Zürafa

Zürafa

Son dakika zürafa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zürafa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zürafa haber sayfamızda...

Zürafa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 390 zürafa haberi bulunmuştur.
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar Gamze Güller, içinde hayvanların gezindiği öykülerinde insanları anlatıyor. Hayatın kıyısında duran, dokunsan boşluğa düşecekmişçesine eğreti yaşayanların izini sürüyor. İnsan eliyle hayvanlara yapılan eziyetlere de ses yükseltiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Korkunç keşif: Zürafa uzunluğundaki yılan karayolundan çıktı!
Korkunç keşif: Zürafa uzunluğundaki yılan karayolundan çıktı! Otoyola atılmış halde bulunan yılanlar, bir sivil toplum kuruluşu üyesi tarafından '25 yıldır uğraştığım en kötü şeylerden biri' olarak tanımlandı.
13.03.2024 Dünya
Hayvanları tanımak için daha vakit var!
Hayvanları tanımak için daha vakit var! Dünyanın en kapsamlı hayvan anatomi sergisi olarak bilinen “Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi”ni 100 bin kişi ziyaret etti.
9.02.2024 Kültür Sanat
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları Doğa, büyüleyici bir sahne; içinde ise öylesine benzersiz ve akıl almaz hayvanlar barındırıyor ki, onları keşfetmek insanı hayrete düşürüyor. Doğanın bize armağanı olarak karşımıza çıkan dünyanın en ilginç havanları… Görünüşleri ve özellikleri ile insanı mest ediyorlar.
15.11.2023 Yaşam
İnsan sesi yaban hayvanlarını aslan sesinden daha çok korkutuyor
İnsan sesi yaban hayvanlarını aslan sesinden daha çok korkutuyor Güney Afrika'da yapılan yeni bir araştırmaya göre insan sesi yaban hayvanlarını aslan sesinden daha fazla korkutuyor.
7.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Denizli'de müthiş keşif: Tam 9 milyon yıl öncesine ait
Denizli'de müthiş keşif: Tam 9 milyon yıl öncesine ait Denizli'nin Tavas ilçesinde 9 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen hayvan fosilleri bulundu. Kazı heyeti başkanı Doç. Dr. Ahmet İhsan Aytek; "Anadolu'da belki de tek bir örnek konumunda diyebiliriz" dedi.
14.09.2023 Gündem
Kayseri’de heyecanlandıran keşif! Tam 7,5 milyon yıllık
Kayseri’de heyecanlandıran keşif! Tam 7,5 milyon yıllık Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Yamula Barajı kıyısında 2018 yılında başlayan kazı çalışmalarında bu yıl 7,5 milyon yıllık zürafa ön kol kemiği bulundu.
12.07.2023 Gündem
Saros Körfezi'nde ağlara takıldı: Devasa bir canlı
Saros Körfezi'nde ağlara takıldı: Devasa bir canlı Çanakkale'de balık avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir, yaklaşık 1,5 metre boyunda, 50 kilogram ağırlığında devasa boyutta fener balığı yakaladı.
17.06.2023 Haberler
Saros Körfezi'nde ağlara takıldı: Devasa bir canlı
Saros Körfezi'nde ağlara takıldı: Devasa bir canlı Çanakkale'de balık avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir, yaklaşık 1,5 metre boyunda, 50 kilogram ağırlığında devasa boyutta fener balığı yakaladı.
17.06.2023 Gündem
Kenya’da 6 aslan ölü bulundu
Kenya’da 6 aslan ölü bulundu Kenya’nın güneyinde bir milli parkta 6 aslan ölü bulundu.
14.05.2023 Dünya
200 yıllık genelev sokağı kılık değiştiriyor! 6 aylık çalışmalar sonucu yıkıldı
200 yıllık genelev sokağı kılık değiştiriyor! 6 aylık çalışmalar sonucu yıkıldı Beyoğlu’nda pandemi nedeniyle kapatılan genelevlerin bulunduğu Zürafa Sokak’ta bulunan 31 bina yıkılırken ortaya çıkan tarihi hamamın restore edilip sosyal ve kültürel tesis yapılması planlanıyor.
2.02.2023 Haberler
200 yıllık genelev sokağı kılık değiştiriyor! 6 aylık çalışmalar sonucu yıkıldı
200 yıllık genelev sokağı kılık değiştiriyor! 6 aylık çalışmalar sonucu yıkıldı Beyoğlu’nda pandemi nedeniyle kapatılan genelevlerin bulunduğu Zürafa Sokak’ta bulunan 31 bina yıkılırken ortaya çıkan tarihi hamamın restore edilip sosyal ve kültürel tesis yapılması planlanıyor.
