Zincir

Zincir

Son dakika zincir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zincir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zincir haber sayfamızda...

Zincir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.528 zincir haberi bulunmuştur.
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti Sahibi olduğu Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun verdiği “Karşında biz ve dev Migros var” ifadelerini kullanması tepki çekmişti.
23.04.2024 Gündem
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı!
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı! Kafe ve restoran fiyatlarının pahalı hale gelmesinden şikayet eden vatandaşlar, sosyal medyada boykot çağrısında bulundu. Ancak birçok kafe ve restoranda mekanların dolu olduğu görüldü. İşletme sahipleri de, boykot olmadığını söyledi.
21.04.2024 Gündem
Sıcak havalar serayı hızlı olgunlaştırdı
Sıcak havalar serayı hızlı olgunlaştırdı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin dünyada dördüncü sırada olduğu sera üretiminde, çiftçilerin düşen fiyatlarla zararda olduğuna dikkat çekti.
21.04.2024 Ekonomi
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Özel ekip kurulmuştu! Bursa'nın kabusu olan gelin-kaynana yakalandı
Özel ekip kurulmuştu! Bursa'nın kabusu olan gelin-kaynana yakalandı 15 yaşındaki gelinin 29 suç kaydı, kaynananın 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası var. Bursa'da yakalanmaları için özel ekip kurulan gelin ve kaynana suçüstü yakalandı.
11.04.2024 Haberler
Özel ekip kurulmuştu! Bursa'nın kabusu olan gelin-kaynana yakalandı
Özel ekip kurulmuştu! Bursa'nın kabusu olan gelin-kaynana yakalandı 15 yaşındaki gelinin 29 suç kaydı, kaynananın 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası var. Bursa'da yakalanmaları için özel ekip kurulan gelin ve kaynana suçüstü yakalandı.
11.04.2024 Gündem
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de Turizmden havacılığa, yeme - içmeden tekstile 65 markası bulunan Dorak Holding, yatırımlara hız vermeye hazırlanıyor. Bir basın buluşması düzenleyen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, mayıs - haziran ayları arasında halk arz planladıklarını da kaydetti.
9.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Refah payı artışı yapılacak mı? En düşük emekli maaşında tahminler değişti
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Refah payı artışı yapılacak mı? En düşük emekli maaşında tahminler değişti Mart ayı enflasyon rakamının netleşmesiyle birlikte emeklilere zam için son 3 veri kaldı. Peki emeklilere 6 aylık enflasyon verisinin açıklanmasının ardından refah payı verilecek mi? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
7.04.2024 Ekonomi
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
30.03.2024 Haberler
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
 42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
31.03.2024 Ekonomi
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
BM araştırması: Dünyada her gün 1 milyar öğün israf ediliyor
BM araştırması: Dünyada her gün 1 milyar öğün israf ediliyor Birleşmiş Milletler Çevre Programı tarafından yayınlanan rapor, 2022 yılında günde en az 1 milyar öğün israf edildiğini ortaya koydu.
28.03.2024 Dünya
Kız çocuğunun sırtına vurup yere düşürdü! 'Benim önümden kimse geçemez’
Kız çocuğunun sırtına vurup yere düşürdü! 'Benim önümden kimse geçemez’ Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı.
27.03.2024 Gündem
Emeklilere özel kampanya ve indirim! Düzenleme ne zaman hayata geçecek?
Emeklilere özel kampanya ve indirim! Düzenleme ne zaman hayata geçecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emeklilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamının CHP'li belediyeler olduğunun altını çizen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borcu, son 5 yılda 20 katına çıkmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iflas bayrağını çekmiş vaziyette. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyeler de aynı durumda" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Emekliye markette indirim
Emekliye markette indirim Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, tüm engellere ve finansal krizlere rağmen Türkiye ekonomisinin istikrarla büyüdüğüne dikkati çekerek, yıl sonu itibarıyla enflasyonun düşüşe geçeceğini söyledi.
26.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar! Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı...
Son dakika: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar! Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Japonya'da süpermarket satışları artış gösterdi
Japonya'da süpermarket satışları artış gösterdi Japonya'da zincir marketlerin ciroları kasım ayında yıllık bazda üst üste 12'nci ayında da artış gösterdi.
25.03.2024 Uzmanpara
'Sihirbaz' sahalara geri döndü!
'Sihirbaz' sahalara geri döndü! Şampiyon jokey Halis Karataş dört aylık aranın ardından sahalara geri döndü. Türk atçılığının sembol ismine, Veliefendi Hipodromu’nda Hipodrom.com tarafından çiçek takdim edildi.
22.03.2024 Diğer
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı
Meral Akşener'in esnaf ile oy pazarlığı Antalya'da esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylarına oy vermeyeceğini söyleyen bir esnafla pazarlık ederek, ailesinden en az 1 kişinin kendilerine oy vermesini istedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz!
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı.
16.03.2024 Haberler
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Yerli muzda ‘duble’ oyun
Yerli muzda ‘duble’ oyun Üreticinin elinden çıkan yerli muz, tüccar ve tedarikçide iki farklı hileye konu oluyor. Yerli muzun ‘duble muz’ olarak nitelenen iyi kalite kısmı ithal etiket vurularak iki katı fiyata satılırken, ikinci kalite kısımları markete ilk kalite yerli muz fiyatına veriliyor.
16.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zincir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.