İmam bayıldı nasıl yapılır? İmam bayıldı tarifi ve malzemeleri
Sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam İmambayıldı yapılıyor. İmambayıldı ana malzemesi patlıcan olan, soğan ve sarımsak kullanılarak hazırlanan zeytinyağlı mükemmel bir yemek... Yeri geldiğinde meze, yeri geldiğinde zeytinyağlı bir başlangıç olarak sunulan imam bayıldı tarifi için malzemeleri sizinle paylaştık. Peki, imam bayıldı nasıl yapılır?
Ustasından yılbaşı hindisi tarifi
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi fırında hindi pişirmenin püf noktalarını anlattı.
“Ramazanda geleneksel mutfak canlanıyor”
Kanyon’daki Konyalı lokantasının şefi Orhan Sevinç’in iftar için
seçtiği yemekler arasında zeytinyağlı vişneli yalancı sarma var. Sevinç sadece Osmanlı mutfağında bulunduğunu söylediği bu lezzet için “Bunu seçtik çünkü ramazan gelenekleri canlandırır” diyor
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Gönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Gönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Gönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Gönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Gönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
Dostların arasındayız, Gönül'ün sofrasındayız
Gönül Paksoy'un yurtdışındaki sergileri nedeniyle iki yıl ara verdiği şölen sofrası önceki pazar günü yeniden kuruldu. Sofra deyince tek bir sofra değil. Üç masada üç farklı sofra... 100 dolayında "Gönül dostu"nun katıldığı şölen dört saat sürdü
Tatilde kilo almayın!
Tatile çıkarken "Eyvah, kilo alacağım" diye düşünmeyin. Aksine, bu dönemi kilo vermek için ideal bir zaman dilimi olarak görün ve önerilerimize bir göz atın
Tatilde kilo almamanın yolları
Tatile çıkarken "Eyvah, kilo alacağım" diye düşünmeyin. Aksine, bu dönemi kilo vermek için ideal bir zaman dilimi olarak görün ve önerilerimize bir göz atın
Annenizin mutfağı sizleri bekliyor..
Unutulmuş yüzlerce Akdeniz yemeğini sofralara taşıyan Uluslararası Akdeniz Mutfakları Konservatuvarı'nın sloganı: Fast food'u bırakıp anne mutfağına dönmeliyiz