Zerdari

Zerdari

Son dakika Zerdari haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zerdari gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zerdari haber sayfamızda...

Zerdari

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 274 zerdari haberi bulunmuştur.
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
6.04.2024 Gündem
Pakistan gergin seçimde sandık başında: Telefon hizmeti kesildi
Pakistan gergin seçimde sandık başında: Telefon hizmeti kesildi Pakistan, eski Başbakan İmran Han'ın iktidardan düşürülmesinin ardından aylar süren politik gerginlik sonrası sandık başında.
8.02.2024 Dünya
2024 yılında dünya genelinde yapılacak tüm seçimler
2024 yılında dünya genelinde yapılacak tüm seçimler Gezegendeki nüfusun neredeyse yarısına ev sahipliği yapan onlarca ülkede 2024 yılında genel seçimler yapılacak. Bununla birlikte oy kullanma hakkını kullanan vatandaşların sayısının çokluğu, pek de iyiye işaret etmiyor. Öyle ki bu yıl, en sağlam demokrasiler bile bir anlamda test edilecek.
10.01.2024 Dünya
Pakistan Başbakanı Şefir, İslamabad'daki Türk Büyükelçiliğini ziyaret etti
Pakistan Başbakanı Şefir, İslamabad'daki Türk Büyükelçiliğini ziyaret etti Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek, deprem felaketi sonrası açılan taziye defterini imzaladı.
13.02.2023 Dünya
Hakaret etti diye Zerdari’nin başına ödül koydular
Hakaret etti diye Zerdari’nin başına ödül koydular Pakistan Dışişleri Bakanı Bilaval Butto Zerdari’nin başına, Hindistan Başbakanı Narendra Modi’ye hakaret ettiği gerekçesiyle 20 milyon Hindistan Rupisi (yaklaşık 4.5 milyon TL) para ödülü konduğu bildirildi.
24.12.2022 Dünya
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
14.11.2022 Dünya
Pakistan, Biden'ın sözleri üzerine ABD Büyükelçisini çağırdı
Pakistan, Biden'ın sözleri üzerine ABD Büyükelçisini çağırdı Pakistan Dışişleri Bakanı Bilawal Butto Zerdari, ABD Başkanı Joe Biden'in Pakistan'ın herhangi bir uyumsuz nükleer silahlara sahip dünyanın en tehlikeli ülkelerinden biri olabileceğini söylemesinin ardından ABD Büyükelçisi Donald Blome'u çağırdı.
15.10.2022 Dünya
Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı! Erdoğan ticaretteki yeni hedefi duyurdu
Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı! Erdoğan ticaretteki yeni hedefi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü. Görüşme sonrası iki ülke arasında 7 anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada "Pakistan ile savunma sanayii alanında son dönemde geliştirilen somut iş birliği projelerinden memnuniyet duyuyoruz." diyerek ticaretteki yeni hedefi açıkladı. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ise Türkiye'nin düşmanı her zaman Pakistan'ın da düşmanıdır" sözlerini kullandı.
1.06.2022 Haberler
Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı! Erdoğan ticaretteki yeni hedefi duyurdu
Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı! Erdoğan ticaretteki yeni hedefi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü. Görüşme sonrası iki ülke arasında 7 anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada "Pakistan ile savunma sanayii alanında son dönemde geliştirilen somut iş birliği projelerinden memnuniyet duyuyoruz." diyerek ticaretteki yeni hedefi açıkladı. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ise Türkiye'nin düşmanı her zaman Pakistan'ın da düşmanıdır" sözlerini kullandı.
2.06.2022 Siyaset
Pakistan’daki seçimi iktidar partisi kazandı
Pakistan’daki seçimi iktidar partisi kazandı Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir (AJK) bölgesinde Yasama Meclisi seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan İmran Han'ın liderliğindeki Pakistan Adalet Hareketi Partisinin (PTI) kazandığı bildirildi.
26.07.2021 Dünya
Eski Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı
Eski Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı Pakistan'da eski Cumhurbaşkanı ve muhalefetteki Pakistan Halk Partisi (PPP) Eş Başkanı Asıf Ali Zerdari’nin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
12.10.2020 Dünya
İmran Han’ın ‘şehit’ lafı tartışma yarattı
