Zuhal Topalla Sofrada

Zuhal Topalla Sofrada

Son dakika zuhal topalla sofrada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zuhal topalla sofrada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zuhal topalla sofrada haber sayfamızda...

Zuhal Topalla Sofrada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 zuhal topalla sofrada haberi bulunmuştur.
Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm ne zaman?
Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm ne zaman? Zuhal Topal'la Sofrada neden yok sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. Hafta içi her gün 16:00'da FOX TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması bugün yayınlanmadı. İzleyiciler ise arayışa koyuldu. Zuhal Topal'lZuhal Topal'la Sofrada neden yok sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. Hafta içi her gün 16:00'da FOX TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması bugün yayınlanmadı. İzleyiciler ise arayışa koyuldu. Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm ne zaman?a Sofrada neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm ne zaman?
15.06.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 11-15 Mayıs haftası hangi gelin kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? 11-15 Mayıs haftası hangi gelin kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının finali bu akşam yaşandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler yemek yapıyor, kaynanalar ise yapılan yemeklere puan veriyor. Hafta boyu en yüksek puanı toplayan gelin birinci oluyor. Peki 11-15 Mayıs 2020 haftasında hangi gelin kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?
15.05.2020 Gündem
Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü saat kaçta?
Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü saat kaçta? Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? sorusu için arayış başladı. Hafta içi her gün takip edilen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yaşanacak. Fakat her gün saat 16:00'da başlayan yarışmanın tekrar bölümü ekrsana gelmesi izleyenleri meraklandırdı ve Zuhal Topal neden yok? sorusunu oluşturdu. 1 Mayıs 2020 Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü saat kaçta? İşte FOX TV yayın akışı Cuma...
1.05.2020 Gündem
Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü(final) ne zaman, saat kaçta?
Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü(final) ne zaman, saat kaçta? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün saat 16:00'da yayınlanması beklenirken, yarışmanın tekrar bölümü ekrana geldi. Hafta içi her gün Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasını takip eden izleyiciler ise Zuhal Topal neden yok, Zuhal Topal'la sofrada yeni bölümü ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? arayıışına geçti. İşte 24 Nisan 2020 FOX TV yayın akışı Cuma...
24.04.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? (10 Nisan)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? (10 Nisan) Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam hafta finali gerçekleşiyor. 5 gün boyunca toplanan puanlar sonrası bir kişi 15 bin liralık ödülün sahibi olacak. Şimdi izleyiciler Zuhal Topalla Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? sorularına cevap arıyor.
10.04.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı birincisi oldu? (17-21 Şubat haftası)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı birincisi oldu? (17-21 Şubat haftası) Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta hangi gelin birinci oldu? Beş farklı gelinin birbirleriyle yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında kaynanalar gelinlerin yaptığı yemeklere puan veriyor. Ardından Zuhal Topal'ın gelinlere verdiği puan toplamı sonucunda haftanın birincisi belli oluyor ve 15 Bin lira kazanıyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 17-21 Şubat 2020 haftasında hangi gelin birinci oldu?
21.02.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? (31 Ocak)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Kim birinci oldu? (31 Ocak) Zuhal Topal'la Sofrada'da bu akşam final heyecanı yaşandı. Bir gelin yine oylama sonucu birinci seçildi ve 15 bin liralık ödülün sahibi oldu. Şimdi yarışmayı sıkı bir şekilde takip edenler, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Sofrada'da kim birinci oldu? sorularına cevap arıyor.
31.01.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta hangi gelin kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta hangi gelin kazandı? 24 Ocak 2020 Cuma günü Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının kazanan ismi açıklandı. Hafta boyu yarışan gelinler arasında en yüksek puanı kim aldı? İşte Kaynanaların gelinlere verdiği puanlar ve Zuhal Topal'ın gelinlere verdiği puanlar toplamında kazanan gelin...
24.01.2020 Gündem
Hangi gelin birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 17 Ocak Cuma
Hangi gelin birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 17 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler yemek yapmaya, kaynanalar ise yemekleri değerlendirmeye devam ediyor. 13-17 Ocak 2020 haftasında Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin ve kaynana birinci olarak 15 Bin TL'yi kazandı?
17.01.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın finali gerçekleşti. Kayınvalideler yemekleri tattı. Puanlar verildi... Şimdi hafta içi her gün ekrana gelen yarışmanın biricisi merak ediliyor. Peki bu hafta yarışmayı kim kazandı?
3.01.2020 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Aralık günü kazanan gelin ve kaynana...
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Aralık günü kazanan gelin ve kaynana... Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 27 Aralık 2019 Cuma günü hangi gelin büyük ödülün sahibi oldu? FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finali bu akşam yaşanıyor. Pei Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin ve kaynana birinci oldu? İşte sonuçlar...
