Çankaya

Çankaya

Son dakika Çankaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çankaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çankaya haber sayfamızda...

Çankaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.927 çankaya haberi bulunmuştur.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı  314 arsayı satışa çıkardı
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsayı satışa çıkardı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da 314 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarda satışa çıkarıyor.
18.04.2024 Ekonomi
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelere denetim
Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelere denetim Ticaret Bakanlığı ekipleri Ankara, İstanbul ve İzmir’deki yiyecek ve içecek hizmeti sunulan işletmelere yönelik tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı.
17.04.2024 Ekonomi
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, ülke genelinde kadın muhtar sayısı yüzde 100’e yakın arttı.
11.04.2024 Gündem
'Senin işin o değil' dediler, kimseyi dinlemedi! 25 yıllık muhtarı devirdi
'Senin işin o değil' dediler, kimseyi dinlemedi! 25 yıllık muhtarı devirdi Ankara'da inşaat mühendisliğini bitirip, şu an yerel yönetimler bölümü okuyan Aylin Hasret Otlu (27), 5 bin 200 nüfuslu Metin Oktay Mahallesi'nde 25 yıllık eski muhtarın da aralarında bulunduğu 3 erkek adaya karşı seçimi kazandı.
9.04.2024 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'ın talimatıyla Keçiören Belediyesi binasına 'T.C'. tabelası asıldı.
4.04.2024 Gündem
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
İstinat duvarı çöktü: 1 ölü
İstinat duvarı çöktü: 1 ölü Ankara’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binada moloz kaldırma çalışması sırasında istinat duvarı çöktü ve göçük oluştu.
2.04.2024 Gündem
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
1.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en genç belediye başkanları belli oldu
Türkiye’nin en genç belediye başkanları belli oldu Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre, birçok genç aday belediye başkanı oldu. Bu isimler arasında Zeynep Çelik, Utku Caner Çankaya, Eren Ali Bingöl, Tamer Mandalinci, Özkan Çetinkaya ve Hüseyin Can Güner yer alıyor.
1.04.2024 Gündem
ÇANKAYA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | Ankara Çankaya Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
ÇANKAYA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | Ankara Çankaya Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Ankara Çankaya Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çankaya ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Ankara Çankaya Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Yerel seçimlerde birçok ünlü yarıştı! İşte belediye başkanı seçilenler
Yerel seçimlerde birçok ünlü yarıştı! İşte belediye başkanı seçilenler Oyuncu, sunucu, şarkıcı, sporcu... 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri, ünlü isimlerin yarışına da sahne oldu. Sandıkların açılmasıyla birlikte ortaya çıkan sonuçlar dikkat çekti. İşte yerel seçimlerde aday olan ünlüler ve aldıkları oy oranları...
1.04.2024 Cadde
En kalabalık 10 ilçede durum
En kalabalık 10 ilçede durum Bazı önemli ilçelerde ise AK Parti’nin aldığı oy oranları şöyle: İstanbul Esenyurt - Yüzde 39,83 (2...
1.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın Rakibi Altınok’a karşı yaklaşık yüzde 25 fark atarak başkenti alan Yavaş, meclis üyeliğinde de çoğunluğu ele geçirdi. Yavaş’ın önerilerini dikkate alarak hazırladığı liste ile CHP Ankara’da 3 olan ilçe belediye başkanı sayısını da 16’ya çıkardı...
1.04.2024 Gündem
Ünlüler ne umdu ne buldu?
Ünlüler ne umdu ne buldu? Her seçim demokratik bir yarış... Kazanmak da var kaybetmek de... 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin popüler isimlerinden de kazananlar ve kaybedenler oldu. Sonuçlar, tümüyle halkın tercihini yansıttı.
1.04.2024 Gündem
MHP’li Büyükataman açıkladı: Devlet Bey’in yüzündeki morluklar kazadan dolayı
MHP’li Büyükataman açıkladı: Devlet Bey’in yüzündeki morluklar kazadan dolayı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Devlet Bey daha önceden bir kaza geçirmişti. Kolu askıya alınmıştı. Düşme sonucu yüzünden de yaralandı. İyileşme sürecine geçtiği için yüzünde morluklar oluştu" dedi.
31.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli oyunu kullandı
Devlet Bahçeli oyunu kullandı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi dolayısıyla oyunu Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’nda kullandı.
31.03.2024 Haberler
'Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız'
'Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara’da oyunu kullandı.
31.03.2024 Ekonomi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Yerel yöneticilerimizle birçok projeye imza atacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'da oyunu kullandı. Bakan Işıkhan, "Gelecek yüzyılda bu yerel yöneticilerimizle birlikte hem istihdamın hem de iş gücünün arttırılması noktasında birlikte çalışacağımız birçok projeye imza atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandı
Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu Çankaya’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Muharrem İnce oyunu kullandı: Seçim sonuçlarını şimdiden tanıyoruz ama adil değil
Muharrem İnce oyunu kullandı: Seçim sonuçlarını şimdiden tanıyoruz ama adil değil Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da oyunu kullandı. İnce, "Bu düğün meşru; ama adil değil. Seçim sonuçlarını daha şimdiden tanıyoruz; ama adil değil" dedi.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çankaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.