Zülal Tütüncü

Zülal Tütüncü

Son dakika Zülal Tütüncü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zülal Tütüncü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zülal Tütüncü haber sayfamızda...

Zülal Tütüncü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20 zülal tütüncü haberi bulunmuştur.
Son dakika... Zülal'i kılıçla öldüren sanığa bir kez daha müebbet hapis
Son dakika... Zülal'i kılıçla öldüren sanığa bir kez daha müebbet hapis İzmir’de üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü'yü (21) babasına ait kılıçla öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılan Günhan Öztürk'e (26) İstinaf Mahkemesi'nin bozma kararı sonrası yeniden yargılandığı davada aynı hüküm verildi. Öztürk, bir kez daha müebbet hapis cezası aldı.
9.11.2021 Gündem
Kılıç cinayeti sil baştan
Kılıç cinayeti sil baştan İzmir'in Bornova ilçesinde, üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü’yü babasına ait kılıçla öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan Günhan Öztürk’ün, kararının istinaf mahkemesi tarafından bozulması üzerine yeniden yargılandığı İzmir 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi’ne gelen adli tıp raporunda, cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi. Savcı mütalaasında 'kasten öldürme' suçunun sabit olduğunu belirtip, yeniden 'müebbet hapis' ile cezalandırılmasını talep etti.
2.10.2021 Gündem
Üniversiteli Zülali kılıçla öldüren sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı
Üniversiteli Zülali kılıçla öldüren sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı İzmir'in Bornova ilçesinde, üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü'yü (21) babasına ait kılıçla öldüren Günhan Öztürk (26) 'kasten öldürme' suçundan müebbet cezasına çarptırıldı. Öldürülen genç kızın annesi Bedriye Tütüncü, sanığın ağırlaştırılmış müebbet cezası almamasına tepki gösterdi, "O çocuğa sahip olabilmek için senelerce tedavi gördük. Birçok kez ameliyat masasına yattım. O cani ağırlaştırılmış müebbet cezası alan kadar mücadelemiz sürecek dedi.
30.06.2020 Gündem
Kılıçla öldürülen Zülal'in ailesi, kararı bekliyor!
Kılıçla öldürülen Zülal'in ailesi, kararı bekliyor! İzmir’in Bornova ilçesinde, üniversiteli Zülal Tütüncü'yü (21) babasına ait kılıçla öldüren Günhan Öztürk'ün (26) yargılandığı davada savcı, ikili arasındaki tartışma ve cinayetin nedeninin bilinmemesi nedeniyle 'kasten adam öldürme' suçundan ceza verilmesini istedi. Duruşmada sanık avukatına savunma için süre verilerek ertelenirken, tek kızlarını kaybeden anne baba, davada bir an önce karar verilmesini istedi.
5.03.2020 Gündem
Cinayeti kılıçla işlemişti... 'Önce güvenini kazandı, sonra öldürdü'
Cinayeti kılıçla işlemişti... 'Önce güvenini kazandı, sonra öldürdü' İzmir'in Bornova ilçesinde, üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü'yü (21) babasına ait kılıçla öldüren Günhan Öztürk'ün (26) 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, iddia makamı, sanığın maktuleyi kılıçla öldürdüğü ve öldürme sebebinin tespit edilemediğini belirterek sanığın 'kasten adam öldürme' suçundan cezalandırılmasını talep etti.
25.02.2020 Gündem
Kılıçla öldürülen Zülal'in telefon şifresi çözülecek!
Kılıçla öldürülen Zülal'in telefon şifresi çözülecek! İzmir’in Bornova ilçesinde, üniversite öğrencisi kız arkadaşı Zülal Tütüncü'yü (21) kılıçla öldüren Günhan Öztürk'ün (26) 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, genç kızın şifresi bilinmeyen cep telefonunun incelenebilmesi için, üretici firmayla iletişime geçilmesine karar verdi.
3.12.2019 Gündem
Sevgilisi tarafından kılıçla öldüren kızın cep telefonu incelenecek
Sevgilisi tarafından kılıçla öldüren kızın cep telefonu incelenecek İzmir'de üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü’yü kılıçla öldüren Günhan Öztürk'ün ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile yargılandığı davada, hayatını kaybeden Tütüncü'nün cep telefonunun incelenerek rapor hazırlanmasına karar verildi.
12.09.2019 Gündem
Üniversiteli Zülal'i kılıçla öldüren cani ile ilgili flaş gelişme
Üniversiteli Zülal'i kılıçla öldüren cani ile ilgili flaş gelişme Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi, İzmir’de üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü’yü kılıçla öldüren Günhan Öztürk’ün “kasten öldürme” suçuna ilişkin cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde rapor hazırladı.