27.12.2019 Gündem
Yemekteyiz formatı ile ilgili son durum | Format sahipleri...
Yemekteyiz formatı ile ilgili son durum | Format sahipleri... TV8 ve FOX TV arasındaki 'format hırsızlığı' ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. TV8 tarafından dava edilen FOX TV, Zuhal Topal'la Sofrada programının format sahibini Global Agency A.Ş olarak bildirmişti. Şirketin yaptığı açıklama sonrası ise durum değişti.
13.12.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin 15 bin lirayı aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin 15 bin lirayı aldı? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın final heyecanı bugün yaşanıyor. FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin birinci oldu? Gelinlerin birbiriyle mücadele ettiği haftada 15 bin liranın sahibi kim oldu?
6.12.2019 Gündem
Kazanan belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada 15 bin lirayı kim kazandı?
Kazanan belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada 15 bin lirayı kim kazandı? FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki kazananı belli oldu. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 29 Kasım haftası kim kazandı? Hangi gelin 15 bin liranın sahibi oldu? İşte şaşırtan o isim...
29.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı kazandı? Kim birinci oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada hangi yarışmacı kazandı? Kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada yarışması hafta içi her gün ekrana geliyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların ise puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bugün yayınlanacak. Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında hangi gelin birinci olacak? İşte 22 Kasım Zhual Topal'la Sofrada yarışmasının finali hakkında bilinenler...
22.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci olacak?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci olacak? Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki birincisi bu akşam açıklanacak. Haftanın finali bu akşam yaşanacak. Peki hangi gelin birinci olacak? Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında hangi gelin büyük ödülün sahibi olacak?
15.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci oldu? (8 Kasım)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci oldu? (8 Kasım) FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bu akşam yapıldı. Seyirciler bu hafta hangi yarışmacının kazanacağını merak etti. Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta hangi gelin kazandı? Kim 15 bin liranın sahibi olacak?
8.11.2019 Gündem
Zuhal Topal kaç yaşında? Zuhal Topal kimle evli?
Zuhal Topal kaç yaşında? Zuhal Topal kimle evli? 23 Eylül 1976'da İstanbul'da doğan Zuhal Topal, gündüz kuşağı programıyla ekrana gelmeye devam ediyor. 'Zuhal Topal'la Sofrada' yarışmasını sunan Zuhal Topal, gelinleri yarıştırıyor, kaynanalar ise yemeklere puan veriyor. Peki Zuhal Topal önceki yıllarda hangi dizi-filmlerde oynadı? Hangi programları sundu?
6.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci oldu? (1 Kasım 2019)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci oldu? (1 Kasım 2019) Zuhal Topal'la sofrada yarışması bu akşam haftanın finalini yaşadı. Gelinlerin yarıştığı, kaynanaların ise puanlandırdığı yemekler ekrana geliyor. Peki bu hafta yarışan hangi gelin birinci oldu? Beş farklı gelinden kazanan isim belli oldu.
1.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada 1. bölümü ile başladı! Yeni bölüm fragmanı...
Zuhal Topal'la Sofrada 1. bölümü ile başladı! Yeni bölüm fragmanı... Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam başladı. FOX TV ekranında başlayan yeni yarışma yemek yarışmalarına rakip olmaya kararlı. Zuhal Topal'ın sunumu ile Zuhal Topal'la Sofrada izleyenlerin beğenisini ilk bölümden kazandı.
27.08.2018 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlıyor?
Zuhal Topal'la Sofrada ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlıyor? Zuhal Topal'la Sofrada yarışması ilk bölüm fragmanını yayınladı. FOX TV'nin yeni başlayacak olan yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler ve kaynanalar yarışacak. İşte Zuhal Topal'la Sofrada ilk bölüm fragmanı haberimizde...
15.08.2018 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 7 - 11 Aralık haftası Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin birinci oldu, 15 Bin TL'yi kazandı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 7 - 11 Aralık haftası Zuhal Topal'la Sofrada hangi gelin birinci oldu, 15 Bin TL'yi kazandı? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam haftanın finali ile ekrana geldi. Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada 5 farklı gelin ve 5 kaynanayla ekrana geliyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların ise puan verdiği yarışmada birinci olan 15 bin TL kazanıyor. Peki bu hahta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
11.12.2020 Cadde
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın birincisi hangi gelin oldu, 15 bin lirayı kim aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın birincisi hangi gelin oldu, 15 bin lirayı kim aldı? Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının bu haftaki finali sona erdi. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların lezzetlere puan verdiği yarışmada 15 Bin TL kimin oldu? FOX TV'nin beğeniyle izlenilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte bu hafta birin olan gelin...
16.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Topalla Sofrada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.