Zikar

Zikar

Son dakika Zikar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zikar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zikar haber sayfamızda...

Zikar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89 zikar haberi bulunmuştur.
Irak Hakkında Bilgiler; Irak Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Irak Hakkında Bilgiler; Irak Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde yüzlerce ülke bulunmaktadır. Her ülkenin kendine ait bayrağı vardır. Ülkelerin özellikleri; bulundukları coğrafyaya, ülkede bulunan potansiyele, nüfusa, coğrafi konuma ve daha birçok farklı özelliğe göre değişiklik göstermektedir. Birçok ülke için önemli olan noktalar vardır. Irak Cumhuriyeti de dünya üzerinde bulunan kendine ait özellikleri olan ülkelerden biridir. Irak hakkında bilgiler, Irak bayrağı anlamı, nüfusu, başkenti, parası ve diğer özellikleri ile ilgili detayları derledik.
2.01.2024 Dünya
Irak'ta sel yağışı etkili oldu! 3 kentte resmi tatil ilan edildi
Irak'ta sel yağışı etkili oldu! 3 kentte resmi tatil ilan edildi Irak’ta etkili olan şiddetli yağışlar sele neden olurken, 3 kentte resmi tatil ilan edildi.
26.03.2023 Haberler
Irak'ta sel yağışı etkili oldu! 3 kentte resmi tatil ilan edildi
Irak'ta sel yağışı etkili oldu! 3 kentte resmi tatil ilan edildi Irak’ta etkili olan şiddetli yağışlar sele neden olurken, 3 kentte resmi tatil ilan edildi.
26.03.2023 Dünya
Irak'ta valilik binası ateşe verildi
Irak'ta valilik binası ateşe verildi Irak’ın güneyindeki Zikar kentinde valilik binası önünde toplanan protestocular valilik binasını ateşe verdi.
4.10.2022 Haberler
Irak'ta valilik binası ateşe verildi
Irak'ta valilik binası ateşe verildi Irak’ın güneyindeki Zikar kentinde valilik binası önünde toplanan protestocular valilik binasını ateşe verdi.
4.10.2022 Dünya
Irak’ta Koordinasyon Grubu ve Sadr Grubu destekçilerinden karşılıklı protesto
Irak’ta Koordinasyon Grubu ve Sadr Grubu destekçilerinden karşılıklı protesto Şii Koordinasyon Grubu'nun, Irak'ın başkenti Bağdat’taki Yeşil Bölge yakınlarında protesto düzenlemesinin ardından Sadr Grubu destekçileri de Bağdat başta olmak üzere 10 kentte meclisin feshedilmesi için sokağa döküldü.
12.08.2022 Haberler
Hicri Yılbaşı ne zaman hangi gün? Hicri Takvime göre Yılbaşı hangi gün önemi nedir?
Hicri Yılbaşı ne zaman hangi gün? Hicri Takvime göre Yılbaşı hangi gün önemi nedir? Hicri Yılbaşı ne zaman hangi gün soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Müslümanlar Hicri takvime göre yılbaşı hangi gün ve bu yıl hangi tarihte sorularına yanıt arıyor. Peki Hicri Yılbaşı nasıl ortaya çıktı önemi nedir?
29.07.2022 Bilgi Rehberi
Irak’ta Süleymani’nin ölüm yıl dönümü resmi tatil ilan edildi
Irak’ta Süleymani’nin ölüm yıl dönümü resmi tatil ilan edildi Irak’ta İranlı General Kasım Süleymani ile Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis’in ölümünün 2'nci yıl dönümü nedeniyle 14 vilayette resmi tatil ilan edildi.
3.01.2022 Dünya
Irak, güneydeki iki petrol sahasında gaz üretimi projesine başladı
Irak, güneydeki iki petrol sahasında gaz üretimi projesine başladı Irak, ülkenin güneyindeki Zikar kentinde iki petrol sahasında günlük 200 milyon fit küp gaz kapasiteli yatırım projesinin başladığını duyurdu.
19.09.2021 Ekonomi
Irak'taki yangın faciasında 5 yakınını kaybetti: Biz insan değil miyiz?
Irak'taki yangın faciasında 5 yakınını kaybetti: Biz insan değil miyiz? Irak'ın güneyindeki Zikar vilayetinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede 5 yakınını kaybeden Udey Cabiri, "Hastanede yangın söndürme cihazı bile yok. Biz insan değil miyiz?" dedi.
13.07.2021 Dünya
Irak'taki korona hastanesindeki yangında ölü sayısı artıyor!
Irak'taki korona hastanesindeki yangında ölü sayısı artıyor! Irak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede dün akşam saatlerinde çıkan yangında ölü sayısının 23 artarak 64'e yükseldiği bildirildi.
13.07.2021 Dünya
