Zümrüt

Zümrüt

Son dakika zümrüt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zümrüt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zümrüt haber sayfamızda...

Zümrüt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.388 zümrüt haberi bulunmuştur.
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti!
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti! Her pazar akşamı merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı. İşte sevilen dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
25.03.2024 Cadde
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Haber Bülteni
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı!
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Kayserispor
Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün katili 'Mahzen'den çıktı
Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün katili 'Mahzen'den çıktı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 85'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
4.03.2024 Cadde
Zümrüt Apartmanı 37 kişiye mezar oldu! İlk duruşmada şok savunma
Zümrüt Apartmanı 37 kişiye mezar oldu! İlk duruşmada şok savunma Adıyaman’da kaçak kat yapılan ve 37 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı ile ilgili davasının ilk duruşmasında sanıkların ifadeleri şoke etti.
29.02.2024 Gündem
Yargı'da Ilgaz parçaları birleştirdi, Ceylin duyduklarına inanamadı! Gerçek herkesi şoke etti
Yargı'da Ilgaz parçaları birleştirdi, Ceylin duyduklarına inanamadı! Gerçek herkesi şoke etti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 84'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
26.02.2024 Cadde
'Yargı'da olaylar karışıyor! Ceylin sinir krizi geçiriyor
'Yargı'da olaylar karışıyor! Ceylin sinir krizi geçiriyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı 'Yargı' dizisinde bu hafta olaylar karışıyor. Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran dizinin 84’üncü bölümünden merak uyandıran bir tanıtım yayınlandı.
24.02.2024 Cadde
Yargı'dan yeni fragman! Sır perdeleri aralanıyor
Yargı'dan yeni fragman! Sır perdeleri aralanıyor Pazar günleri izleyicilerinin soluksuz izlediği Yargı dizisi yeni bölümünden bir fragman daha yayınladı.
23.02.2024 Televizyon
Yargı'dan yeni fragman! Sır perdeleri aralanıyor
Yargı'dan yeni fragman! Sır perdeleri aralanıyor Pazar günleri izleyicilerinin soluksuz izlediği Yargı dizisi yeni bölümünden bir fragman daha yayınladı.
23.02.2024 Cadde
'Yargı'da Çınar'ın başı belada! Ceylin ve Yekta gerçeği öğrendi
'Yargı'da Çınar'ın başı belada! Ceylin ve Yekta gerçeği öğrendi Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 83'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
19.02.2024 Cadde
Yargı'da Kadir Adarlı öldürüldü! Çınar’ın yeni dünyası düşündüğü kadar temiz değil...
Yargı'da Kadir Adarlı öldürüldü! Çınar’ın yeni dünyası düşündüğü kadar temiz değil... Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 82'nci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
12.02.2024 Cadde
Akademisyen anne ve kızına acı veda
Akademisyen anne ve kızına acı veda Eskişehir'de kullandığı otomobilin karşı yönden gelen kamyona çarptığı kazada hayatını kaybeden Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel (47) ve kızı Yağmur Karel (15) gözyaşlarıyla toprağa verildi.
10.02.2024 Gündem
Eskişehir'de öğretim üyesi ve kızı, trafik kazasında hayatını kaybetti
Eskişehir'de öğretim üyesi ve kızı, trafik kazasında hayatını kaybetti Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel (47), kullandığı otomobille karşı yönden gelen kamyona çarptı. Kazada Filiz Bayrakçı Karel ile kızı Yağmur Karel (15), hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
‘Sesimi duyan var mı?’
‘Sesimi duyan var mı?’ Büyük felaketin birinci yılında depremin yıkıp geçtiği kentlerdeki anma törenlerinde gözyaşları sel oldu. Adıyaman’da 6 Şubat’ta saat 04.17’de duran saat kulesinin etrafında toplanan depremzedeler tek ses olup acılarını haykırdı...
7.02.2024 Gündem
'Yargı'da eski aşklar ortaya çıktı! 'Kimsenin hiçbir şeyi olamayacağımı hissediyorum'
'Yargı'da eski aşklar ortaya çıktı! 'Kimsenin hiçbir şeyi olamayacağımı hissediyorum' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 81'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
5.02.2024 Cadde
8 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
8 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlar her çağda astrolojiye ilgi duymuştur. Astrolojinin cezbedici yönü antik çağlarda olduğu gibi bugün de sürmektedir. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar yüzyıllardır takip edilmekte, gözlemlenmekte ve kayıtlar tutulmaktadır. İşte, 8 Ekim hangi burç, yükselen, özelikleri, yorumu ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
14 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
14 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji kadimden beri gizemini korumaktadır. İnsanlar tarih boyunca gökyüzü olaylarını gözlemlemişler ve bunların kayıtlarını tutmuşlar. Modern Astrolojide bu kadim bilgiler ışığında yenilikler ekleyerek bu alanda insanlara rehber olmaktadır. İşte, 14 Ekim hangi burç, özellikleri, yükseleni ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri
Balık İsimleri 2024: Akvaryum Balıklarına Verilebilecek İsim Önerileri Evcil hayvan sahipleri aileye yeni katılan dostları için en güzel isimleri vermeyi istiyor. Rengarenk pulları minik ve sevimli halleri ile akvaryum balıkları için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Rengine ve karakterine göre isim vermeyi düşünenler için hazırladığımız balık isimleri ile ilgili içerikte akvaryum balıklarına verilebilecek isim önerilerini bulabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024: Gelmiş Geçmiş Dünyanın En Pahalı Telefonları Hangileridir?
Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024: Gelmiş Geçmiş Dünyanın En Pahalı Telefonları Hangileridir? İnsan yaşamının merkezi haline gelen cep telefonları hiç de ucuz değiller. 10-15 bin TL’ye kadar olan telefonlar pahalı gibi görünüyor. Telefon özelliklerine göre değişiklik gösteren fiyatlar tasarımına göre milyon dolarları bulunuyor. 10-15 bin TL ne kadar pahalı gözükse de değeri 48 milyon doları bulan telefonlar da mevcut. Ancak bu kadar değerli olmalarının sebebi ise genellikle tasarımları. Dünyanın en pahalı cep telefonu sıralaması ve fiyatlarını merak ediyorsanız “Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının en çok kafasını kurcalayan konulardan birisi de isim seçme. Yeni doğacak bebeklerinin isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Bunun için ebeveynler derin bir araştırma içerisine girerler. Bazı aileler geleneksel isimleri vermek isterken bazıları da popüler, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimler vermeyi tercih etmektedir. Anne ve baba adayları bunun dışında çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isimlerin anlamlarına dikkat eder. Z harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
15 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
15 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 15 Mayıs Boğa burcuna denk gelen bir burç olarak bilinir. 21 Nisan ile 21 Mayıs arasında doğan herkes Boğa burcu içerisinde yer aldığı bilinir. Boğa burcuna sahip olan kişilerin en temel özelliği sabırlı olmaları olarak bilinir. Kadın ve erkekte yani cinsiyet açısından farklı olabilen bir durum olsa da temelde bağlı olan bir nokta vardır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Zümrüt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.