Zeytin Ağacı

Zeytin Ağacı

Son dakika zeytin ağacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zeytin ağacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zeytin ağacı haber sayfamızda...

Zeytin Ağacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 924 zeytin ağacı haberi bulunmuştur.
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
Bodrum'da kesilen 30 zeytin ağaç için 30 bin lira ceza kesildi
Bodrum'da kesilen 30 zeytin ağaç için 30 bin lira ceza kesildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, tarlasındaki 34 zeytin ağacından 30'unu kesen mülk sahibine 30 bin 150 lira ceza kesildi, hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
22.03.2024 Gündem
Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi
Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi Hatay’ın Altınözü ilçesinde kuvvetli yağışla birlikte etkili olan hortum, zeytin ağaçlarını yerinden söktü.
20.02.2024 Haberler
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Tuba Büyüküstün'den 'gururlu anne' pozu!
Tuba Büyüküstün'den 'gururlu anne' pozu! 'Çemberimde Gül Oya', 'Ihlamurlar Altında', 'Asi', 'Gönülçelen', 'Kara Para Aşk', 'Cesur ve Güzel' ve 'Zeytin Ağacı' gibi yapımlarla tanınan Tuba Büyüküstün, eski eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizlerinin doğum gününde paylaşım yaptı.
20.01.2024 Cadde
Tarımda rakamlar alt üst oldu! Zeytin, Antep fıstığı ve fındıkta alarm
Tarımda rakamlar alt üst oldu! Zeytin, Antep fıstığı ve fındıkta alarm İklim değişikliği ve istilacı türler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tarımsal üretimi tehdit ediyor. Türkiye’nin gıda üretimi ve ihracatında özel bir yere sahip olan zeytin, fındık ve Antep fıstığında bunun yansımaları yakından hissediliyor. Sektör temsilcileri, konuyla ilgili önlem alınması gerektiğinin altını çiziyor.
6.01.2024 Ekonomi
Engebeli araziler zeytin bahçelerine dönüşüyor
Engebeli araziler zeytin bahçelerine dönüşüyor Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “Samsun’da bugün itibarıyla bin dekar alanda zeytin üretiliyor. Yaklaşık 2 bin dönümü aştıktan sonra zeytinin sanayisi de ilimizde artacaktır” dedi.
5.01.2024 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatı ile üretici memnun
Zeytinyağı fiyatı ile üretici memnun Kilis'te yağlık ve sofralık zeytin hasadına başlanmasıyla birlikte zeytinyağı fabrikalarındaki yoğunluk had safhaya ulaştı. Fiyatlar üreticinin yüzünü güldürdü.
20.12.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan zeytin açıklaması
Bakan Yumaklı'dan zeytin açıklaması Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu yıl 180 bin ton civarında olması beklenen zeytinyağı üretimin, stoklar göz önünde bulundurulmasa dahi iç tüketimi karşılayabilecek düzeyde olduğunu belirterek, vatandaşların spekülasyonlara itibar etmemesini istedi.
8.12.2023 Ekonomi
Zeytinler acı diye çöp olmasın! Tek malzeme acılığını alıyor
Zeytinler acı diye çöp olmasın! Tek malzeme acılığını alıyor Zeytinin acısı nasıl alınır? Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi zeytinin tadı acı geldiyse çöpe atmayın. Zeytinin türüne veya işlenmesine göre acılık oluşabilir. Ancak tek malzeme acılığını almaya yetiyor.
16.11.2023 Püf Noktası
Muminun Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Muminun Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Sure adını ilk ayette geçen ‘müminler’ kelimesinden almıştır. Mü’minun suresi Mekke’de inmiştir.
24.10.2023 Sureler
İsyan 'karpuz'la başladı, devamı böyle geldi! 'Susturmak isterseniz başka yol buluruz'
İsyan 'karpuz'la başladı, devamı böyle geldi! 'Susturmak isterseniz başka yol buluruz' İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar devam ederken, Filistinliler de günlerdir hem sosyal medyada hem de polis tarafından meydanlarda yasaklanan Filistin bayrağı yerine 'karpuz' görselleri paylaşıyor. Aynı yöntem 1967’deki Altı Gün Savaşı'ndan sonra da uygulanmıştı. En bilinen simge karpuz olsa da bu isyanı dünyaya duyuran başka semboller de var.
24.10.2023 Dünya
Fener Rum Patriği Bartholomeos: Dua etmeye devam edeceğiz
Fener Rum Patriği Bartholomeos: Dua etmeye devam edeceğiz İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında bombalanan Kilise ve yaşanan ölümler sonrası Fener Rum Patriği Bartholomeos, Yeniköy'de bulunan Kuddusü Şerif Rum Patrikhanesine bağlı Aya Yorgi Kilisesinde düzenlenen ayinin ardından, İsrail-Filistin ve Rusya-Ukrayna savaşları hakkında açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Gündem
