“Türkiye’nin tanıtımı önce mideden geçiyor”
“Türkiye’nin tanıtımı önce mideden geçiyor” Kayseri yemekleri üzerine kitap çıkaran Hayrünnisa Gül, Köşk’te vermiş olduğu davetlerde de yöresel mutfağımızı tanıttığını söylüyor, “Büyük bir mesuliyet, yabancılara Türkiye’yi tanıtıyorsunuz. Mideden geçiyor tanıtım önce” diyor: “Ama siz zannediyorsunuz ki ben söylüyorum, yapıyorlar... Öyle olmuyor. Tedarikçisinden servisine kadar büyük bir emek... Kendi eviniz, kendi mutfağınız gibi yürekten sahip çıkmanız lazım”
27.06.2015 Pazar
Yumurta üzerine 'yumurtlama tarihi' yazılacak
Yumurta üzerine 'yumurtlama tarihi' yazılacak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, “Türk Gıda Kodeksi Yumurta ve Yumurta Ürünleri Tebliği’’ pek çok konuda yeni düzenleme getiriyor. Üreticilerin bir grubu tebliğin beklentileri karşılamadığı, bir grubu da yumurtanın aklanacağı görüşünde
18.12.2014 Ekonomi
Petrol fiyatları geçen yıla göre yüzde 47 arttı
Petrol fiyatları geçen yıla göre yüzde 47 arttı Petrol Sanayi Derneği(PETDER), geçen yıl ortalamasına göre ham petrol fiyatlarının yüzde 47 düzeyinde artış gösterdiğini vurgulayarak, vergilerin ve dünya petrol fiyatlarının akaryakıt fiyatlarını belirleyen en önemli etken olduğunu kaydetti.
14.12.2010 Ekonomi
OPET’ten LPG’li araçlara özel
OPET’ten LPG’li araçlara özel OPET, LPG’li araçlara özel Türkiye’nin ilk “SAE 10W/40” motor yağını pazara sundu.
11.11.2007 Otomobil