19.02.2019 Gündem
Kılıçla kız arkadaşını öldürdü, 'hatırlamıyorum' dedi
Kılıçla kız arkadaşını öldürdü, 'hatırlamıyorum' dedi İzmir'de 18 Aralık 2017 tarihinde yaşanan olayda kız arkadaşını kılıçla öldüren şahıs, İzmir Bayraklı Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Zanlı, yaşanan olayları hatırlayamadığını söyledi.Olay, 18 Aralık 2017 tarihinde İzmir’in Bornova ilçesinde yaşandı. Özel bir üniversitenin Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde okuyan Günhan Ö., iddiaya göre kız arkadaşı Zülal Tütüncü ile henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Günhan Ö., kız arkadaşını kılıçla öldürdü. Günhan Ö., 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak cinayet işlediğini belirtip adresini verdi. İhbar üzerine eve giden polis, kapıyı açan olmayınca çilingirden yardım aldı. Evde Zülal Tütüncü'nün cesedini bulundu. İzmir Bayraklı Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya Zülal Tütüncü’nün ailesi, arkadaşları, Aile Sosyal ve Politikalar Bakanlığı avukatı Emine Şen Tüfekçi Tezcan, İzmir Barosu Başkan Vekili Mustafa Çetin katıldı. Duruşmadan önce konuşan Zülal Tütüncü'nün babası İsmail Tütüncü, "Biz adalet için buradayız. Bu canini en büyük cezayı almasını istiyoruz” derken, anne Bedriye Tütüncü ise gözyaşlarına hakim olamadı. Mahkeme heyeti, kasten adam öldürmek ve bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satma-satın alma, taşıma veya bulundurma suçlarından hakim karşısına çıkan Günhan Ö’nün tutukluluk haline devam etmesi kararını verirken, cezai ehliyetinin olup olmadığına karar verilmesi için İstanbul Adli Tıp Kuruluna sevkine karar vererek bir sonraki duruşmayı 4 Eylül saat 15.00'e erteledi.
11.09.2019 Yaşam
Kılıçla kız arkadaşını öldürdü, 'hatırlamıyorum' dedi
Kılıçla kız arkadaşını öldürdü, 'hatırlamıyorum' dedi İzmir'de 18 Aralık 2017 tarihinde yaşanan olayda kız arkadaşını kılıçla öldüren şahıs, İzmir Bayraklı Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Zanlı, yaşanan olayları hatırlayamadığını söyledi.
15.05.2018 Gündem
Satanist iddiası
Satanist iddiası Öldürülen üniversiteli Zülal’in ailesinin avukatı  cinayetin satanistçe bir ritüelle işlendiğini söyledi.
7.05.2018 Gündem
Son dakika: Üniversiteli Zülal'in öldürülmesi ile ilgili dehşete düşüren iddia
Son dakika: Üniversiteli Zülal'in öldürülmesi ile ilgili dehşete düşüren iddia EgeÜniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü'nün (21), İzmir'deki özel üniversitede Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde okuyan Günhan Öztürk (26) tarafından öldürülmesiyle ilgili davada, anne Bedriye ile baba İsmail Tütüncü, Bursa 7nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde talimatla ifade verdi. Ailenin avukatı Esra Akdarıcı, “Vahşi cinayetin işleniş şekli, sanığın yaşam tarzı gibi göstergeler, bu cinayette satanistçe bir ritüel olduğu izlenimini uyandırmaktadır “dedi.
7.05.2018 Gündem
Son dakika: Üniversiteli Zülal'in öldürülmesi ile ilgili dehşete düşüren iddia
Son dakika: Üniversiteli Zülal'in öldürülmesi ile ilgili dehşete düşüren iddia EgeÜniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü'nün (21), İzmir'deki özel üniversitede Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde okuyan Günhan Öztürk (26) tarafından öldürülmesiyle ilgili davada, anne Bedriye ile baba İsmail Tütüncü, Bursa 7nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde talimatla ifade verdi. Ailenin avukatı Esra Akdarıcı, “Vahşi cinayetin işleniş şekli, sanığın yaşam tarzı gibi göstergeler, bu cinayette satanistçe bir ritüel olduğu izlenimini uyandırmaktadır “dedi.
7.05.2018 Gündem
‘Cinayetin sırrı hâlâ çözülmedi’
‘Cinayetin sırrı hâlâ çözülmedi’ İzmir’de 19 Aralık 2017’de grafik öğrencisi Günhan Ö. (26) ile Ege Üniversitesi edebiyat öğrencisi Zülal Tütüncü (21) gece birlikte eğlendikten sonra Günhan Ö.’nün aile apartmanındaki evine gittiler. Günhan Ö. kılıca benzer bıçakla Zülal Tütüncü’yü boğaz ve omzundan ağır yaraladı. Kan kaybeden genç kız öldü. Yakalanan katil tutuklandı.
