Zonguldakspor

Zonguldakspor

Son dakika Zonguldakspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zonguldakspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zonguldakspor haber sayfamızda...

Zonguldakspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 230 zonguldakspor haberi bulunmuştur.
Erkan Öncel: Transfer tahtasını açmayı planlıyoruz!
Erkan Öncel: Transfer tahtasını açmayı planlıyoruz! Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, yeşil-beyazlılarda transfer tahtasını açmak için gereken tutarı açıkladı.
21.03.2024 2.Lig
Bülent Uygun: Hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim!
Bülent Uygun: Hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bir üniversitenin düzenlediği panelde açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Sivasspor
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı!
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı! Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı, düzenlenen muhteşem bir törenle kupası aldı.
20.03.2024 Basketbol
Körfezin incileri madalyaları aldı
Körfezin incileri madalyaları aldı ​Başkan Yücel Yılmaz Aslan Yol Burhaniye Belediyespor oyuncularını başarılarından dolayı tebrik etti.
14.10.2023 Ege
Bakan Bayraktar önce esnafı ziyaret etti sonra Togg'un direksiyonuna geçti
Bakan Bayraktar önce esnafı ziyaret etti sonra Togg'un direksiyonuna geçti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Togg'un direksiyonuna geçti. Bayraktar Maden Müzesi'ne Togg ile gitti.
13.10.2023 Haberler
Bakan Bayraktar önce esnafı ziyaret etti sonra Togg'un direksiyonuna geçti
Bakan Bayraktar önce esnafı ziyaret etti sonra Togg'un direksiyonuna geçti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Togg'un direksiyonuna geçti. Bayraktar Maden Müzesi'ne Togg ile gitti.
13.10.2023 Gündem
Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı Milano'da
Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı Milano'da Pınar Dilşeker, nişanlısı İsmail Recai Şanlı ile Milano'ya gitti. Dilşeker, Şanlı ile tatil fotoğraflarını "Milano masalı" notuyla paylaştı.
20.03.2023 Cadde
Durmuş Ali Çolak: Jesus'un Fenerbahçe'si bizim rekoru kırar
Durmuş Ali Çolak: Jesus'un Fenerbahçe'si bizim rekoru kırar Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de 1987-1989 yılları arasında forma giyen ve sarı-lacivertlilerin 103 golle şampiyonluk yaşadığı takımda görev alan Durmuş Ali Çolak, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. 
19.12.2022 Fenerbahçe
1907 Fenerbahçe Derneği'nin 30'uncu yılı kutlandı
1907 Fenerbahçe Derneği'nin 30'uncu yılı kutlandı 1907 Fenerbahçe Derneği, 30'uncu yılını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen özel bir gece ile kutladı.
25.11.2022 Fenerbahçe
Yük treninin çarptığı futbolcu Aytunç Topaloğlu hayatını kaybetti
Yük treninin çarptığı futbolcu Aytunç Topaloğlu hayatını kaybetti Zonguldak’ta 35 yaşındaki futbolcu Aytunç Topaloğlu yük treninin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
27.08.2022 Haberler
Feci son! Futbolcu Aytunç Topaloğlu trenin altında kalarak can verdi
Feci son! Futbolcu Aytunç Topaloğlu trenin altında kalarak can verdi Zonguldak’ta 35 yaşındaki futbolcu Aytunç Topaloğlu yük treninin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Topaloğlu’nun Kilimli Belediyesi’nde personel olarak çalıştığı öğrenildi.
27.08.2022 Gündem
ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme! Galatasaray anlaşma sağladı
ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme! Galatasaray anlaşma sağladı Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferi için uğraş verdiği Konyaspor'un futbolcusu Abdülkerim Bardakçı transferinde Galatasaray hem oyuncu hem de kulüple prensip anlaşmasına vardı. İşte sarı-kırmızılı takımın 27 yaşındaki stoper için ödeyeceği bonservis bedeli ve detaylar...
24.06.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 23 milyon euroya Premier Lig'e transfer oluyor
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 23 milyon euroya Premier Lig'e transfer oluyor Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun 23 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibinin yolunu tutacağı öne sürüldü. Öte yandan Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcunun transferinin ardından oluşacak boşluğu dolduracağı isim de belli oldu. İşte detaylar...
