Zorlu Alışveriş Merkezi

Zorlu Alışveriş Merkezi

Son dakika zorlu alışveriş merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zorlu alışveriş merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zorlu alışveriş merkezi haber sayfamızda...

Zorlu Alışveriş Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.254 zorlu alışveriş merkezi haberi bulunmuştur.
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
Engin Altan Düzyatan'ın alışveriş keyfi!
Engin Altan Düzyatan'ın alışveriş keyfi! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Cadde
Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un alışveriş günü
Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un alışveriş günü Oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, önceki gün oğulları Marsel ile birlikte alışverişe gitti. İkili, Marsel için ocuk eğlence merkezini ve çocuk reyonlarını tercih etti.
23.03.2024 Cadde
Prova öncesi alışveriş
Prova öncesi alışveriş Enis Arıkan, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
18.03.2024 Cadde
Aslıhan Karalar: Sayko bir kızı canlandırıyorum
Aslıhan Karalar: Sayko bir kızı canlandırıyorum Aslıhan Karalar, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Karalar, sinema filmi hakkında konuştu.
6.03.2024 Cadde
Biran Damla Yılmaz siyahlar içinde!
Biran Damla Yılmaz siyahlar içinde! Son olarak 'Hudutsuz Sevda' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde kameralara yansıdı. Hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Yılmaz, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.
8.01.2024 Cadde
Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum!
Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum! 2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede kamera karşına geçmeyen Merve Boluğur, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Gazetecileri kırmayarak kameralara poz veren ünlü isim, yeni yıldan dilediklerini de açıkladı.
3.01.2024 Cadde
Cansu Dere'ye yabancı hayranlarından yoğun ilgi!
Cansu Dere'ye yabancı hayranlarından yoğun ilgi! Ünlü oyuncu Cansu Dere, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Tek başına alışverişe gelen Dere, yabancı hayranlarından büyük ilgi gördü.
17.11.2023 Cadde
Selim Bayraktar'ın simsiyah alışveriş tarzı
Selim Bayraktar'ın simsiyah alışveriş tarzı Selim Bayraktar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
13.11.2023 Cadde
Nilgün Belgün'ün alışveriş günü
Nilgün Belgün'ün alışveriş günü Son olarak 'Kutsal Damacana 4' adlo filmde yer alan usta oyuncu Nilgün Belgün, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Kameralara poz veren Belgün, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
1.11.2023 Cadde
Rapçi Emirhan Çakal'ın keyfi yerinde
Rapçi Emirhan Çakal'ın keyfi yerinde Son dönemin başarılı rapçilerinden Emirhan Çakal, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Ala Tokel ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
22.10.2023 Cadde
Esra Erol'un AVM stili göz kamaştırdı
Esra Erol'un AVM stili göz kamaştırdı Esra Erol, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
15.10.2023 Cadde
Sinem Kobal'ın alışveriş stili
Sinem Kobal'ın alışveriş stili Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan, Lalin ve Leyla adında iki çocuk annesi Sinem Kobal, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
7.10.2023 Cadde
Teoman'ın konser alışverişi
Teoman'ın konser alışverişi Ünlü şarkıcı Teoman, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşmayı ihmal etmeyen Teoman, neşeli hali ile dikkat çekti.
6.09.2023 Cadde
Doğal güzel Emine Ün!
Doğal güzel Emine Ün! Ünlü oyuncu ve sunucu Emine Ün, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ün, fit görünümü ve makyajsız haliyle göz kamaştırdı.
23.08.2023 Cadde
Survivor Sude Burcu'ya yoğun ilgi!
Survivor Sude Burcu'ya yoğun ilgi! İlgiyle izlenen Survivor yarışması ile tanınan Sude Burcu, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Burcu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
21.08.2023 Cadde
Atakan Arslan'a yoğun ilgi
Atakan Arslan'a yoğun ilgi Avatar lakaplı başarılı sporcu Atakan Arslan, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
30.07.2023 Cadde
Hakan Ural tek başına alışverişte
Hakan Ural tek başına alışverişte Hakan Ural, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
30.06.2023 Cadde
Nur Fettahoğlu'nun spor şıklığı
Nur Fettahoğlu'nun spor şıklığı Son olarak 'İyi Adamın 10 Günü' adlı yapımda yer alan Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz gün bir AVM'de kameralara yansıdı. 42 yaşındaki ünlü oyuncu doğal güzelliği ve spor tarzıyla dikkat çekti.
31.05.2023 Cadde
Murat Yıldırım ile Iman Elbani baş başa yemek yedi
Murat Yıldırım ile Iman Elbani baş başa yemek yedi Murat Yıldırım, önceki gün eşi İman Elbani ile orlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Uzun süre mağazaları dolaşan çift, baş başa akşam yemeği yedi.
28.05.2023 Cadde
Özlem Ada Şahin'in kızıyla alışveriş keyfi
Özlem Ada Şahin'in kızıyla alışveriş keyfi Şarkıcı Berkay Şahin ile 2016 yılında nikah masasına oturan manken Özlem Ada Şahin, kızı Zeynep Mira (4) ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Anne - kız uzun süre el ele alışveriş yaptı.
28.04.2023 Cadde
Defne Samyeli: Bu aralar çok yoğunum
Defne Samyeli: Bu aralar çok yoğunum Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Yoğun bir geçiren Samyeli, gazetecilerle konuşacak vakti olmadığını açıklayarak; "Kusura bakmayın" dedi.
7.12.2022 Cadde
Yasemin Şefkatli: Tutumlu biriyim
Yasemin Şefkatli: Tutumlu biriyim Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses ile dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz gün ünlü bir gelinlik markasının yeni koleksiyonunu tanıtmak için düzenlediği defileye katıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Şefkatli, çok fazla harcamadığını söyleyerek; tutumlu biri olduğunu dile getirdi.
7.12.2022 Cadde
Doğal güzel Meriç Aral
Doğal güzel Meriç Aral Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çeki.
4.12.2022 Cadde
Ünlü AVM'de hırsızlık! Turistin çantasındaki bin 200 doları çaldılar
Ünlü AVM'de hırsızlık! Turistin çantasındaki bin 200 doları çaldılar Beşiktaş'ta bulunan ünlü alışveriş merkezinde gezen turisti lafa tutan biri kadın 2 hırsız, çantasındaki bin 200 doları çaldı. Kimlikleri tespit edilen 2 şüpheli kısa sürede yakalandı.
18.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Alışveriş Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.