Ziya Ünsal

Ziya Ünsal

Son dakika Ziya Ünsal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ziya Ünsal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ziya Ünsal haber sayfamızda...

Ziya Ünsal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 272 ziya ünsal haberi bulunmuştur.
Namal isyan etti! 'Bu vebal nasıl ödenecek?'
Namal isyan etti! 'Bu vebal nasıl ödenecek?' Kardemir Karabükspor eski Başkanı Sedat Namal, eski yönetici Mahir Acar'ın eline ulaşan ödeme emri sonrası girdiği bunalım sonucu intiharının ardından Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
İlk kez 7 gol atıldı
İlk kez 7 gol atıldı Fenerbahçe bu sezon ilk kez bir maçta 7 gol birden attı. Daha önce Kayserispor deplasmanında 5 gol bulan sarı-lacivertliler, Karabükspor karşısında gol şov yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Karabükspor'dan Süper Lig'e 4. kez veda
Karabükspor'dan Süper Lig'e 4. kez veda Kardemir - Demir-çelik işçileri tarafından 49 yıl önce kurulan Kardemir Karabükspor'un, bitime 6 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e 4. kez veda etmesi kesinleşti
1.07.2020 Futbol
Karabükspor’u böyle bitirdiler! Bomba iddia...
Karabükspor’u böyle bitirdiler! Bomba iddia... Kardemir Karabükspor’la ilgili Ankara’daki bir bağımsız denetleme şirketinin raporları, ‘vurgunun’ boyutlarını gözler önüne serdi. Bir yıl içinde 3 menajerlik şirketine 11 milyon 393 bin TL’lik fatura kesilmiş. İşin ilginci, bu şirketlerden tek bir oyuncu bile alınmamış!
1.07.2020 Futbol
Değişim rüzgarları esen Karabükspor'da kötü "en"ler
Değişim rüzgarları esen Karabükspor'da kötü "en"ler Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan ancak ilerleyen haftalarda sportif başarısızlığın yanında ekonomik sıkıntılar da çeken Kardemir Karabükspor, 24 maçlık periyotta 3 başkan, 3 teknik adam ve çok sayıda oyuncu değiştirdi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor’un yeni başkanı Mehmet Aytekin oldu!
Karabükspor’un yeni başkanı Mehmet Aytekin oldu! Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Karabükspor olağanüstü genel kurulunda Sportif A.Ş. olma yolunda karar alınırken, mevcut yönetim aday olmadı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı kongrede, bir üye aday olan başkana adaylığını geri çekmesini ve kulübün valiye teslim edilmesini istedi. Kongrede aday olmayan mevcut Başkan Ziya Ünsal, burada yaptığı konuşmada görevde oldukları sürece kulübün kasasına giren ve çıkan paraların nerelere harcandığını tek tek açıkladı.Tek liste ile gidilen seçimde esnaflık yapan Mehmet Aytekin başkanlığa seçildi.
21.02.2018 Futbol
Kardemir Karabükspor'da Aytekin dönemi
Kardemir Karabükspor'da Aytekin dönemi Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanlığına Mehmet Aytekin seçildi.
1.07.2020 Futbol
Kardemir Karabükspor'da deprem!
Kardemir Karabükspor'da deprem! Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal, 21 Şubat Çarşamba günü yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olmayacaklarını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor’da Beşiktaş hazırlıkları sürüyor
Karabükspor’da Beşiktaş hazırlıkları sürüyor Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
1.07.2020 Futbol
Kardemir Karabükspor çıkış peşinde
Kardemir Karabükspor çıkış peşinde Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında aldıkları Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
1.07.2020 Futbol
Kardemir Karabükspor'da olağanüstü genel kurul kararı
Kardemir Karabükspor'da olağanüstü genel kurul kararı Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, olağanüstü genel kurul kararı aldı.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor, lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor
Karabükspor, lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor Demir-çelik işçileri tarafından 49 yıl önce kurulan ve Süper Lig'de 10. sezonunu geçiren Kardemir Karabükspor, lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor Cem Özdemir'i kadrosuna kattı
Karabükspor Cem Özdemir'i kadrosuna kattı Kırmızı-mavili ekip, Demir Grup Sivasspor'dan Cem Özdemir'i kadrosuna kattı
1.07.2020 Futbol
Servis kazasında ölenler son yolculuğuna uğurlandı