İmran Han’ın ‘şehit’ lafı tartışma yarattı Pakistan Başbakanı İmran Han’ın, mecliste yaptığı konuşmada, terör örgütü El Kaide’nin eski lideri Usame bin Ladin’in ABD tarafından 2011 yılında Pakistan’da öldürülmesi için “şehit edildi” demesi ülkede tartışmaya yol açtı.
27.06.2020 Dünya
Pakistan'da 'darağacından hapishaneye' siyasi liderlik
Pakistan'da 'darağacından hapishaneye' siyasi liderlik Pakistan'ın ilk başbakanının suikaste uğraması 9 yıldan az sürede hükümetin 6 kez değişmesine yol açtı.
12.06.2019 Dünya
Zerdari tutuklandı
Zerdari tutuklandı Eski Pakistan Cumhurbaşkanı, sahte hesaplarla yurtdışına para transferi yaptığı iddiasıyla cezaevine gönderildi.
10.06.2019 Dünya
Eski Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari tutuklandı
Eski Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari tutuklandı Eski Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari, sahte hesaplarla yurtdışına para transferi yaptığı iddiasıyla tutuklandı.
10.06.2019 Dünya
Pakistan'da muhalefet partileri bir araya geldi
Pakistan'da muhalefet partileri bir araya geldi Pakistan'da seçimin ardından muhalefette yer alan partiler, seçimin galibi PTI'ya karşı ortak strateji geliştirmek için buluştu.
31.07.2018 Dünya
‘Ordu, imran Han için çalıştı’
‘Ordu, imran Han için çalıştı’ Pakistan Seçim Komisyonu (ECP), 25 Temmuz’da yapılan federal ve eyalet meclisleri seçimlerine ilişkin kesin olmayan sonuçları açıkladı...
28.07.2018 Dünya
Pakistan'da seçimin kesin olmayan sonuçları açıklandı
Pakistan'da seçimin kesin olmayan sonuçları açıklandı Pakistan Seçim Komisyonu, 25 Temmuz seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarını açıkladı.
28.07.2018 Dünya
Kriket sahasından siyasi zafere
Kriket sahasından siyasi zafere Pakistan’da önceki gün gerçekleştirilen seçimlerden, eski kriketçi İmran Han’ın partisi zaferle çıktı...
26.07.2018 Dünya
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han'dan zafer ilanı!
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han'dan zafer ilanı! Pakistan federal meclis seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre, muhalefette yer alan İmran Han  liderliğindeki PTI seçimi önde götürüyor. Sandalye sayısını 3 kat artıran PTI,  mecliste çoğunluğa ulaştığını savunurken diğer partilerin sonuçlara itirazı  sürüyor. Televizyona çıkan İmran Han, zafer ilan etti.
26.07.2018 Dünya
Pakistan’da kanlı seçim!
Pakistan’da kanlı seçim! Seçim kampanyaları süresince şiddet olaylarına sahne olan Pakistan’da seçim gününde de intihar saldırısı gerçekleşti. Saldırıda en az 31 kişi hayatını kaybetti.
25.07.2018 Dünya
Pakistan'da patlama
Pakistan'da patlama Pakistan'ın Kuetta kentinde kalabalık bir oy kullanma merkezi dışında meydana gelen patlamada 28 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.Kanlı kampanyaların ardından bugün sandığa giden Pakistan'da, seçime de kan bulaştı.Ülkenin batısındaki Kuetta'da polisleri hedef alan bir patlama meydana geldi. Saldırıda en az 28 can kaybı var.akistan'da bugün 105 milyonu aşkın seçmen, oy kullanıyor. 12 bin aday, Pakistan Ulusal Meclisi'ndeki (NA) 272 ve eyalet meclislerindeki 577 sandalye için yarışıyor.Kritik seçimde üç parti ve bir ittifak öne çıkıyor. Anketlere göre, seçim hapisteki eski Başbakan Navaz Şerif'in partisi Pakistan Müslüman Ligi-Navaz (PML-N) ile İmran Han'ın partisi Pakistan Tahrik-i İnsafı (Pakistan Adalet Hareketi - PTI) arasında geçiyor.Suikasta uğrayan eski Başbakan Benazir Butto'nun oğlu Bilaval Butto Zerdari'nin Pakistan Halk Partisi (PPP) ile dini grupların ittifakı olan Muttahida Meclis-i Amal ittifakı'nın (Birleşik E
11.09.2019 Haberler
Son dakika... Katil sürüsü Pakistan'da saldırdı: En az 28 ölü!
Son dakika... Katil sürüsü Pakistan'da saldırdı: En az 28 ölü! Pakistan'ın Kuetta kentinde kalabalık bir oy kullanma merkezi dışında meydana gelen patlamada 28 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.
25.07.2018 Dünya
Pakistan'da oy verme işlemi başladı
Pakistan'da oy verme işlemi başladı Pakistan halkı, 5 yıl boyunca yasama görevini yürütecek federal ve eyalet meclislerinin seçimi için sandık başında. Seçmenler 12 bini aşkın aday arasından federal meclis ve eyalet meclisleri için 849 kişi seçecek
25.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zerdari ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.