6.01.2018 Gündem
Cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde, tanıştığı gece gittikleri evinde birlikte alkol aldığı üniversite öğrencisi arkadaşı Zülal Tütüncü'yü (21), çıkan tartışmada boynundan bıçaklayarak öldüren üniversite öğrencisi Günhan Ö. (Öztürk)(26), tutuklandı. Bu arada Günhan Ö. ile kurbanı olan genç kızın cinayetten çok kısa süre önceki görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde kafeteryaya giren Zülal Tütüncü'nün, burada sokak köpeğini sevip arkadaşının yanına gitmesi, ardından birlikte ayrımaları yer aldı. Bu arada Günhan Ö.'nün elinde bira şişenin bulunduğu, alkol almayı da sürdürdüğü görüldü. Olay, dün (pazartesi) saat 06.00 sıralarında, İnönü Mahallesi Şehit Mustafa Caddesi'ndeki evde meydana geldi. İzmir'deki özel bir üniversitede Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde okuyan Günhan Ö., Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi kız arkadaşı Zülal Tütüncü ile barda tanıştı. İkili daha sonra Günhan Ö.'nün evine gitti. Burada çıkan tartışmada Günhan Ö., babasına ait bıçakla üniversiteli genç kızı boğazından bıçaklayıp öldürdü. Ardından polisi arayan Günhan Ö., teslim oldu. İfadesinde suçunu itiraf eden ancak tartışmanın neden çıktığı konusunda bilgi vermeyen Günhan Ö., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü'nün cenazesi ise İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra, Bursa'dan gelen ailesine teslim edildi. HAYAT DOLU ANLARDAN SONRA CAN VERDİ Üniversiteli Zülal Tütüncü ile kendisini öldüren Günhan Ö.'nün bir kafeteryada birlikte oldukları son görüntüler ortaya çıktı. İşyeri güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, kafeteryaya giren Zülal Tütüncü, burada sokak köpeğini sevip tuvalete girdi. Yaklaşık iki dakika içeride kalan genç kız bir kez daha peşine takılan sokak köpeğiyle bu kez de Günhan Ö.'nün yanına geldi. İkili bu kez sokak kepeğini sevdikten sonra kafeteryadan ayrıldı.
11.09.2019 Yaşam
Öldürülen Zülal'in cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Öldürülen Zülal'in cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı Doğum gününde tanıştığı arkadaşı tarafından evde bıçaklanarak öldürülen Zülal Tütüncü'nün olaydan kısa süre önce çekilen son görüntüleri ortaya çıkı. Tütüncü gözyaşları arasında toprağa verildi.
19.12.2017 Gündem
Öldürülen Zülal'in cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Öldürülen Zülal'in cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı Doğum gününde tanıştığı arkadaşı tarafından evde bıçaklanarak öldürülen Zülal Tütüncü'nün olaydan kısa süre önce çekilen son görüntüleri ortaya çıkı. Tütüncü gözyaşları arasında toprağa verildi.
19.12.2017 Gündem
Üç kadın daha cinayet kurbanı
Üç kadın daha cinayet kurbanı 2017’nin ilk 11 ayında toplam 365 kadının öldürüldüğü Türkiye’de bu konuda acılar yaşanmaya devam ediliyor
18.12.2017 Gündem
Kız arkadaşını öldüren şahıs kendini ihbar etti
Kız arkadaşını öldüren şahıs kendini ihbar etti İzmir'in Bornova ilçesinde tartıştığı kız arkadaşını bıçakla öldüren bir kişi, cinayet işlediğini polise ihbar etti. Olay, saat 06.00 sıralarında, İnönü Mahallesi Şehit Mustafa Caddesi'ndeki evde meydana geldi. Özel bir üniversitenin Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde okuyan ve tek başına yaşayan Günhan Ö., iddiaya göre 21 yaşındaki kız arkadaşı Zülal Tütüncü ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Günhan Ö., Tütüncü'yü bıçakla öldürdü. Kız arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen Günhan Ö., 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak cinayet işlediğini belirtip adresini verdi. İhbar üzerine eve giden polis, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımı ile eve girdi. Polis evde Zülal Tütüncü'nün cesedini buldu. Polis ekipleri, ev çevresinde araştırma yaparken, Günhan Ö.'yü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli Günhan Ö., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Polis ekipleri evde inceleme yaptıktan sonra savcının talimatı ile cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu kaldırdı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
11.09.2019 Yaşam
İnanılmaz olay! Dün tanıştığı kız arkadaşına yaptığı herkesi dehşete düşürdü
İnanılmaz olay! Dün tanıştığı kız arkadaşına yaptığı herkesi dehşete düşürdü İzmir'in Bornova ilçesinde tartıştığı kız arkadaşını bıçakla öldüren bir kişi, cinayet işlediğini polise ihbar etti. Gözaltına alınan Günhan.Ö, polise verdiği ilk ifadesinde dün eğlence merkezinde tanıştığı Zülal T. ile tartıştıktan sonra kavga ettiklerini söylediği öğrenildi.
18.12.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zülal Tütüncü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.