Servis kazasında ölenler son yolculuğuna uğurlandı Karabük’te dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3’ü işçi 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı. KARDEMİR'e 24:00 - 08:00 vardiyası için işçi götüren Şükrü Parlakçı (66) idaresindeki 78 S 0292 plakalı servis otobüsü, dün gece saat 23.20 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde rampa aşağı inerken freni boşalması sonrası kontrolden çıkarak Mustafa Sarı’ya ait evin garaj kısmına ve garajdaki 78 EA 159 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada servis midibüsünde bulunan sürücü Parlakçı ile işçilerden Saffet Toğlu (44), Osman Özdemir (45) ve Yasin Çelikkafa (32) hayatını kaybederken, Kamil Ünal ile İsmet Küçükzoroğlu ise yaralanmıştı. Yaklaşık 2.5 saat süren çalışma sonrası cesetleri sıkıştıkları beton yığının altından çıkaran şoför ve işçiler için Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ. haddehane meydanında meydanın cenaze töreni düzenlendi. Törene, Karabük Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, TSO Başkanı Tuncay Özcan, Meclis Başkanı Timurçin Saylar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Karabükspor Kulüp Başkanı Ziya Ünsal, Çelik - İş Sendikası Genel Merkez ve Şube yöneticileri ile KARDEMİR işçileri katıldı. İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından tek tek cenaze namazları kılınan işçilerden Saffet Toğlu (44) ve Yasin Çelikkafa (32) ile sürücü Şükrü Parlakçı için daha sonra öğle namazına müteakip Esentepe mahallesinde cenaze namazı kılındı. İşçilerden Toğlu ve Çelikkafa Kapullu mahallesi Küpler mezarlığına defnedilirken, sürücü Parlakçı ise Kastamonu’nun Araç ilçesinde toprağa verilecek. İşçilerden Osman Özdemir ise ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kapullu mahallesinde toprağa verilecek.
11.09.2019 Yaşam
Kazada ölen KARDEMİR işçileri defnedildi
Kazada ölen KARDEMİR işçileri defnedildi Karabük'te, KARDEMİR işçilerini taşıyan servis otobüsünün kontrolden çıkarak bir eve girdiği kazada ölen 4 kişinin cenazesi toprağa verildi.
22.01.2018 Gündem
Karabükspor iyi başlamak istiyor
Karabükspor iyi başlamak istiyor Kulüp başkanı Ünsal, "Taraftarımızın önünde ligin ikinci yarısının ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor, Leandrinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı
Karabükspor, Leandrinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı Kardemir Karabükspor, daha önce prensipte anlaştığı ve dün sağlık kontrolünden geçirdiği Leandrinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Göztepe, Kardemir Karabükspor'dan Poko'yu kadrosuna kattı
Göztepe, Kardemir Karabükspor'dan Poko'yu kadrosuna kattı Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kardemir Karabükspor'da gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çeken Poko’yu renklerine bağladı.
1.07.2020 Futbol
Ergin Keleş, Karabükspor'da
Ergin Keleş, Karabükspor'da Kardemir Karabükspor, dün prensipte anlaşamaya vardığı Ergin Keleş ile resmi sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor başkanı ikinci yarıdan umutlu
Karabükspor başkanı ikinci yarıdan umutlu Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal, sezonun ikinci yarısında daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor’da kamp çalışmaları sürüyor
Karabükspor’da kamp çalışmaları sürüyor Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ziya Ünsal:   “Lig durumu içerisinde belli bir düzeye ve kapasiteye getirecek oyuncularımız var”
8.01.2018 Futbol
Kardemir Karabükspor'a İsveçli orta saha!
Kardemir Karabükspor'a İsveçli orta saha! Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, İsveç 2. Lig takımlarından Norrby'nin orta saha oyuncusu Adam Stahl ile sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor'da transfer çalışmaları sürüyor
Karabükspor'da transfer çalışmaları sürüyor Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanı Ziya Ünsal, ara transfer döneminde takıma yapacakları takviyelerle ligde kalma hedefi doğrultusunda ikinci yarıya hazırlanacaklarını söyledi.
1.07.2020 Futbol
"Karabük bunu aşacaktır"
"Karabük bunu aşacaktır" Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal, Süper Lig'de kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Kardemir Karabükspor'un en istikrarlıları: "yabancılar"
Kardemir Karabükspor'un en istikrarlıları: "yabancılar" Sezona ilk 10 hedefiyle başlayan ancak hem sportif hem de ekonomik açıdan zor günler geçiren ve Süper Lig'in dibine adeta demir atan Kardemir Karabükspor'da yabancı oyuncular istikrarlarıyla ön plana çıktı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ziya Ünsal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.