2.02.2023 Gündem
Çalışma yayınlandı! Fotoğrafta ilk gördüğünüz canlı sizi yansıtıyor
Çalışma yayınlandı! Fotoğrafta ilk gördüğünüz canlı sizi yansıtıyor Yayınlanan bir optik illüzyon çalışmasında birçok hayvana yer verildi. Çalışmada insanların ilk gördüğü hayvana göre kişilikleri analiz edildi.
30.01.2023 Dünya
Zürafa 16 aylık bebeği çiğneyerek öldürdü
Zürafa 16 aylık bebeği çiğneyerek öldürdü Güney Afrika'daki Kuleni Hayvan Parkı'nda hırçınlaşan zürafa, parkta tur rehberi olarak çalışan bir anne ile bebeğine saldırdı.
22.10.2022 Dünya
Yunan medyası ağzındaki baklayı çıkardı! Birkaç haftaya askerler yerleşiyor
Yunan medyası ağzındaki baklayı çıkardı! Birkaç haftaya askerler yerleşiyor 'Dedeağaç Türkiye'nin sinirlerini geriyor' başlığıyla yayımlanan haberde, sınıra 20 km uzaklıktaki Giannouli üssüne NATO'nun asker konuşlandıracağı yazıldı. Yunan ordusu tarafından 'Kuzey'in Suda'sı' adı verilen Giannouli'yi geçen hafta gezen isim ise, hayli tanıdık!
26.08.2022 Dünya
Mütecanis Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mütecanis Etmek Ne Demek?
Mütecanis Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mütecanis Etmek Ne Demek? Cins, tür demektir. Aynı türde olan varlıklar, yapılar ve kelimeler mütecanis olarak nitelendirilir. Örneğin yılan, timsah ve kertenkele sürüngenler sınıfında yer aldığı için mütecanistir. Birbiriyle benzer özelliklere sahip olan tüm varlıklar için de aynı kelime kullanılır. Bu sözcük matematik biliminde homojen anlamında kullanılır. Mütecanis ne demek? Dil bilgisinde mütecanis ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
23.08.2022 Sözlük
Denizli'de 8 milyon yıllık hayvan fosilleri bulundu
Denizli'de 8 milyon yıllık hayvan fosilleri bulundu Denizli'nin Tavas ilçesinde, 8 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen fil, gergedan, zürafa ve karıncayiyen gibi hayvanlara ait 15 farklı fosil bulundu.
23.06.2022 Gündem
Karaköy'deki hafriyat çalışmalarında ortaya çıktı! 200 yıllık genelevin altında...
Karaköy'deki hafriyat çalışmalarında ortaya çıktı! 200 yıllık genelevin altında... Beyoğlu Belediyesi tarafından kültür-sanat merkezine dönüştürme projesi kapsamında yıkılan Karaköy’deki genelevin hafriyat çalışmaları sırasında Osmanlı hamamı ve sinagog kalıntıları bulundu.
7.06.2022 Gündem
86 milyon yıl önce yaşamış! 'Ölüm Ejderhası'nın kalıntıları bulundu!
86 milyon yıl önce yaşamış! 'Ölüm Ejderhası'nın kalıntıları bulundu! Arjantin'de yaklaşık 86 milyon yıl önce yaşamış ve "Ölüm Ejderhası" olarak adlandırılan uçan bir sürüngene ait fosil kalıntılar keşfedildi.
25.05.2022 Dünya
İşte dünyanın en ürkütücü oyuncakları!
İşte dünyanın en ürkütücü oyuncakları! Dünyanın dört bir yanından insanlar hayatları boyunca gördükleri "en korkunç" oyuncakları sosyal medyada paylaştı.
17.04.2022 Dünya
200 yıllık genelevin altından tarih çıktı
200 yıllık genelevin altından tarih çıktı Beyoğlu Belediyesi tarafından kültür-sanat merkezine dönüştürme projesi kapsamında yıkılan Karaköy’deki genelevin hafriyat çalışmaları sırasında Osmanlı hamamı ve sinagog kalıntıları bulundu.
15.04.2022 Haberler
Saros Körfezi'nde yarım tonluk köpek balığı yakaladılar
Saros Körfezi'nde yarım tonluk köpek balığı yakaladılar Çanakkale'de kılıç balığı avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir (49) ve 3 arkadaşı, 3,5 metre boyunda ve yarım ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakaladı. Balıkçılar, oltaya takılan köpek balığını 40 dakikada çekebildi.
3.04.2022 Gündem
Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu
Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott, 2 Şubat'ta oğulları Wolf'u kucaklarına alarak ikinci kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı. Jenner, ikinci çocuğunun doğumunun ardından yaşadığı zorlukları anlattı.
17.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zürafa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.