Son dakika: Irak'ta facia! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Son dakika: Irak'ta facia! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Son dakika haberine göre, Irak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 41'e yükseldiği bildirildi. Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, bazı bakanlar ve güvenlik yetkilileriyle, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede çıkan yangını görüşmek için acil bir toplantı düzenledi.
13.07.2021 Dünya
Irak'ta yangın faciası
Irak'ta yangın faciası Irak'ta Kovid-19 hastalarının kaldığı hastanede çıkan yangında ölenlerin sayısının 36'ya yükseldiği bildirildi.
12.07.2021 Haberler
Son dakika... Irak'ta siyah mantar kaynaklı can kaybı!
Son dakika... Irak'ta siyah mantar kaynaklı can kaybı! Irak'ta, Hindistan'da 200'den fazla kişinin ölümüne yol açan siyah mantar enfeksiyonundan ilk ölüm vakası kaydedildi. Hindistan'da yaklaşık 10 bin kişinin enfekte olduğu siyah mantar hastalığı 200'den fazla kişinin ölümüne neden oldu.
31.05.2021 Dünya
Katoliklerin ruhani lideri Papa, Kuran-ı Kerim dinledi
Katoliklerin ruhani lideri Papa, Kuran-ı Kerim dinledi Katoliklerin dini lideri Papa Franciscus, Irak ziyaretine, Hazreti İbrahim'in doğum yeri olduğuna inanılan Nasiriye vilayetindeki Ur kentinde Kur'an-ı Kerim dinledi.
6.03.2021 Haberler
Son dakika! Katoliklerin ruhani lideri Papa, Kuran-ı Kerim dinledi
Son dakika! Katoliklerin ruhani lideri Papa, Kuran-ı Kerim dinledi Gelen bir son dakika haberine göre; Katoliklerin dini lideri Papa Franciscus, Irak ziyaretine, Hazreti İbrahim'in doğum yeri olduğuna inanılan Nasiriye vilayetindeki Ur kentinde Kur'an-ı Kerim dinledi.
6.03.2021 Gündem
Papa, Zikar'daki antik Ur kentine geldi
Papa, Zikar'daki antik Ur kentine geldi Katoliklerin dini lideri Papa Franciscus, Irak ziyaretine, Hazreti İbrahim'in doğum yeri olduğuna inanılan Zikar (Nasiriye) vilayetindeki Ur kentinde devam ediyor.
6.03.2021 Dünya
Irak'ın Zikar vilayetindeki gösterilerde 16 kişi yaralandı
Irak'ın Zikar vilayetindeki gösterilerde 16 kişi yaralandı Irak’ın güneyindeki Zikar vilayetinde Vali Nazım Waili’nin istifasını talep eden göstericiler ile güvenlik güçleri arasında çıkan arbedede 16 kişinin yaralandığı bildirildi.
25.02.2021 Dünya
Irak Zikar’da göstericilere saldırı sonrası sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Irak Zikar’da göstericilere saldırı sonrası sokağa çıkma yasağı ilan edildi Irak’ın güneyindeki Zikar vilayetinde (Nasiriye) Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlılarının göstericilere saldırması sonrası sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
27.11.2020 Dünya
Irak Meclisi "borçlanma yasasını" onayladı
Irak Meclisi "borçlanma yasasını" onayladı Irak Meclisi, memur maaşlarının ödenmesi amacıyla hükümetin sunduğu borçlanma yasasını onayladı.
12.11.2020 Ekonomi
Irak'ta maaşları iki aydır ödenmeyen memurlar greve gitti
Irak'ta maaşları iki aydır ödenmeyen memurlar greve gitti Irak'ta yüzlerce memur, maaşlarının iki aydır ödenmemesine tepki olarak genel grev başlattı.
8.11.2020 Ekonomi
Irak'ta maaşları iki aydır ödenmeyen memurlar greve gitti
Irak'ta maaşları iki aydır ödenmeyen memurlar greve gitti Irak'ta yüzlerce memur, maaşlarının iki aydır ödenmemesine tepki olarak genel grev başlattı.
8.11.2020 Dünya
Irak'tan 4 milyar dolarlık anlaşma!
Irak'tan 4 milyar dolarlık anlaşma! Irak Petrol Bakanlığı, Japon J.G.C Şirketi ile günde 55 bin varil petrol kapasiteli güney rafinerilerinde kalan maddelerin yeniden işlenmesi projesi için 4 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzaladı.
2.10.2020 Uzmanpara
Corona virüs hastalarına oksijen tüpü yetiştirme paniği
Corona virüs hastalarına oksijen tüpü yetiştirme paniği Irak’ta corona virüs hastalarının yakınları oksijen tüpü almak için sıraya girip, aldıkları oksijen tüplerini koşarak hastaneye götürdü.
28.06.2020 Dünya
Irak'ta 1 günde en yüksek corona virüs vaka sayısı!
Irak'ta 1 günde en yüksek corona virüs vaka sayısı! Irak'ta yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 2 bin 200 vaka kaydedildi. Bu sayısının bir günde tespit edilen en yüksek vaka sayısı olduğu belirtildi.
24.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zikar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.