Bakan Zeybekci gündemi değerlendirdi
Bakan Zeybekci gündemi değerlendirdi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in TİKA'yı kapatacağına yönelik sözlerine ilişkin, "Hanımefendi, TİKA olmasın, peki ne olsun? Bağlı olduğun efendinin okulları mı olsun? "dedi.
3.06.2018 Ekonomi
Zeybekci: 24 Haziran'dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak
Zeybekci: 24 Haziran'dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, "Türkiye'yi ekonomik anlamda operasyona tabi tutmaya çalışıyorlar, yok öyle bir şey. Asla müsaade etmeyeceğiz. Göreceksiniz, 24 Haziran'dan sonra şahlanan bir Türkiye olacak." dedi.
28.05.2018 Ekonomi
Ekonomi Bakanı Zeybekci Londra'da
Ekonomi Bakanı Zeybekci Londra'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk ve Birleşik Krallık müteahhitlik firmalarının üçüncü ülkelerde başarılı ortak projeler gerçekleştirmesinin, iki ülke arasında diğer konulardaki iş birliğini daha da geliştiren önemli bir katalizör olacağını bildirdi.
14.05.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci'den kur açıklaması
Bakan Zeybekci'den kur açıklaması Proje bazlı teşvik sistemi açıklandı. 135 milyar TL paketin içeriğinde nelerin mevcut olup olmadığı, yatırımların ne zaman devreye gireceği gibi detayları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bloomberg HT'deki canlı yayında anlattı.
11.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri