncunun kendisine ve Rusya milli takımının geri kalanına yönelik sert eleştirisine karşılık verdi.
3.03.2022 Dünyadan Futbol
THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid fırtınası
THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid fırtınası THY Euroleague'de bu haftayı Fenerbahçe korona virüs vakalarından dolayı maç yapmadan geçerken, Anadolu Efes ise Rusya'da Zenit'e mağlup oldu.
Anadolu Efes, Zenit deplasmanında mağlup
Anadolu Efes, Zenit deplasmanında mağlup Turkish Airlines Euroleague 23. hafta maçında Anadolu Efes, Rusya deplasmanında Zenit St Petersburg takımına 76-67 mağlup oldu.
Anadolu Efes, Zenit deplasmanında
Anadolu Efes, Zenit deplasmanında Anadolu Efes, THY Eurolegue'in 23. haftasında yarın deplasmanda Rus temsilcisi Zenit Saint Petersburg ile karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague'de Türk takımlarından 2'de 2
THY Euroleague'de Türk takımlarından 2'de 2 THY Euroleague'in 22. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe haftayı galibiyetle kapadı. Efes, Panathinaikos'u, Fener de Zalgiris Kaunas'ı mağlup etti.
THY Euroleague'de 22. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 22. hafta heyecanı  THY Euroleague'de 22. haftanın açılış maçında UNICS Kazan ile Barcelona karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague'de 9. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 9. hafta heyecanı THY Euroleague'de 9. hafta heyecanı yarın ve çarşamba günü oynanacak maçlarla yaşanacak.
Anadolu Efes, ALBA Berlin'e konuk olacak
Anadolu Efes, ALBA Berlin'e konuk olacak THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Anadolu Efes, yarın ALBA Berlin'e konuk olacak.
THY Euroleague'de ikinci hafta heyecanı
THY Euroleague'de ikinci hafta heyecanı THY Euroleague'de ikinci hafta CSKA Moskova ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak maç ile başlayacak.
THY Euroleague’e Fener iyi, Efes kötü başladı
THY Euroleague’e Fener iyi, Efes kötü başladı THY Euroleague’in ilk haftasında Anadolu Efes, Rus ekibi Zenit’e yenilirken, Fenerbahçe Beko ise Sırp temsilcisi Kızılyıldız’ı mağlup etti.
THY Euroleague'de ilk hafta programı
THY Euroleague'de ilk hafta programı THY Euroleague'de 2020-2021 sezonu Anadolu Efes ile Zenit arasında oynanacak maçla başlayacak.
THY Euroleague'de 28. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 28. hafta heyecanı THY Euroleague'in 28. haftasında lider Anadolu Efes sahasında Yunan ekibi Olympiakos ile Fenerbehçe Beko ise Rusya deplasmanda Khimki Moskova ile karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague'de 26. hafta heyecanı devam ediyor
THY Euroleague'de 26. hafta heyecanı devam ediyor THY Euroleague'in 26. haftasında lider Anadolu Efes, Almanya deplasmanda ALBA Berlin ile, Fenerbahçe Beko da rakip sahada İspanyol ekibi Valencia Basket'le karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague'de 22. haftasında Türk takımlarından 2'de 2
THY Euroleague'de 22. haftasında Türk takımlarından 2'de 2 THY Euroleague'de 22. haftasında Anadolu Efes, Sırbistan'da Kızılyıldız'ı, Fenerbahçe Beko da Almanya'da Alba Berlin'i mağlup etti.
THY Euroleague'de temsilcilerimiz sahne alıyor
THY Euroleague'de temsilcilerimiz sahne alıyor THY Euroleague'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında İtalyan ekibi AX Armani Exchange Milano ile Anadolu Efes de İspanyol temsilcisi Real Madrid ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague'de 18. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 18. hafta heyecanı THY Euroleague'in 18. haftası ALBA Berlin - Maccabi FOX Tel Aviv arasında Almanya'da oynanacak müsabaka ile başlayacak.
THY Euroleague'de 16. hafta heyecanı başlıyor
THY Euroleague'de 16. hafta heyecanı başlıyor THY Euroleague'de 16. haftasında Anadolu Efes evinde İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv ile, Fenerbahçe Beko da sahasında İspanyol temsilcisi Valencia Basket ile karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague'de 15. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 15. hafta heyecanı THY Euroleague'in 15. haftasında Türk takımları, Rus ekipleri ile mücadele edecek. Fenerbahçe Zenit'i, Anadolu Efes de CSKA Moskova'yı konuk edecek.
THY Euroleague'de 13. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 13. hafta heyecanı THY Euroleague'de 13. hafta yarın oynanacak Khimki Moskova - ALBA Berlin karşılaşması ile başlayacak.
THY Euroleague'de 12. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 12. hafta heyecanı   THY Euroleague'in 12. haftasında Fenerbahçe Beko evinde ALBA Berlin ile, Anadolu Efes de deplasmanda Saski Baskonia ile karşılaşacak.
THY Euroleague'de 11. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 11. hafta heyecanı THY Euroleague'in 11. haftası Fenerbahçe Beko ile Khimki Moskova arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.
THY Euroleague'de 9. hafta başlıyor
THY Euroleague'de 9. hafta başlıyor THY Euroleague’in 8. haftası Khimki Moskova - Olimpia Milano mücadelesi ile başlayacak.
Euroleague'in 7. haftasında Türk takımları 2'de 2
Euroleague'in 7. haftasında Türk takımları 2'de 2 THY Euroleague'in 7. haftasında Anadolu Efes deplasmanda Olympiakos'u, Fenerbahçe de sahasında Bayern Münih'i mağlup etmeyi başardı.
THY Euroleague’de 7. hafta heyecanı
THY Euroleague’de 7. hafta heyecanı THY Euroleague’de 7. hafta Zenit - Khimki Moskova karşılaşması ile başlayacak.

Benzer Haber Etiketleri

Zenit Saint Petersburg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.