22.06.2022 Fenerbahçe
İstanbul'dan kaçtılar! Ünlüler tatil sezonu açtı
İstanbul'dan kaçtılar! Ünlüler tatil sezonu açtı Yoğun sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte gösteri dünyasının tanınmış simaları, rotayı tatil beldelerine çevirdi; kimi Bodrum'a gitti, kimi Çeşme'ye tercih etti. İşte masmavi denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran ünlüler ve objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
17.06.2022 Cadde
Zonguldakspor Kömürspor'dan Ankara Demirspor'a sert tepki
Zonguldakspor Kömürspor'dan Ankara Demirspor'a sert tepki 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, dün oynadıkları Ankara Demirspor maçında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.
14.02.2022 2.Lig
Recep Uçar: 'Hedefimiz Süper Lig'
Recep Uçar: 'Hedefimiz Süper Lig' Spor Toto 1. Lig’de lider durumda bulunan Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Başarılı çalıştırıcı, Atakan, Atalay ve Hasic transferlerine dikkat çekerek, “Kadromuza kaliteli oyuncular dahil ettik” dedi.
31.01.2022 1.Lig
Eski futbolcu ve futbol hakemi Onursal Uraz hayatını kaybetti
Eski futbolcu ve futbol hakemi Onursal Uraz hayatını kaybetti Galatasaray, Hacettepe, Gençlerbirliği, Güneşspor, Şekerspor ve Balıkesirspor formasıyla top koşturan Onursal Uraz, bugün yaşamını yitirdi.
25.07.2021 Futbol
Şampiyon şehir maziyi arıyor
Şampiyon şehir maziyi arıyor Türk futbolunun 5. şampiyonu Bursaspor, 2 yıldır mutsuz olsa da tarihiyle ve kültürüyle gelecek günlere yelken açmaya çalışıyor.
16.10.2020 BursaSpor
Şampiyon şehir maziyi arıyor
Şampiyon şehir maziyi arıyor Yeşil-beyazlılar 2009-10 sezonunda Süper Lig zaferini aldıktan sonra Avrupa sahnesini de gördü, alt lige düşmenin acısını da çekti. Ancak 2018’den beri bir türlü toparlanamayan Timsah, şehrinin desteğini bekliyor, ‘Yeniden Zirve’ parolası ve Vakıfköy’den yetişen gençleriyle onur mücadelesi veriyor.
16.10.2020 Anadolu Kaplanları
Beşiktaş sezon açılışlarında başarılı
Beşiktaş sezon açılışlarında başarılı Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna yarın deplasmanda Trabzonspor maçıyla başlayacak Beşiktaş'ta ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar göz dolduruyor.
12.09.2020 Beşiktaş
Süleyman Caner: Yeni sezonda yeni bir çime kavuşacağız
Süleyman Caner: Yeni sezonda yeni bir çime kavuşacağız TFF 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, yeni sezonda yeni bir çime kavuşacaklarını söyledi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
'Yetenekli oyuncuları hevesli antrenörler doğurur'
'Yetenekli oyuncuları hevesli antrenörler doğurur' Futbola adımını Vefa Kulübü’nde, profesyonelliğe DE Düzcespor’da attı. Zonguldakspor’la yıldızını parlattı. Daha sonra yolu Karşıyaka’YLA kesişti. kariyerini Menemenspor’da noktaladı. Futboldan kopamadı antrenörlük yaptı. O, ömrünü futbola adamış bir isim: Erhan Özalp...
3.06.2020 Ege
Altınordu’nun misyonu turk futbolunu sırtlayacak
Altınordu’nun misyonu turk futbolunu sırtlayacak Mücadeleci karakterini, antrenörlük yaşantısında da sürdürdü...
25.04.2020 Ege
Manisaspor profesyonel liglere veda edebilir
Manisaspor profesyonel liglere veda edebilir Ege Bölgesi ile Manisa'yı 6 sezon Süper Lig'de temsil eden ve daha sonra TFF 3. Lig'e kadar gerileyen Manisaspor'un, son sırada yer aldığı TFF 3. Lig 1. Grup'ta bu hafta alınacak sonuçlara göre Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşebilir.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! Barış Alıcı, Cebrail Akbulut, Okan Turp...
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! Barış Alıcı, Cebrail Akbulut, Okan Turp... Fenerbahçe, ayrılan genç oyuncular için bilgilendirme yaptı. Buna göre; Cebrail Akbulut Zonguldakspor’a, Okan Turp Bandırmaspor’a, Barış Alıcı ise Westerlo’ya kiralandı. Yusuf Mert Tunç Varzim SC'ye, Abdullah Yiğiter ise İstanbulspor’a geri alma opsiyonuyla transfer oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Zonguldakspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.