Trabzon HACIOSMANOĞLU’NUN SHOTA UMUDU

HACIOSMANOĞLU’NUN SHOTA UMUDU

27.08.2015 - 10:47 | Son Güncellenme:

.

HACIOSMANOĞLU’NUN SHOTA UMUDU

Göreve geldiği günden beri teknik adamlardan yana yüzü gülmeyen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na, teknik direktör Shota Arveladze umut oldu.
Trabzonspor’da 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılan genel kurulda göreve gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde 5 teknik adamla yollar ayrıldı. Hacıosmanoğlu seçilmesinin ardından, dönemin başkanı Sadri Şener tarafından teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas ile çalışmayarak takımdan ayrılmasını sağladı. Daha sonra Hacıosmanoğlu’nun başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Vahid Halilodzic, Ersun Yanal son olarak da Shota Arveladze göreve gelen teknik adamlar oldu. Göreve getirdiği teknik adamlarla bir sezon dahi tamamlayamayan Hacıosmanoğlu’nun, Gürcü teknik adamla yüzü gülmeye başladı. Karadeniz ekibi Avrupa kupalarına erken veda etse de ligde aldığı Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleri yeni bir heyecan getirdi.
TEKNİK KADROYA HARCANAN PARA
Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu göreve geldikten sonra geçen yaklaşık iki yılı aşan dönemde teknik kadro için 23 milyon lirayı aşan harcama yapıldı ancak istikrar bir türlü sağlanamadı. Teknik kadro istikrarsızlığı, kulübün en büyük gider kalemlerinden biri durumunda bulunuyor.
Hacıosmanoğlu’nun, görev süresi boyunca teknik adamlardan yana şansı tutmadı. Tarihi transferlere imza atarak büyük umutlarla takımın başına getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic’le beklediği başarıyı yakalayamayan Hacıosmanoğlu’na, Ersun Yanal’ın ardından takımın başına getirdiği Shota Arveladze umut oldu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, görev süresinin tamamlamasına 3 ay kala, takımın elde ettiği galibiyetlerle yüzü güldü. Camianın yeniden heyecan yaşamasından dolayı büyük bir moral bulanan Hacıosmanoğlu, alınacak olan başarılı saha sonuçlarıyla Aralık ayında yapılması planlanan seçimlere daha güçlü girmeyi hedefliyor.