Murat Boz yeni işini ilk kez açıkladı!
Murat Boz yeni işini ilk kez açıkladı! Popçu Murat Boz, geçtiğimiz gün Menemen Belediyesi'nin düzenlediği festivalde sevenleriyle buluştu. Oyuncu kimliğiyle de ön planda olan 43 yaşındaki şarkıcıya, binlerce hayranının yoğun ilgi gösterdi. Uzun süredir basına demeç vermeyen Murat Boz, sessizliğini İzmir'de bozdu.
5.09.2023 Cadde
Kaldırımdaki ağaç yüzünden yürüyemediğini iddia eden kişiye tepki! Kendini zincirledi
Kaldırımdaki ağaç yüzünden yürüyemediğini iddia eden kişiye tepki! Kendini zincirledi Kaldırımda yürüyemediğini iddia eden bir kişi ağaçların kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine bölgede kafe işleten Evin Eren kendisini ağaca zincirleyerek eylem yaptı.
30.08.2023 Gündem
Seda Bakan, Ayvalık'ta Hülya Avşar ile karşılaştı!
Seda Bakan, Ayvalık'ta Hülya Avşar ile karşılaştı! Şimdilerde 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezonu için Ayvalık'ta olan Seda Bakan ile Tuba Büyüküstün, Hülya Avşar'la karşılaştı. Bakan, o anları Instagram sayfasından yayınladı.
29.08.2023 Cadde
30 yıllık emekleri tek seferde küle döndü
30 yıllık emekleri tek seferde küle döndü Çanakkale’de çıkan orman yangını yerleşim alanlarını kullanılamaz hale getirdi. O alanlardan birinde hayvancılıkla uğraşan ve 30 yıllık emekleri küle dönen adam, “Çok mücadele verdim emeklerim tek seferde gitti. Tarifi çok zor” dedi.
23.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan son dakika Akbelen açıklaması
Erdoğan'dan son dakika Akbelen açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akbelen'de yaşananlara ilişkin, "Biz çevreci görünümlü marjinallere aldırmıyor, sadece işimize bakıyoruz. Ülkemizin kalkınma kervanını yürütmeye odaklanırken, maşaları ve sahiplerini ise kendi kinleriyle baş başa bırakıyoruz” dedi. Öte yandan Erdoğan fındık alım fiyatlarını da açıkladı.
7.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülke genelinde 6,5 milyon konutu dönüştürmeyi hedefliyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülke genelinde 6,5 milyon konutu dönüştürmeyi hedefliyoruz" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülke genelinde 6,5 milyon konutu dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bunun 1,5 milyonunu İstanbul'da ve en kısa sürede yapmamız, ertelenemez mecburiyet halini almıştır."
7.08.2023 Haberler
Bodrum'daki yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü! Ekipler müdahale ediyor
Bodrum'daki yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü! Ekipler müdahale ediyor Muğla’nın Bodrum ilçesi Türkbükü mahallesinde otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisi ile büyüdü. Yangını havadan ve karadan müdahale başladı.
1.08.2023 Haberler
Muğla'da maden sahaları zeytin bahçesine dönüştü
Muğla'da maden sahaları zeytin bahçesine dönüştü Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 2,5’ini karşılayan Yeniköy Kemerköy Termik Santrali’nin işlevini tamamlayan maden sahaları yeniden aslına uygun olarak rehabilite ediliyor.
26.07.2023 Ekonomi
Zeytinde de doğal afet! Zeytinyağı fiyatları için şok tahmin
Zeytinde de doğal afet! Zeytinyağı fiyatları için şok tahmin Türkiye’nin en önemli zeytin merkezlerinden Manisa Akhisar’da geçen yıl 400 bin tona ulaşan rekoltenin, bu yıl en fazla 50 bin tonda kalacağı belirtiliyor.Zeytin üreticileri kredi borçları nedeniyle endişeli. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Akbuğa, “Bu yıl zeytinyağının litresi 250 liraya çıkarsa kimse şaşırmasın” dedi.
23.07.2023 Gündem
Yalnız hayatlar
Yalnız hayatlar Senarist Özlem Yılmaz, birbirine bağlı yedi öyküden oluşan kitabı “Divan Cadısı”nda okuru kendi inandığı, inanmadığı yalanlara, sahte hayatlara, vicdan hesaplarına, yüzleşmelere ortak ediyor.
9.07.2023 Kültür Sanat
Milas’ın zeytin ağaçları turizme kazandırıldı
Milas’ın zeytin ağaçları turizme kazandırıldı Milas’ın binlerce yıllık zeytin ağaçları, Avrupa Konseyi Kültür Rotaları - Zeytin Ağacı Rotası programına kabul edildi.
8.07.2023 Ege
Gözü yaşlı paylaşımı merak uyandırmıştı! Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi
Gözü yaşlı paylaşımı merak uyandırmıştı! Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı gözü yaşlı selfie ile dikkatleri üzerine çekmişti. Eski Eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Maya ve Toprak ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, hüzünlü paylaşımı hakkında açıklama yaptı.
19.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeytin Ağacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.