Gündem Hac kura çekilişi ne zaman? Diyanet İşleri açıkladı...

Hac kura çekilişi ne zaman? Diyanet İşleri açıkladı...

31.01.2018 - 10:45 | Son Güncellenme:

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2018'in Hac kura çekiliş tarihi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Binlerce Hacı adayının merakla beklediği o tarih...

Hac kura çekilişi ne zaman Diyanet İşleri açıkladı...

2018 yılının Hac kura çekiliş tarihi merakla bekleniyordu. Hac kura çekilişine az bir süre kala, hacı adaylarının arayışı artmaya başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 yılı Hac kurası için tarihi açıkladı. Hac kurasında ismi çıkan adaylar Hac'a gitmeye hak kazanacak. İşte o tarih...

Haberin Devamı

HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adayları, geçtiğimiz günlerde hac kayıtlarını tamamladı ve yapılacak olan hac kuraları için bekleyişe geçti. Yapılacak olan kura çekimiyle birlikte 2018 yılında hacca gidecek olan vatandaşlar belirlenecek.

Hac kuraları, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek ve çıkan isimler, hacca gitmeye hak kazanacak. Daha sonra işlemler tamamlanacak ve hacı adayları kutsal topraklar için yola çıkacak.

2018 yılı hac kuraları, 1 Şubat 2018 Perşembe günü saat 11:00'de Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda çekilecek.

Böylece 2 milyonu aşkın hacı adayı, kura çekiminde kendi adının çıkmasını bekleyecek.

Hac kura çekilişi ne zaman Diyanet İşleri açıkladı...